Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני ליאור אני חדש בפורום הזה ואני מאוד צריך עזרה.

תודה מראש.

לפני כחודשיים רכשתי רכב מסוג שברולט אופטרה שנת 2004 אם 76000 ק"מ.

לאחר כשבועיים בדקתי מיים ושמן (כאשר הרכב קר ) הכל היה תקין לאחר נסיעה של כ 1 שעה+- עצרתי את הרכב ושמתי לב שכל המיים ממיכל העיבוי יצאו פתחתי את מכסה המנוע ושמתי לב שמכסה מיכל העיבוי מעט פתוח. לא יכסתי לזה חשיבות כי חשבתי שאני לא סגרתי אותו טוב אז הוספתי מיים וסגרתי.

ביום שישי האחרון נסעתי ברכב וכאשר עצרתי ראיתי שוב לאחר 2-3 דקות שהמיים יוצאים מהמיכל פתחתי מכסה מנוע וראיתי את המיכל שוב מעט פתוח לכן הוספתי מיים וסגרתי אותו.

הזמנתי שרות רכב כי היה שישי בצהריים ופחדתי להיתקע אם הרכב בשבת ולאחר בדיקה הוא אמר כי יש אוויר במערכת וניסה לנקז אוויר דרך מיכל העיבוי ע"י מילוי המיכל והנעת הרכב בזמן הזה המיים בעבעו החוצה(לא רצוף אלה מידי פעם ) ואז שוב מילאנו מיים ושוב המיים בעבעו החוצה.

מכונאי השרות לא הצליח לנקז אוויר ואמר שאני צריך לגשת למוסך לבדיקה.

באותו היום בערב כאשר הרכב היה קר מילאתי מיים והנעתי את הרכב והמיים לא יצאו החוצה נסעתי ברכב כ20-30 דקות וחזרתי בבוקר ליבדוק מיים והכל היה תקין (מפלס המיים)

שככתי לציין שהרכב עבר לפני הקניה ולידי טיפול גדול+רצועת תיזמון+ניקוי מע"ר קירור.

השאלות שלי הם:

כיצד יכול להגיע אוויר למע"ר סגורה?

כיצד מוציאים אוויר מהרכב?

והאים יכו להיות שהבעיה הרבה יותר גדולה מאוויר במערכת?

בבקשה עזרה כי היוא כאלו שאמרו שיכול להיות שהלך ראש מנוע ברכב.

שככתי לציין שהרכב כל הזמן הזה היה בטמפרטורה תקינה לחלוטין.

תודה מראש ליאור גואטה

וסליחה על מבול השאלות ועל המכתב הארוך פשוט אני לא יודע מה לעשות

תודה

פורסם

בדוק אם מיכסה מיכל העיבוי מתאים, או תקול.

אגב, מי יכול לומר מה המידה של מכסה מיכל העיבוי בפיאט מריאה 98, נפח 1600, 16V ?.

תודה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ערב רב

החלף מכסה מיכל עיבוי מקורי וודא סגירה היטב

בדוק בית טרמוסטט (עשוי מפלסטיק) ודא שהוא לא נוזל

עשרות ראשי מנוע הלכו בגלל בית הטרמוסטט שעשוי מפלסטיק

הקוריאני הגאון שהחליט לייצר אותו מפלסטיק קיבל פרס נובל לט......

באופן עקרוני חלקים מקוריים ב UMI במחירים שפויים למדי

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

היי ערב טוב לכולם ותודה על העזרה רציתי לעדכן הייתי היום בבוקר במוסך UMI של שברולט ובאמת העצה הראשונה שלהם הייתה להחליף מיכל עיבוי חדש אלה שאז היתגלתה גם נזילה קטנה בתחתית הרדיאטור והמליצו להחליף גם אותו +מיכל עיבוי.

רציתי בבקשה לדעת כיצד ממלאים מיים ברדיאטור היות ואין על הרדיאטור מיכסה אלה רק במיכל העיבוי?

וכיצד אפשר לדעת מתי זה מספיק?

ועוד שאלה אחת במוסך אמרו לי שהמערכת הזאת היא ללא אוויר זאת אומרת שלא יכול להגיע אוויר למערכת האם זה נכון?

פורסם

יש סימון על מיכל העיבוי, מנוע קר MIN מנוע חם MAX.

לא אמרו לך שהמערכת הזאת היא ללא אוויר, זאת אומרת שלא יכול להגיע אוויר למערכת, אלא המערכת מוציאה אוויר לבד.

ואין צורך לנקז.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...