Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 1.5 שנת 2007- נורית CHECK ENGINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב סובארו אימפרזה 1.5 שנת 2007 אוטומט (רכב ליסינג בהווה)

נורית check engine נדלקה ב 3 חודשים האחרונים 4 פעמים

לאחר כל פעם נלקח הרכב לטיפול שם אופסה .

בפעם האחרונה נאמר לי ע"י קצין הרכב כי הבעיה היא בממיר הקטליטי , שאין בעיה להמשיך

ולנסוע עם הרכב , וכי ממתינים לאישור החלפת הממיר שכן עלותו גבוהה.

האם נראה לכם שההסבר הגיוני ?

פשוט לא מתאים לי להתקע עם הרכב בנסיעה ארוכה .

תודה

פורסם

הגיוני מאוד - חברת ליסינג לא רוצה לתקן (יקר מדי).

מתי הטסט?

אם הרכב עובר טסט (פליטה) במצב הנוכחי, יכול להיות שליסינג לא ירצה לתקן עוד הרבה זמן .

אם הבעיה בממיר, אין סיבה שהרכב יתקע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על רכב 2007 אמורה להיות אחריות יצרן. אני חושב שאמורים לתקן דבר כזה במסגרת האחריות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הגיוני שתהיה אחריות, אבל לא הגיוני שממתינים לאישור להחלפה 3 חודשים -זה אמור לקחת כמה ימים לכל היתר.

ולכן אני חושב שיש בעייתיות לממש את האחריות (מסיבות שאיני יודע).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...