Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב משפחתי מודל 2002

יש שני רכבים במצב דומה פרט לקילומטר שאחד מהם עם 60000 ק"מ יד ראשונה

והשני במקרה הוא של אחותי שהוא יד שלישית עם 160000 ק"מ שהיא מוכנה לתת לי

את הרכב בהנחה של 8,000 ש"ח מהמחירון

הרכב הראשון לא מוכן לרדת במחירון

בשאר הדברים אין הבדלים בין שני המכוניות

נ.ב

מדובר ברכב טויוטה קורולה

תודה.

פורסם

עצה עסקים לא עושים עם המשפחה !!!

לא חסרים רכבים על הכביש

אני בכל אופן לא הייתי קונה רכב מאחותי ויש לי מספיק ואני אוהב את כולם ברוך ה'

קח את הזמן , סבלנות זה שם המשחק

חג שמח

פורסם

גם אני חושב שעסקאות רכב משומש לא כדאי לעשות עם המשפחה, אלא במקרים חריגים מאוד בהם מדובר על "פנינים" שבאמת חבל למכור למישהו זר.

אם אחותך היתה מוכרת קורולה יד ראשונה עם 60K קילומטרים, הייתי אומר לך ללכת על זה בלי לחשוב פעמיים. אבל היות והיא מוכרת רכב עם קילומטראז' גבוה, יד גבוהה ומחיר נמוך מדי, הסיכוי של שניכם להפסיד מהעסקה הזאת הופך לגדול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף לקודמי.

קורולה של אחותך במחיר שהיא מציעה לך זה ממש לא מציאה. לדעתי כדי למכור את הרכב היא תצטרך להוריד את הסכום הזה אם לא יותר, תלוי במצב הרכב.

אם יש לך אקזמפלר שמור עם 60K ק"מ במחירון, תקנה. בדרך כלל רכבים כאלה נמכרים מעל המחירון.

קח בחשבון שהרכב קטן יחסית וב-2003 יצא דגם חדש יותר ומוצלח יותר (אומנם תוצרת תורקיה, אך בכל זאת).

• תוכן חדש...