Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי VR6 הרכבתי כמה שיפורים

ושאלתי אם יש משהו יתן לי עוד כמה כוח

אמרו לי יש משהו שנקרה צ'ארגיר !!!!!

אם יש מישהו יסביר לי מה זה אז בבקשה !

תודה

פורסם

ערוך חיפוש בפורום על : "סופרצ'ארג'ר"

אתה תקבל את כל המידע שאתה צריך לדעת .

תהנה .

חוץ מזה , תשתדל לא לסיים לנו את המלאי של הסימני קריאה . תודה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לסלולרי שלי יש צ'רג'ר. בעצם גם המחשב הנייד שלי שעמו אני כותב ברגע זה מחובר לצ'רג'ר.

כמו שנאמר מעלי - סופרצ'ארג'ר וטורבו צ'ארג'ר. חיפוש נעים.

*עריכה*- יאשה הקדים אותי.

פורסם
שלום

יש לי VR6 הרכבתי כמה שיפורים

ושאלתי אם יש משהו יתן לי עוד כמה כוח

אמרו לי יש משהו שנקרה צ'ארגיר !!!!!

אם יש מישהו יסביר לי מה זה אז בבקשה !

תודה

לגבי המינוחים כבר אמרו לך

בכל אופן אם תרכיב אז כל השיפורים שיש לך כבר יתגמדו

המנוע הזה מגיב יפה מאוד גם אם גודשים נמוך על מנוע סגור

אתה יכול לראות פה קיט לדוגמא, כמו כן אפשר לבנות הכל בארך במקום להזמין מחו'ל והמחיר דיי דומה בסופו של דבר

ורצוי שתחפור בפורום הזה הרבה הרבה הרבה עד שיצא עשן וגם במונח VRT בגוגל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בצורה כללית וחובבנית ההסבר הוא, שצ'רג'ר (מגדש-על) היא טורבינה שדוחסת בכח אוויר קר למנוע, ועובדת ביחס ישיר לסל"ד. לעומת טורבו שממחזר גזים מסעפת הפליטה, גם כן עם טורבינה. טורבו פחות ידידותי למנוע ומעביד אותו "יותר קשה". בשני המקרים יש לעשות שינויים במבנה המנוע (ראש, סעפות, בוכנות וכולי) כדי להתאים אותו לעבודה עם המגדש ולחזק אותו לעמידה בעומסים הנ"ל.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

ואני למדתי בדיוק הפוך - מכיוון שהסופר צ'ארג'ר מונע ע"י רצועה הוא מעמיס את המנוע (תחשוב מזגן).

לעומתו טורבו אינו מעמיס ישירות על המנוע אלא יותר "בולם" אותו והמרכאות הן כפולות ומכופלות כמובן.

פורסם

סופרצ'רצ'ר מסוג SCREW כמו בתמונות הוא מגדש על המונע ע''י גל הארכובה דרך חגורה או שרשרת.

מגדש על נועד כדי לעלות את הכוח המנוע בטורים נמוכים (כי בניגוד למגדש רגיל הוא עובד כל הזמן ולא כמו מגדש רגיל שמתחיל לפעול רק בסל''ד מסויים) לכן בדרך כלל אוטו עם מגדש על הוא מצוייד גם מגדש רגיל כדי לתת כוח גם בסלד נמוך וגם בסלד גבוהה.

• תוכן חדש...