Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל מים מרוכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ה "תרכיז" נוזך שמוהלים /מוסיפים לו מים יש תרכיז מומלץ למים ורודים שמישהו מכיר?

שאלה נוספת איזה מים מוסיפים לו רגילים / מורתחים והאם זה מומלץ בכלל?

פורסם

נוזל שאתה מדבר אליו ניקרא סירופ. לפי צבע, אתה כניראה מתכוון למיץ פטל. ממליץ למהול עם מים מינרליים או לפחות מסוננים.

שים לב שאתה קונה סירופ איכותי עם ויטמינים.

תרשום לנו איזה רכב אצלך וכך נוכל לעזור לך עם נוזל קירור.

לרכבים שונים, מתץאים נוזל קירור מסוג שונה. צבע לא אומר הכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שאלתי כללית איזה מים מוסיפים לנוזל המרוכז ? הרכב הוא פיאסטה . ואני לא מדבר על ויטמינציק חבוב..

יש שממליצים על מים מזוקקים בגלל שאין כל מיני משקעים וכו'

יש שממליצים על מי ברז בדיוק כי במזוקקים אין משקעים ואז המים סופחים אליהם יוני מתכות מהמנוע

מה שאני עושה, זה לוקח מים מזוקקים, מוסיף להם קצת מי ברז\מינרלים, ואז יש יונים, אבל מעט.

פורסם

אם אתה משתמש בנוזל מקורי של פורד (מוטורקרפט) אז לפי הוראות היצרן יש לדלל במים מזוקקים, 50-50 (בדקתי בשבילך באתר היצרן).

אם אתה משתמש במשהו אחר (בעיקרון לא מומלץ) אז פשוט עקוב אחר ההוראות שיש על המיכל.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

איך הנוזל קירור של פז?

שמתי לב שזה מה שהמוסך המורשה של קיה מתשמש.

כבר הלכו לי 2 פקקים ונראה לי שעכשיו עוד אחד.

ניהיה עליהם כמו גריז שחור אתמול ניקיתי נקווה שהסתום לא יתקע.

אני חושב להחליף נוזל למשהו יותר טוב מפז או לרענן אותו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תודה אני יחפש את זה של מוטוקראפט .

אני מניח שכדאי לרקן את הנוזל ששמו לי ברכב אחרי שהחלפתי את המשאבה לפני כמה חודשים במוסך. הוא אמר משהו

גרמני אבל אני לא יודע כמה זה מתאים לרכב ,כלומר לא להוסף את הנוזל החדש למה ששמו לי...

היה לי את הנוזל של פורד המוכן ,לפני שהלכה המשאבה ,הבעיה שגלון עולה 160 ש"ח אז עד שאני לא יראה יציבות במפלס המים אני חושב שאני

ישים את הנוזל המרוכז של מוטוקראט . יש לך מושג כמה עולה?

פורסם
שי על איזה רכב אתה מדבר?

גילעד

קיה קרניבל דיזל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אינני יודע מהו הנוזל הממולץ לרכבך אך הדבר הכי פשוט הוא להתקשר למחלקה הטכנית של היבואן ולשאול (או למוסך מורשה יבואן כלשהו).

לרוב המחיר של נוזל מקורי הוא לא גבוה, ומצדיק מאוד את הרווח שבשמירה על חיי המנוע.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...