Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה להתניע את הרכב ככל הנראה מדובר במתנע (סטרטר)

מעוניין בהמלצה לשיפוץ אצל חשמלאי טוב באיזור קריות/עכו

מה המחיר לשיפוץ?

מבירור קצר רוב החשמלאים מציעים להחליף למתנע משופץ בעלות של 1000 ש"ח וזה נראה לי מוגזם !

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

באיזו אלמרה מדובר, (דגם ישן או חדש יחסית כלומר דור ישן או ניסן אלמרה פרפקט ואיזה שנה ?

בעיקרון לכל רכב יש את המחיר שלו והכל יחסי.

אם תרצה תוכל לקבל ממני בה"פ טלפון של בעל מקצוע בקריות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש לי בעיה להתניע את הרכב ככל הנראה מדובר במתנע (סטרטר)

מעוניין בהמלצה לשיפוץ אצל חשמלאי טוב באיזור קריות/עכו

מה המחיר לשיפוץ?

מבירור קצר רוב החשמלאים מציעים להחליף למתנע משופץ בעלות של 1000 ש"ח וזה נראה לי מוגזם !

יותר מכפול מה שדורשים ממך

אולי זה רק פחמים שנתקצרו או ליטוש קטן לקולקטור

פורסם

לזה שהגיב מעלי,סטרטר למרצדס לא עולה למשל כמו סטרטר של מאזדה או סוזוקי.

אצלי בדייהטסו עלה סטרטר 500 ש"ח אבל זה לא העניין.

מעטים המקומות, שמתקנים נקודתית את הסטרטר ולא משפצים אותו מ א' ועד ת' כי זה כסת"ח של מבצע העבודה, שאם משהו ישתבש לא יבצע שנית את עבודת פו"ה המכלול מהרכב.

לצורך העניין, נניח שהעוגן לא תקין ואחרי חודש הסתבר, שיש בעיה עם פחמים שהיו במצב סביר ולבינתיים נגמרו יכול בעל הרכב לטעון להפעלת אחריות כי בסופו של דבר אין ה משנה מה נסיבות התקלה והתוצאה היא אחת- מכלול פגום וזה סיכון שבעל מקצוע לא לוקח בד"כ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אצלי באלמרה עלה 800 ש"ח החלפת סטרטר משופץ.

אחרי שמחליפים תיקח את הישן איתך ותוכל למכור אותו לבעל מקצוע שמשפץ סטרטרים.

פורסם

משופץ פלוס התקנה 800 ש"ח, זה יפה.

וגם קיבלת את הישן איתך, זה גם יפה.

בדרך כלל הלקוח חייב להחזיר את הישן במקום המשופץ, לך נתנו אותו כי לקחו לך על ההתקנה בלבד 300 ש"ח.

עבודה של לא יותר מחצי שעה.

אם תמכור אותו לבעל מקצוע שמשפץ סטרטרים, תקבל 30-50 ש"ח תלוי של איזה רכב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לזה שהגיב מעלי,סטרטר למרצדס לא עולה למשל כמו סטרטר של מאזדה או סוזוקי.

אצלי בדייהטסו עלה סטרטר 500 ש"ח אבל זה לא העניין.

מעטים המקומות, שמתקנים נקודתית את הסטרטר ולא משפצים אותו מ א' ועד ת' כי זה כסת"ח של מבצע העבודה, שאם משהו ישתבש לא יבצע שנית את עבודת פו"ה המכלול מהרכב.

לצורך העניין, נניח שהעוגן לא תקין ואחרי חודש הסתבר, שיש בעיה עם פחמים שהיו במצב סביר ולבינתיים נגמרו יכול בעל הרכב לטעון להפעלת אחריות כי בסופו של דבר אין ה משנה מה נסיבות התקלה והתוצאה היא אחת- מכלול פגום וזה סיכון שבעל מקצוע לא לוקח בד"כ.

קולאוטי היקר,

רוב "בעלי המקצוע" לוקחים את הסטרטר הישן ומחליפים לו פחמים בעלות של 15 ש"ח , ואז קצת ספריי בצבע כסף, וקצת ספריי בצבע שחור והרי לך סטרטר "משופץ", החזיק 3 חודש החשמלאי הרוויח, לא החזיק גם לא נורא הוא יחליף לך "למשופץ" אחר,

מי שמתעסק בענף הרכב מבין על מה שאני מדבר.

אני עובד בשיטת תהיה הוגן, אני בודק סטרטר לפני שאני מזמין אחד חדש או משופץ, אם מכלוליו תקינים ואינם מצריכים שיפוץ מיוחד אלא רק החלפת פחמים וניקוי אני מיידע את הלקוח , מתקן , ולא נותן אחריות על התיקון.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

רוב "בעלי המקצוע" לוקחים את הסטרטר הישן ומחליפים לו פחמים בעלות של 15 ש"ח .

מי שמתעסק בענף הרכב מבין על מה שאני מדבר.

.

יש לך טעות ידידי. בעלי המקצוע לא מקבלים סטרטר משופץ בלי להחזיר את הישן. אני לא מדבר על משפץ כאפר(יש גם כאלה).

רק לאחרונה התחלתי להתעסק בענף הרכב, ואני יודע על מה אני מדבר. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שמחליפים תיקח את הישן איתך ותוכל למכור אותו לבעל מקצוע שמשפץ סטרטרים.

בכמה ניתן למכור סטרטר של מאזדה לאנטיס לבעל מקצוע?

• תוכן חדש...