Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עתיד, זה כן אתגר...

המארז שהבאת בקישור הוא מארז ביתי, גדול יחסית ובכלל לא בכיוון שלי.

מה שאני מחפש הוא משהו בסגנון הזה:

http://www.xionite.com/showProd.asp?prodID=X11&prodType=1

כאמור, מארז מקצועי, ייעודי שיאפשר לי להדביר את ה CAR PC לפלטה ושייתפוס מינימום מקום.

(חשבתי אולי לפנות לחברות זיווד אלקטרוני בארץ ולבדוק)

המסך שהוזמן (ישירות מהיצרן - לא מ EBAY) -

http://cgi.ebay.com/NEW-2009-7-Double-DIN-VGA-Monitor-for-CarPC-Car-PC_W0QQitemZ130273168503QQcmdZViewItemQQptZCar_Video_Navigation?hash=item130273168503&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A3%7C39%3A1%7C240%3A1318

הכרטיס -

http://aes.harmony-central.com/113AES/Content/EGO_SYS/PR/Waveterminal-192M.html

הכרטיס עוד לא סגור - נבדקת אפשרות לכרטיס 1010LT.

תודה.

...CASKA for life

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה מה שאתה מחפש אז אתה לא צריך טובות של אף אחד,

MDF בעובי 12 מ"מ תבנה לך קופסא לפי המידות שאתה רוצה, 2 זוויות אלומיניום בצדדים וסגרת את הפינה

פורסם

מה זאת אומרת תבנה לבד, אם הלוח יושב בצורה אנכית, אני זקוק לתמיכה רצינית בכרטיסים בכדי שלא יפלו או יזוזו בזמן נסיעה (רכב ספורט קשה, רועד, לא נוח בכלל)

אני צריך פיתרון ואני גם אמצא כזה.

...CASKA for life

פורסם

אם אתה בונה קופסא מMDF, אתה למטה מבריג לה תושבות ברגים ממארז ישן ומחבר את הלוח אם, אחרי זה אתה מחבר את הכרטיס (זה רק כרטיס קול לא עוד כרטיסים) ואז בונה מאלומיניום או עץ חיזוקים שמקבעים את הכרטיס למארז הזה

בסוף אתה מצפה את זה בבד בדיוק כמו כל הבניה וזהו

פורסם

גם אני בתהליכי בניה והפתרון שמצאתי הוא כזה:

אצלי החלטתי להצמיד את המחשב לגב הכסא. שימוש בחריץ ה-PCI כמו שהוא יחד עם כרטיס קול יוצרים "עומק" של כ-15 ס"מ, דבר שלא התאים לי כי זה נראה בולט מדי מגב הכסא. מצד שני הכסא די גדול אז החלטתי על הרכבת כרטיס הקול במקביל ללוח האם על אותו ה"מפלס" (בסיס המארז). קיבלתי מארז ארוך יותר אך על חשבון הגובה שקטן משמעותית.

את כרטיס ה-PCI אני מתכנן לחבר, אל הלוח, עם כבל PCI גמיש (חפש ב-EBAY תחת המונח PCI RISER). אני חושב שבצורה הזו המערכת תעמוד טוב יותר בזעזועים היות וכל רכיב מחובר למארז כראוי ובין הרכיבים רצים רק כבלים שפחות רגישים לטלטולים וגם הם יקובעו.

בתכלס, בניתי מארז מקרטון, ראיתי שהכל יושב בפנים כמו שאני רוצה והזמנתי העתק מדוייק מאלומיניום 3 מ"מ, ככה גם ארוויח קירור קצת יותר טוב. אני מקווה שהמארז יהיה מוכן במהלך השבוע ואז אעלה תמונות שלו טרם העיבוד הסופי (פתחים למאווררים וכדומה).

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

פשששששששששש סחטיין על ההשקעה, כל הכבוד

אצלי הכרטיס בתוך הסלוט שלו היות ולא היה לי בעיה של גובה - זה גם ככה יושב בתוך הגלגל ספייר ככה שאין לי בעיה של מקום לגובה, דווקא לרוחב היתה לי בעיה אבל מיקרו ATX סגר את הפינה

פורסם

בהחלט נשמע טוב :D

תמונות!!!

