Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך למודעה קודמת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=227947

בשעה טובה ומוצלחת יישמתי פרויקט של התקנת מערכת בפורד פוקוס.

אז קצת רשמים מההתקנה:

1. מכשיר ברמה גבוהה ביותר.

2. התקנה פשוטה מאוד.

3. הכי חשוב התוצאה מצוינת!

DVD עובד טוב, קורא הכול DIVX ,DVD, DTS כולל ישנים.

GPS מאוד מעניין, בהפעלה ראשונה מבקש נתיב לקובץ EXE ומפעיל אותו. בפעם הבאה בלחיצת כפתור NAV הוא מפעיל לבד את הקובץ. IGO8 עובד. בלי בעיות.

Bluetooth עובד, כולל לנגן קבצי MP3 שנמצאים על גביי כרטיס זיכרון של הטלפון.

מנגן קבצי AVI ו – MP3 שנמצאים על DiskOnKey.

IPOD/IPHONE אני אבדוק ביום ראשון.

בינתיים תמונות של ההתקנה.

IMG_6274.JPG

IMG_6275.JPG

IMG_6276.JPG

IMG_6277.JPG

IMG_6282.JPG

IMG_6284.JPG

IMG_6285.JPG

פורסם

תתחדש ידידי תהנה הכי בעולם

נראה מגניב מאוד :lol:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
זה נשמע מחיר ממש זול בשביל מערכת כזאת, איזה סוג היא? ואם אפשר לשאול איפה קנית אותה?

זה באמת זול, מערכת סינית, אך ברמה מאוד גבוהה.

השוותי אותה ל - Panasonic שהיא יותר יקרה ממנה פי - 3 וזאות יותר טובה.

תפריטים מאוד אשירים ותאימות לכל דבר. יותר מזה, במונדאו או אס-מקס נשמרת שליטה מההגה!!!

אני פעם עשקתי ביבוא, כך שלמצוא יצרן ולרכוש ממנו ללא פערי תיווך לא הייתה בעייה.

הבאתע מספר מערכות כאלה ויש לי עוד. בגדול מרכבים שימושיים בישראל, אני יכול להביא גם לקורולה חדשה, טויוטה קאמרי, פולקסווגן בורה/פאסאט, הונדה סיוויק החדשה.

עבור טויוטה מערכת בכלל מדהימה!

פורסם

אלכס תתחדש ניראה מצויין. לגבי ההשוואה למכשירי אפטר מרקט מהחברות המובילות אני לא יודע איך עשית אותה אבל אין לי ספק שהוא לא ברמה שלהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...