Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, הוא מונובלוק ממוצע, אפילו פחות...

שמעתי אותו לפני כמה זמן שביקרתי את אחותי בניו יורק, לחבר שלה יש אחד כזה באוטו...

הוא יציב ב2 אוהם..הוא סה"כ 200 RMS ב4 אוהם - שבתור מגבר לסאב היתי מצפה ליותר....

רע - הוא לא! יש לו צליל מצויין (שצליל הוא כמובן פונקציה, אבל מדובר בסאב שלא נותן צלילים נשמעים לאוזן..)

הוא מדוייק, אבל רוב הזכות הזאת נמדדת בסאב יותר מאשר במגבר...

אישית לא אהבתי אותו - לבוס יש סדרות הרבה יותר טובות ולא יקרות יחסית בכלל....

אלון. :!:

פורסם

אני אישית היתי הולך על הונקוויש - הוא לא בוס זה דבר ראשון, דבר שני שמעתי אותו, והוא נשמע סבבה - עוד פעם, לא שיא האיכות והחוזק אבל נראה לי בדיוק מה שאתה מחפש

פורסם
אני אישית היתי הולך על הונקוויש - הוא לא בוס זה דבר ראשון, דבר שני שמעתי אותו, והוא נשמע סבבה - עוד פעם, לא שיא האיכות והחוזק אבל נראה לי בדיוק מה שאתה מחפש

אתה יודע מה אני מחפש? אני מחפש עוצמה אני רוצה מגבר שהאלטרנטור ישרף כשידפוק בבאס! תמבין אותי - עוצמה זה מה שאני מחפש. ואיכות סבירה...גם זה דיי חשוב.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אתה יודע מה אני מחפש? אני מחפש עוצמה אני רוצה מגבר שהאלטרנטור ישרף כשידפוק בבאס! תמבין אותי - עוצמה זה מה שאני מחפש. ואיכות סבירה...גם זה דיי חשוב.

תמיר

אין בעיה לקנות מגבר כזה אבל תצטרך להשקיע "קצת" יותר מ1500ש"ח.

אבל איזה סאבים יש לך שאתה צריך כזה כח?

פורסם

יש לי בינתיים את הקליפורניה שהם פועלים על חצי מהעוצמה שלהם.

ושחיברתי אותם למגבר LANZAR 1200D מונו בלוק שמעו הרבה יותר חזק!

והם קיבלו 400W RMS כול סאב... המקסימום שלהם זה 450WRMS

אבל אני מתכנן להביא 3 מוראל 15 אינץ 300WRMS

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לא יותר טוב לקנות סאב ברמה ? ...

במקום 3 מוראלים שאגב זה לא הסאב הכי טוב ששמעתי עד היום ( יש כאלה שיגידו אחרת ) ...

פורסם

אחי עדיף ללכת לך על איזה סאב איכותי וטוב יותר מהשלושה..

לך על סרווין וגה על סידרת הVEGA ניראים קטלניים ביותר..

• תוכן חדש...