Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני רוצה לדעת מה האפשרויות לציור או הדבקת להבות על צידי רכב .

הרכב הוא רכב של חבר , מדובר ברכב שבהחלט לא רגילים לראות עם ציורים ושטויות, ובמידה והוא באמת ירצה את זה זה בהחלט יהיה שונה ...

אני בכוונה נמנע מלפרט, וכל מי שמכיר אותי ושאול את עצמו מה עובר עלי, יכול להרגע, לא עובר עלי כלום, זה למטרה טובה.

הרכב הוא רכב גדול שסביר להניח ימכר בשנים הקרובות, ככה שעדיף שיטה שקל להסיר ללא סימנים, מצד שני אני רוצה משהו איכותי וגדול ולא מדבקות מששון אביזרים התחנת דלק.

תודה לעונים

אומי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• אחראי פורום
פורסם

אם זה משהו זמני שרוצים להוריד אז יש טפטים ומדבקות יעודיות לעבודות כאלה.

הדרך הפשוטה יותר היא לקנות טפט פלסטי, הוא מאוד עמיד ויש לו גב מנייר

כך שאפשר לצייר מאחור את הדוגמא ואז לחתוך (צריך להקפיד להדביק כמו בן אדם, עם רולר וכד').

על הסמוראי שהיה לי עשיתי מדבקות של הלוגו המקורי וזה החזיק בוץ\חום\פודרה\שטיפות בגרניק - you name it.

הדרך המקצועית והיקרה יותר היא טפט מויניל.

למיטב ידיעתי מדביקים אותם בעזרת מים וסבון אבל יותר מזה אני לא מכיר. משתמשים בזה הרבה בתעשיית השלטים.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מצטער לחלוק על איתי, אבל לדעתי להבות במדבקה זה נראה בדיוק כמו "מועמר איביזרי רכב". לא מקצועי ולא יפה.

המראה היפה ביותר הוא בעבודת צבע שעושה איש מוכשר עם אייר בראש, וזה ממש ציור.

כמובן שאת זה אי אפשר להוריד, אלא עם מסיר צבע או דיסק ליטוש...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

דעתי כדעתך - אף עבודת הדבקה לא תראה כמו אייר בראש.

אבל בקטע של משהו זמני או עד המכירה - זו הדרך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה בערך סדר גודל עלות לציור באייר בראש על סוואנה מהגלגל הקידמי עד סוף הדלת הצידית?

ברמה הגבוהה והמגוונת .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

העבודות האלה הינן בסדר גודל של מ-5K, עד השמיים,

תלוי בביקוש, בזמן העבודה, איכות החומרים, מורכבות הציורים, מצב רוח של אישתו של הצבעי ועוד.

----

פורסם

ולשאלת השאלות , איפה?

אומנים מומלצים ?

מאיפה להתרחק ?

פורסם

לאופן זמני= מדבקת וויניל.

נראה איכותי למדיי, כמו כל המדבקות שעושים איתם פרסומת לרכבים של חברה, אני משוכנע שיצא לך לראות.

יש בתי דפוס וחנויות העתקות שמתעסקים עם זה.

חפש "דפוס דיגיטלי" בדפי זהב ובגוגל. תמיד ניתן לשאול את מגרש הליסינג הקרוב אליך מהיכן המדבקות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...