Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VNC היינו שרת שנותן לך לשלוט על מחשב אחר ברשת בלי הצורך הממשי להיות עליו.

אני משתמש בזה ברשת הביתית שלי כדי לשלוט על כמה מחשבים בבית בלי לעבור מחדר לחדר (פתרון לעצלנים).

בכל מקרה בנתיים יש לי תוכנה בשם REAL VNC על המחשבים המארחים אבל שמתי לב שכשאני מתחבר למחשב המארח הפעולות שאני עושה ממש איטיות. כמובן אני לא מחובר בצורה קווית אלא אלחוטית אל המחשב אבל זאת רשת מקומית ולא דרך האינטרנט ועל כן קצב העברת הנתונים יחסית גבוה.

קראתי קצת פה ושם שהתוכנה שציינתי היא איטית, האם למישהו יש ניסיון עם תוכנה שנותנת תגובות יותר מהירות בחיבור אלחוטי?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תעבור לRDP, מכמה סיבות :

RDP מובנה במערכת ההפעלה ולא מצריך עזרים חיצוניים וידוע כמה המערכות של מיקרוסופט לא אוהבות עזרים חיצוניים

RDP מעביר את קוד המקור של המכונה הנשלט ומפענח את הקוד על המכונה השולטת, פעולה זאת חכמה יותר מבחינת ניצולת רוחב פס ומהירות העבודה

VNC רמוטלי, לוגמאין ושות' כולם מעבירים צילומים מסך רצופים מה שמראש גורם לעבודה איטית יותר,

פורסם

ברשת ביתית, גם אלחוטית, אין שום בעייה של רוחב פס להעביר תצלומי מסך. אפשר לקבוע איכות, אבל גם באיכות גבוהה, אפילו ברשת של 10M, עבודה תהיה חלקה למדי. REAL VNC עושה עבודה לא רעה בכלל ויש לו יתרון על REMOTE DESKTOP בכך שזה לא נועל מסך ואפשר לתת תמיכה מרחוק ולהראות למישהו משהו.

יש כלים יותר מתקדמים כמו DAMEWARE ו-RADMIN.

סה"כ למטרות בסיסיות, REMOTE DESKTOP מספיק טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דרך אגב, אם כבר VNC אז ultraVNC.

לדעתי הוא יותר טוב.

אני במצב שלך אהייתי מחפש כלי שיתן לי הצפנה.

לא יודע האם RDP עושה את זה.

ultraVNC עושה את זה עבור שלב של הכנסת הסיסמאות - אבל אני לא הצלחתי להפעיל את זה (אבל אל השקעתי בזה יותר מדיי).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...