Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי בעיה באחד הגלגלים כנראה , כשאני עובר את ה60 קמ"ש מתחיל להיות רעש מאחד הגלגלים שנשמע

כמו מישהו אומר WOOOO בתוך צינור .

שומעים לפי מהירות שגלגל מסתובב הרעש מתגבר ואז כשהוא מגיע ל90 - 100 קמ"ש מעל המהירות הזאת הוא נחלש ברמות וכמעט לא שומעים אותו

הרעש גם מגיע לשיא שלו כשאני נוסע בכביש מהיר שיש וסוטה ימינה (לא משנה באיזה מהירות)

אז לפי חוקי הפיסיקה הבנתי שזה בא מגלגל ימני אחורי (שומעים את הרעש יותר מאחורה)

מה זה יכול להיות ? צמיג ? מיסב? מה המחיר חלק ? אפשר לתקן את זה לבד ? הרכב הוא דיוו ריסר 94

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

אני חושד שמדובר במייסב של אותו גלגל מאיפה בא הרעש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני חושד שמדובר במייסב של אותו גלגל מאיפה בא הרעש.

יכול להיות שהוא השתחרר או להפך סגור חזק בגלל זה הרעש?

WhatNext?

פורסם

אם באמת הבעייה במייסב של אחד הגלגלים, מומלץ להגיע למוסך ולהחליף את המייסב.

על איזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון. בדרך כלל אם האום של הגלגל האחורי בצד שמאל, לא מסומרר/מקובע טוב הוא משתחרר. כי הפתיחה לכיוון הנסיעה.

יש להרים את צד שמאל, ולבדוק אם יש חופש בגלגל לחזק ולסמרר/לקבע.

זאת במקרה שהמייסב לא תקול כתוצאה מהחופש.

אם צריך לחזק או להחליף מייסב, צריך לדעת איך לסגור, לא סוגרים סתם כך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מדובר ברכב DAEWOO RACER 94

אני זוכר שהחליפו לי ברקסים אחורים (את 2 חצאי הירח האלה בתוך תופים האחורים) יש מצב שהתקנה לא מקצועים גרמה לתוצאה שהמיסב נהרס או לא יושב במקום. כי מאז אני שומע את זה

כי אם כן אני לא אלך לאותו מוסכניק לתקן את המיסב

WhatNext?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...