Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם זמנה של הקליאו שלי הגיע

:-(

אחרי 3 שנים נהדרות הגיע הזמן לעבור הלאה (לא לדאוג, המחליפה תגיע בימים הקרובים ואני אעדכן בתמונות).

קליאו ספורט MK2 שחורה מ-2003 (יש אגב 4 mk2 שחורות בארץ)

אני יד שניה

84K ק"מ

הרכב טופל בקפדנות והוא ללא דופי.

אני מכיר טוב את השוק ויודע שמדובר באקזמפלר נדיר.

לא רק שלרכב אין שום שאסי/קצה-שלדה והוא לא עבר שום תאונה בחייו (הבדיקה עליכם

8)), אין אפילו שריטות והרכב בילה את רוב ימיו בחניות מקורות בלי להיות חשוף לפגעי מז"א והתוצאה היא רכב שנראה חדש לגמרי.

כנ"ל בפנים, שמור כמו חדש. אולי זה קשור לעובדה שאני סוציומט ולא מסיע אנשים ברכב :-).

מהיום הראשון של הרכב כל הטיפולים נעשו בזמן (למעשה ברוב המקרים אפילו הוקדמו) באותו מוסך מורשה רנו (שנחשב לבעל ניסיון וידע רב ברכבים האלה), אך ורק בחלפים מקוריים וללא כל ניסיון לעגל פינות. כל חלק שאפילו רמז שקשה לו הוחלף בחדש.

מתודלק אך ורק ב-98.

הרכב עבר בשנה האחרונה את כל הטיפולים הגדולים והוחלפו טיימינג, פולי, רצועת אביזרים, פלאגים, קלאץ', כל התושבות מנוע, מצבר.

טיפול אחרון לפני 4 חודשים.

טסט עד 08/2009

כמובן שיש היסטוריית טיפולים מלאה מהיום הראשון.

הרכב סטנדרטי לחלוטין ללא שום שיפורים (או "קומבינות", רק חלקים חדשים מקוריים).

על האוטו רביעייה של צמיגי Toyo T1R (צמיגי ספורט מצויינים למי שלא מכיר)

למי שלא יודע ה-MK2 מגיע מאוד מאובזר ומפואר וכולל בקרת יציבות שניתנת לניתוק מלא, פנסי קסנון, בקרת אקלים, חיישני גשם, חיישני תאורה, shift-light, מערכת שמע נשלטת מההגה (ואצלי יש בנוסף גם צ'יינג'ר מקורי), מושבי עור/אלקנטרה ובטח עוד דברים ששכחתי, ובאופן כללי איכות גבוהה יותר מב-mk1 (כולל הגה שלא מתקלף

:lol:) ולמעשה גם מהחדשות.

האחזקה השוטפת היא מזערית לרכב ספורט כזה. ביטוח מצחיק (אלפיים וקצת) צריכת דלק טובה יותר מכל ליסינגומטית טיפוסית.

אם אתם רציניים אתם גם יודעים שברכבים האלה המחירון לא רלוונטי לכלום אז בטח שבמקרה של רכב שמור כל-כך (ואני מכיר מעולה את השוק של הקליאו ואת מצב הרכבים האחרים שמסתובבים בו).

אני רוצה 67 אלף (שזה 10 מעל המחירון המשוקלל למי שבכל זאת מתעקש להיצמד למר לוי יצחק)

אני לא לחוץ וכבר עכשיו יש לי כמה מתעניינים רציניים (כולל עובד קרסו שאחרי בדיקה במחשב על היסטוריית הרכב היה עוד יותר נלהב

8)) אז אפשר לוותר על הצעות מחירון וארטיק.

* לטייסים יש אופציה לקנות גם "הגנות" (תחסכו לי העברה לרכב החדש)

אני ממודיעין אבל נמצא במשך השבוע במרכז (ת"א).

פניות בה"פ בבקשה,

ניר

פורסם

תמונות כולל כמה ממגזין "אוטו" במסגרת מבחן דורות שנעשה לאחרונה לכבוד הקליאו החדשה שהגיעה לארץ.

נ.ב. אם חסרים לכם בעין כמה תגי ספורט זה בגלל שהם שמורים בבית בכוונה (וימסרו כמובן לקונה).

Renault 1.jpg

Renault 2.jpg

Renault 3.jpg

clio 0015_s.jpg

clio 0084_s.jpg

IMG_0063.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...