Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

אני עובד עצות אני זקוק לתא כפפות לפאסאט 2002 צבע שחור אני חיפשתי כמעט בכל מקום זה דבר נדיר אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח

תודה

פורסם
שלום חברה

אני עובד עצות אני זקוק לתא כפפות לפאסאט 2002 צבע שחור אני חיפשתי כמעט בכל מקום זה דבר נדיר אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח

תודה

מה הבעיה של תא הכפפות שמותקן כרגע ברכב ? הצילנדר לא תקין או המנגנון המכני בצד ימין ?

ניתן למצוא ב-E-BAY חדשים במחיר נוח או לרכוש בצ'מפיון חדש ובצבע מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הצירים של הידית נישברןוגם בדלת בEBAY אין משלוחים לארץ ובצמפיון רוצים 1000 שקל יכול להיות שיש אנשים שעושים בניות פלסטיק

פורסם
הצירים של הידית נישברןוגם בדלת בEBAY אין משלוחים לארץ ובצמפיון רוצים 1000 שקל יכול להיות שיש אנשים שעושים בניות פלסטיק

זה לא נכון שאין באיביי משלוחים לארץ- צריך לשאול את המוכר מראש

אבל עזוב את איביי- כנס למשל לכאן http://www.passatworld.com/forums/forumdisplay.php?f=43 ותמצא את כל החלקים שאתה צריך רק לפאסאט B5.

• תוכן חדש...