Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפי דעתך הולך לי המנוע מגלים שזה הרצועה נקרעה ואותו מוסך שהרכיב לי אותה אומר לי " מיצטערים קורה " ?

מיצטער להגיד לך אבל אתה נראה לי פראייר אבל אני מקווה שלא תגלה את זה על בשרך :wink:

פורסם

אני נראה לך פראייר? לא זכור לי שנפגשנו.

לצערך הרב כנראה, בתור אחד שמתקן רכבים, אני לא יכול לצאת פראייר בעניינים האלו.

פורסם

לא ממש לצערי אז על אחת כמה וכמה בתור אדם שמתקן רכבים אתה אמור לדעת שאתה צריך לתת דין וחשבון במקרה ש"התיקון רכב" שלך לא ממש הצליח והרסתה למישהו מנוע כי לא התקנתה לו את הרצועה כמו שצריך, או שעשיתה עבודה חאפרית והתקנתה למישהו רצועה פגומה במחיר של חדשה ועשיתה רווח (אני לא אומר שאתה אישית עושה דברים כאלה אני אומר שיש מספיק מקרים שקרו) זה פשוט מאוד זה כמו לקנות מטבח ואחרי ההרכבה פתאום כל הדלתות והמגירות יתחילו להיתפרק ואז שתילך לנגר או לחנות הם יגידו לך אה זה לא אנחנו זה העץ שממנו עשוי המטבח הוא עושה את הבעיות מיצטערים..

זה לא עובד!

אתה מתקן רכבים? אתה לוקח על העבודה שלך אחריות!

פורסם

בעולם אידילי - אתה צודק.

בעולם שלנו - זה לא כך.

לבד מצ'מפיון, שנותנים שנתיים אחריות על תיקון בחלפים מקוריים במוסך שלהם, לא מכיר עוד מישהו שייקח אחריות אחרי שנה וחצי. מקסימום ילך לקראתך בהוזלה של העבודה. הלוואי שיתקנו אותי ואני טועה, אך לדעתי זה המצב.

פורסם

קשה להבין אם אתה באמת חושב שבאמצעות תגובות אגרסיביות באינטרנט אתה תצליח לשנות מציאות, וחוק, שקובעים את משך האחריות לעבודה שנעשית על רכב ולחלפים שמורכבים במהלך העבודה הזו, או שאתה סתם מנסה לעשות רוח בפורום?

יש חוק, והוא ברור כפי שדנידין הביא אותו. לא מוצא חן בעיניך? אתה יכול לצעוק בפורום ולחשוב שזה ירשים מישהו (זה לא), או לעשות לובי בכנסת למען שינוי החוק, וזו האפשרות היחידה שלך באמת לשנות משהו.

התגובות שלך מוזרות, וסליחה על הביקורתיות. על בסיס מה אתה מוציא אגרסיות כלפי גולש תמים בפורום שמנסה להסביר לך נושא ששאלת עליו?

• תוכן חדש...