Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לשאול את הבעלי ידע מקצועי בתחום האם הרצועת טיימינג התחליפית מחברת אופטיבל לרכבי vag עושה את העבודה כמו הרצועה המקורית שמשתמשים פולקסווגן ?

בתודה מראש לכל העונים

• ספונסר פורום
פורסם

optibelt תוצרת גרמניה ,רצועה איכותית ביותר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון רצועה מקורית מחזיקה 3 שנים או 90 אלף לרכב הנ"ל האם זו תקופת האחריות גם לרצועה התחליפית שאתה מרכיב ?

(שוב מדובר בחלק שאם הוא הולך הלך המנוע) ולכן צריך להיות עירבון

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על הדיבורים ,תוסיף 70 שח ותקבל רצועה מקורית של VW.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה אבל רון כבר אמר שבהוספת 70 שקלים אני יקבל רצועה מקורית של vag ולכן אצלו המחיר הכי אטרקטיבי 1070 ש"ח כולל עבודה מעמ רצועה ומותחן

רון אני בדרך:wink:

פורסם
תנסה כאן, אולי יסכימו לשלוח לארץ תמורת כמה גרושים.

כתוב שאלה רצועות מקוריות.

http://www.bahnbrenner.com/vw_audi/categories/236/Timing_Parts?start=0&ind=0

זאת תהיה טפשות גמורה להביא חלק כמו רצועת תיזמון מחו"ל, לא כדאי, בשביל לחסוך כמה גרושים, לאבד את האחריות על העבודה והחלק במידה של כשל כלשהו במערכת התיזמון.

פורסם

שאלה : נגיד הרכיבו לי במוסך רצועת טיימינג מקורית לאחר שנה וחצי הרצועת טיימינג נקרעה והלך לי המנוע , מי אחראי לנזק ?

פורסם

אף אחד, האחריות לפי משרד התחבורה לחלקי חילוף או עבודה היא ל 3 חודשים או 5000 ק"מ, לעיתים יבואני רכב נותנים אחריות של שנה וגם שנתיים לחלקים מקוריים ולעבודה שנעשית במוסך מורשה יבואן.

פורסם

אתה טועה

זה לא חלק חילוף! רצועה מקורית של פולקסווגן על פי הוראות הספר מחזיקה 3 שנים / 90 אלף קילומטר, אם כך והרצועה לפתע נקרעת אחרי שנה וחצי מי אחראי לזה ? המוסך שלקח על עצמו את האחריות לטפל ברכבי ולהתקין את הרצועה הספציפית הזו או שזה יבואן חלקי פולקסווגן שנתן רצועה כנראה פגומה , מישהו אחראי אם הולך לך המנוע ונגרם לך נזק של 4000 שקל מינימום

ועוד שאלה : שאני שם את הרצועה הרי לא הכינו אותה בדיוק באותו ים ששמו לי אותה, אז איך אני רואה את הגיל של הרצועה ? או שההתייבשות מתחילה ברגע שמרכיבים אותה על המנוע ?

• תוכן חדש...