Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכו את התמונה מס' 3,347

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי מהבית לעבודה. בוקר רגיל בכפר יונה- נוסעים בכביש, מאחור ילד על אופניים, מקדימה עוד מכונית עושה פרסה מבלי לתת זכות קדימה, משמאלי אישה מבוגרת שמשקה עציצים ומימיני תרנגול הודו מחכה לאוטובוס...

בהמשך הוא כבר חטף קריזה על האוטובוס שמתעכב והכריז ש"כוסאומו! אני אלך ברגל".

:?

פעם ראשונה ראיתי אותו עומד ממש בתוך התחנה אבל המשכתי קצת בנסיעה, קלטתי, עצרתי לשפשף את העיניים וחזרתי ברוורס. כשחזרתי הוא כבר עמד לפני התחנה כמו בתמונה הראשונה.

תמונה008.jpg

תמונה009.jpg

תמונה010.jpg

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

(בתמונה אחד החשודים בפרשת חיסול אלפרון מנסה להסתיר את זהותו ע"י תחפושת מקורית, אם כי בעייתית משהוא)

(-אבל בטוב טעם...)

(ש*ט אני רעב עכשיו)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה הכרטיסן מחכה לעלות לאוטובוס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני כבר מדמיין איזה ילד כפר יונאי מושפע מהפרסומת של שוקו "שוק" ששלח את תרנגול המחמד שלו לתחנת אוטובוס שיאספו אותו לביה"ס...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אבל בטוב טעם...

בטח התכוונת בטיב טעם

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ידעתי שיש הודים בכפר יונה.

הוא עובד בתור מתכנת?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...