Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

...I'm going down my friends

JonnyBoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבע לסוף היום בפחית העבודה, מבצע את הטקס הפתאטי של מציאת חנייה בנסיעה פרועה של קמ"שניק עלוב. בחנייה של הבית-ספר יש עבודות בכביש והעניין לא נראה טוב. העיניים כמעט נעצמות מגודל השביזות וההגה מופנה שמאלה מעבר לבלוק...

ואז!

ניצנוץ כתום נקלט בזווית העין מלווה בצליל מוכר!

פול ברקס תוך שבירה ימינה, הפעלת איתות והשמעת נהמה מאיימת, רוורס החלטי כדי להראות לחרייאת שמאחורי של מי הטריטוריה פה וזה עובד: הוא נסוג ומסיג את המנוול שמאחוריו אבל איו לי מספיק מקום לרוורס כדי לפנות לצדיק שיוצא מן החנייה שלו את הדרך, אז אני ממשיך קצת קדימה ומוודא איתות כדי שלא יהיו אי הבנות!

הטנדר יוצא מהחנייה, החרייאת ממשיך לנסוע אחריו ואני בחיוך נצחון כובש את החנייה!

...I'm going down my friends

והדרך עודנה נפקחת לאורך...

פורסם

סבבה :?

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

• תוכן חדש...