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
מה זאת אומרת תבנה לבד, אם הלוח יושב בצורה אנכית, אני זקוק לתמיכה רצינית בכרטיסים בכדי שלא יפלו או יזוזו בזמן נסיעה (רכב ספורט קשה, רועד, לא נוח בכלל)

אני צריך פיתרון ואני גם אמצא כזה.

אם הייתה רואה אצלי :-D והכול בסדר, ורועד כמו מכונת כביסה של סבתה :wink: חביבי זה IDMAX

לכול דבר יש פיתרון, רק צריך להתחיל לפתור וזה ירוץ

קיבלתי מארז ארוך יותר אך על חשבון הגובה שקטן משמעותית.

איפו קניתה סלוף כזה ובכמה?

פורסם
רענן, סחטיין. נשמע טוב.

מה בסופו של דבר יהיה המפרט?

מחכים לתמונות..

אני מקווה שהמארז יהיה מוכן מחר אז אעלה תמונות מעטות רק בכדי שלקיפוד ולמי שעוד מעוניין יהיה איזה רפרנס של המראה הכללי.

לגבי המפרט שלי, ברגע שיהיה מסך בכיוון אפתח שרשור שיתעדכן בכל השלבים כולל המפרט.

עריכה:

הנה לינק לכבל PCI, מחיר כולל משלוח לארץ כ-45 ש"ח.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

באמת הפרוייקט שלי לא זז אבל לקחתי את זה בחשבון.. (אני עדיין מתמחה במשרד עו"ד ועדיין עושה תואר 2 במנע"ס..) - אין לי הרבה חיים !

בקיצור, ירדתי אתמול בלילה (בגשם) לאוטו והתחלתי לחפש מיקום למחשב וגיליתי שאני בבעיה גדולה יותר משחשבתי -פשוט אין מקום !, אני אהיה חייב לשנות את כל המבנה של הפלטה ועדיין תהיה בעיה להכניס שם מחשב שהוא גדול יותר מ MINI ITX (אני לא חושב שבכלל יש על מה לדבר בנוגע ללוחות גדולים יותר. (יקח ל עוד כמה ימים לגבש דעה ולבצע - אני מודד פעמיים וחותך פעם אחת :-))

יש לשים בצד את העובדה שאני שוקל להוסיף סאב נוסף של SI... (סתימת הבגאז' לחלוטין..)

מספר שאלות בכדי לעשות לי סדר בראש:

קראתי ביקורות לא טובות על ה M4-ATX, האם ה M2-ATX יוכל להחזיק לוח MATX עם כרטיס מסך מובנה, מעבד AMD X2 4200, זיכרון 2G, כרטיס קול חזק, כרטיס TV/RADIO (בשביל רדיו FM - יש לי את הכרטיס, שוכב בבית שלוש שנים) ?

האם יש תוכנת FRONT-END שמסוגלת להריץ ברקע FOOBAR, להוות דיבורית BLUETOOTH וגם ניתן לקנפג אותה לשלוט בכרטיס הרדיו ?

מה האפשרויות שלי מבחינת GPS (דונגל), מה ההבדלים בין הסוגים השונים (יש איזשהו הבדל בדיוק שלהם ?)

תודה.

חגי

...CASKA for life

פורסם
שאני בבעיה גדולה יותר משחשבתי -פשוט אין מקום !, אני אהיה חייב לשנות את כל המבנה של הפלטה ועדיין תהיה בעיה להכניס שם מחשב שהוא גדול יותר מ MINI ITX (אני לא חושב שבכלל יש על מה לדבר בנוגע ללוחות גדולים יותר. יש לך ספייר כמו בגולף ? זאת אומרת מתחת לשטיח שוכב ספייר בגודל 16 אינץ' ? אם כן חכה למפגש תראה איך זה אצלי אתה יכול להכניס אותו שם בלי לוותר על הספייר בכלל, וככה זה גונב 0 מקום

