Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לברר ולא מוצא תשובה.

מחר אני בע"ה רוכש רכב בעל אגרה ששולמה וטסט עד ה25 לחודש, התכנון הוא לעשות העברת בעלות ומיד לאחר מכן לגשת לטסט. אל תשאלו למה לא הפוך, זה פשוט ככה.

השאלה הנשאלת האם יש מניעה לגשת לטסט כאשר הרישיון המשולם מופיע על שם הבעלים הקודמים? (אולי לוקח יום יומיים למחשבים להתעדכן - לא יודע כל דבר?)

ניסיתי לברר ולחפש אך לא מצאתי תשובה כלשהיא.

תודה רבה מראש!

אבי.

פורסם

גש עם רשיון הרכב (על שם הבעלים הקודמים), עם טופס העברת הבעלות + ת.ז + ביטוח חובה.

אישור העברת הבעלות בצמוד לרשיון מספיקים.

הרשיון שתקבל יהיה עם פרטי המוכר.

אם תרצה רשיון עם פרטיך - ולא תרצה לחכות שנה - יהיה עליך להזמינו במיוחד.

החלפת את הגרוטאה ? בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז תודה על התשובה המלומדת :wink:

וכן החלפתי את הגרוטס, מחר התמונות של הפחית הבאה + סיכום שנתיים עם 106 ראלי דור II.

(רמז: הרכב הבא עם פחות או יותר X2 יותר כוח מהראלי והוא קצת חולה היה בפעם האחרונה שפגשתי אותו כי הוא התעטש המון), שיהיה בריא :lol:

אבי.

• תוכן חדש...