Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אופל קורסה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיוני האישי ומניסיון המשפחה ב2 רכבים מסוג קורסה

א: לא ללכת למוסך בהרצליה...

ב: אם כבר למרות שלא קרוב לכולם אז מוסכי ארביב בנתניה 098823561

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני ממליץ להמלצה החמה להמנע מללכת למוסך בהרצליה. שודדים שם בלי להניד עפעף (מנסיון מר).

 

חלק מהמוסכים (המורשים!) של UMI לוקחים מחיר לפי שעתון וחלק לוקחים לפי זמן העבודה בפועל על הרכב. כמובן, המחיר על העבודה בפועל יוצא הרבה יותר זול (הפרשים של מאות ש"ח).

 

איזה טיפול אתה עושה? 60? 45? זה חשוב מאוד, כיוון שאתה יכול לגלות לפתע, שעל החלפת רפידות בלמים ודיסקים לוקחים לך רק על העבודה 600 ש"ח, כי המוסך עובד לפי שעתון והוא אינו מתחשב בזה שאם הוא כבר הוריד את הגנ'ט והתחיל לעבוד על הרפידות, להחליף את הדיסק יקח לו רק עוד כמה דקות. כך הוא למעשה עובד שעה וחצי (במקרה הטוב) על הרכב ומחייב אותך על שלוש.

 

אם יזדמן לך להגיע לאזור חיפה, הייתי מציע מאוד בחום לעשות את הטיפול במוסך אופל תל-חנן (של סמי). הוא גם נחמד, גם יקח לך רק על הזמן שעבדו לך על הרכב, גם יתן לך לשבת למוסכניק על הוריד אם תרצה, לא ימציא לך תקלות ודברים תקינים להחלפה ואם בסוף תבקש הנחה קטנה, גם תקבל. עשיתי שם כבר שני טיפולים, בלי להזכיר פעמים אחרות שקפצתי לקבל את חוות דעתו . מומלץ בחום.

פורסם

פחות אותו הדבר אפשר להגיד על המוסך בנתניה

שאני תמיד יושב שם בזמן הטיפולים ליד המכונאי שעל האוטו ותמיד הסתכלו עלי בעין יפה ולא כאילו מה אני נדחף פנימה ומסבירים לי כל מה שעושים , מקבלים שעתון לרוב לפי הזמן עבודה על הרכב ( בכמה פעמים שהייתי שם קיבלתי הנחה כמעט כל פעם ) ואני ממש מרוצה מהם עד עכשיו

If living is for learning

Then dying is forgetting

×
×
  • תוכן חדש...