Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
באיזה חומרים השתמשת?

העבודה יצאה טוב ++.

אביחי

2 צבעי רכב - אדום פשוט ואפור גרפיט לג'אנטים של חברת fso (רכב רוסי?), בחרתי עפ"י פאנטון.

מלחם 80W.

ניירות שיוף 180 ו-320.

ספוג שיוף להחלקה.

פיסטולט די זול, הבא בתור יהיה פיסטולט IWATA שעולה כמעט 1500 ש"ח אבל מקצועי ואיכותי בטירוף (עבדתי איתו 3 שנים).

MaorXXX - לצערי אני לא במצב אידיאלי לעשות עבודות פרטיות.

Shy_C5 - יש כמה סודים למכירה, במצב סביר +-, אבל בטח לא ב-4000 ש"ח :wink:

לגבי האדום בגריל, כמובן שהכל זה טעם אישי, במקרה הזה האוטו לא הולך להישאר בבז' "פודרה" הזה :lol:,

ככה שאדום כבר לא יראה זר.

תודה כולם!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוף הדרך!

אני עשיתי תהליך דומה אבל באמצעים פחות מקצועיים - צבעתי עם ספריי שחור מט פשוט, ואת הפגושים יותר שייפתי - לא היו לי שריטות כאלה. האמת שיצא יפה מאוד אבל כמה רמות פחות מתחת לעבודה שלך.

נ"ב - החצאיות של הגלגלים התיישבו לך חזרה במקום בקלות ? כי אני ירקתי דם להושיב אותן כמו שצריך, כנראה שאצלי הן היו תפוסות עם ברגים לא מקוריים והתעקמו לצורה לא נכונה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

אהלן אלי,

החצאיות היו תפוסות עם ברגים קודחים, אבל בכנף נשארו עדיין האינסרטים המקוריים (פלסטיים),

כך שהחזרה למקום לא היתה בעייתית.

איתי.

פורסם

יצא מקצועי , מחכים לראות אותה על הגאנט המחודש.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • אחראי פורום
פורסם

בקרוב :-)

היום הותקנו הבוקסות, צריך לתת לכיס להתאושש.

פורסם

וואו הפרויקט יצא יוקרתי ומקצועי, מהנה לראות אנשים כמוך שמשקיעים...

מה עושות הבוקסות האלו?

לדעתי תעשה את אותו פרויקט גם על הכונסי אוויר בכנף האחורית ובספוילר.

בכללי הרכב נראה ברמה מאוד גבוהה, הקווים מדהימים, שמור עליה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• אחראי פורום
פורסם

תודה! :-)

תראה לי בהזדמנות דוגמא של הקליפסים המקוריים של החצאיות ואולי אוכל לעזור.

האוטו היה על הליפט היום אז יכולתי לראות את זה מקרוב. חצאית אחת תפוסה עם ברגים קודחים,

השניה עם מעין ברגי\תופסני פלסטיק, יש להם צורת + בחלק העליון, כנראה מסובבים אותו והוא יוצא החוצה.

אנסה לצלם לך בקרוב.

וואו הפרויקט יצא יוקרתי ומקצועי, מהנה לראות אנשים כמוך שמשקיעים...

מה עושות הבוקסות האלו?

לדעתי תעשה את אותו פרויקט גם על הכונסי אוויר בכנף האחורית ובספוילר.

בכללי הרכב נראה ברמה מאוד גבוהה, הקווים מדהימים, שמור עליה.

תודה רבה, הספויילר תפוס בצורה בעייתית, יש חשש לפגוע בו בפירוק. נמצא לו פיתרון.

האחרים יטופלו בתקופה הקרובה.

הבוקסות נמצאות בין כל חיבורי המתלים. שלי היו גמורות (כנראה המקוריות מ-83) והאוטו לא התנהג כראוי,

הרגיש רופס והרעיש מכיוון המתלים. היום אחרי ההחלפה אני יכול להגיד שהשינוי גדול. אעלה תמונות בקרוב.

פורסם

איתי

הקליפסים הנ"ל הולכים גם בGTV ובאלפא 75.

העניין הוא שלכל אחד גודל שונה וצורה שונה(של ה GTV מרובע ושל ה 75 עגול) אז צריך דוגמא ביד אם יש לך כזאת.

החצאיות שמאחוריי הגלגלים האחוריים מחוברות לכנף בד"כ באמצעות ניטים מקוריים מיוחדים מפלסטיק.

פורסם

עבודה יפה.

לגבי חוטי הלחמת הפלסטיק יש יותר מסוג אחד וכדאי כבר שמוט יהיה תואם לסוג פלסטיק הפגוש,

בד"כ בעבודת ההלחמה/מילוי מקובל להשתמש בבלוואר קטן עם פיית נחושת צרה , מקל מאוד על העבודה בחימום מקדים.

אפשר פרטים על הפיסטולט היקר יותר ?

• תוכן חדש...