מספר שאלות בכדי לעשות לי סדר בראש:

קראתי ביקורות לא טובות על ה M4-ATX, האם ה M2-ATX יוכל להחזיק לוח MATX עם כרטיס מסך מובנה, מעבד AMD X2 4200, זיכרון 2G, כרטיס קול חזק, כרטיס TV/RADIO (בשביל רדיו FM - יש לי את הכרטיס, שוכב בבית שלוש שנים) ? כרטיס M2-ATX מאוד מומלץ, עושה עבדותו נאמנה אצלי אצל אדגר ובעוד מליון מחשבים, גם אצלי וגם אצל אדגר יש לוח MATX עם מעבד של AMD (אגב 4200 הוא לא מומלץ הוא מעבד 65 וואט, תחפש 4850, או 4450, שהוא מעבד של 45 וואט, גם כל הסדרה שנגמרת בBE היא 45 וואט אבל יקרה יותר) וזה עובד פיקס

האם יש תוכנת FRONT-END שמסוגלת להריץ ברקע FOOBAR, להוות דיבורית BLUETOOTH וגם ניתן לקנפג אותה לשלוט בכרטיס הרדיו ? ROADRUNNER זאת תוכנת קוד פתוח, לכן אפשר לקנפג אותה לעשות מה שבא לך, לא ברור לי מדוע אתה רוצה דווקא פובאר, ולא וין אמפ, והריי סך הכל זה מפענח קובץ MP3 ושולח אותו לכרטיס קול ושם כבר מתבצעים כל העיבודים, בווין אמפ יש יתרון שאתה יכול להגדיר לו, לא לבצע שום עיבודים על הסאונד

בקשר לכרטיס רדיו, RADIOSHARK עולה באיביי 2 דולר, והוא מתאם USB-FM, אני לא מוצא סיבה להתקין כרטיס PCI ולהתחיל לעשות קומבינות שיש כבר משהו מוכן וכלכך זול שמתאים פיקס לRR

מה האפשרויות שלי מבחינת GPS (דונגל), מה ההבדלים בין הסוגים השונים (יש איזשהו הבדל בדיוק שלהם ?) GPS זה לא דונגל זה מקלט - אתה צריך להקפיד שמדובר במקלט USB, (אל תשתמש בBT זה פחות טוב לרכב) להקפיד שהוא בפרוטוקול SIRF III ולא SIRF II, ולהקפיד שהוא עם צ'יפסט מוכר שאנשים יודעים שהוא עושה את העבודה, בקיצור תקנה את זה

אני הזמנתי, ניר הזמין, יש ביקורות מעולות ואצלי הוא מקבל פיקס מיד שאני פותח את התוכנה ושומר על פיקס של איזה 9 לווינים בקליטה מלאה,

תודה.

חגי

5 תוים

פורסם

קודם כל, המון תודה עתיד אני מעריך מאוד את הנכונות שלך לעזור ולקדם את התחום בארץ.

לגבי המעבד, זה פשוט מעבד שכבר יש לי בבית וחשבתי להוריד אותו לרכב תוך שדרוג המחשב בבית "על הדרך" - השאלה היא האם הוא יעבוד עם ה M2ATX...

לעניין הרדיו -כנראה שאתה צודק, אין טעם להשתגע.

לעניין FOOBAR, בחלק מהפורומים מסרו לי שעם משתמשים ב DIRECTWIRE (תכונה של הכרטיס של ESI) וכל הפלאג-אינים של VST וה ALOCATTOR - אז במקרים מסויימים תהיה בעיה לשלוט על הווליום דרך WINAMP אז אני מנסה להימנע מכך..

אין לי שום בעיה עם WINAMP - להפך, אני אוהב יותר. (אצלי ברכב לא יהיו MP3 למיניהם - רק, אבל רק FLAC !!)

GPS - קיבלתי, הפנמתי, הזמנתי.

שוב, המון תודה, חגי.

...CASKA for life

• תוכן חדש...