Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה עם כיבוד זכויותי כאדם -

בפסח, שבו אסור לי לקנות אוכל?

ביום כיפור, שבו אסור לי לעשות כלום?

בשבת, כשסוגרים רחובות מסויימים בעיר שלי ואת כמעט כל העיר בירושליים?

קצה הקרחון.

חייה, ותן פאקינג לחיות.

אני לא בא אליך בטענות על כך שאתה רוצה לצום\לא לאכול חמץ\להתחפש\לאכול סופגנייה\לגרום לנשים בעדה שלך להתלבש צנוע\לא לנהוג בשבת\לא לעשן תוך כדי הנהיגה בשבת\לקחת כסף מאנשים עבור ברכה טרייה מהיום של ה"משיח" שנפטר לפני עשור, ועוד ב-SMS.

אתה אל תגיד לי מה לעשות גם כן, ופה זה יגמר.

אתה בשלך- ואני בשלי. בלי הפרעות הדדיות.

ולמען הכנות וההגינות,

מה לעזאזל זה מעניין אותך מה הוא\אני עושים ביום כיפור?! אני זה לא אתה. תהיה אחראי עליך, ולא עליי. אני מספיק גדול כדי להיות אחראי על עצמי.

וחוץ מזה, את הבאגט עם חזיר וגבינ"צ אני שומר לפסח. ביום כיפור אני מסתפק בסתם פיצה מהסופר,יחד עם נקניק ושאר תוספות.

ואל תחשוב אפילו על לנצל את קלף ה"פגיעה ברגשות". העצבים שאני חוטף שבועיים בשנה על כך שאני לא יכול לקנות אוכל בסופר, כבר נהיים קיצוניים יותר ויותר משנה לשנה, וכבר מביאים אותי לסיכון של התקף לב(טוב, זה- והפיצה עם חזיר גם לא תורמת...). מה עם הפגיעה ברגשות החילונים?

אנחנו מפלצות? הרגשות שלנו לא מעניינים אף אחד? חשבת על זה שאתם, המאמינים הקלים,בינוניים וכבדים יחדיו, פוגעים בציבור החילוני ואפילו לא מצטערים על כך ביום כיפור?! ועוד באים אלינו בטענות שאנחנו החילונים אשמים.

מה עם רגשותיו של הציבור החילוני שרק רוצה לחיות בשקט, וחופש התנועה שלו מוגבל אחת לשבוע, חופש האכילה שלו - שבועיים בשנה, ועוד זבל כזה?

רבאק, אתה לא רוצה לנהוג בשבת, אני לא אצמיד אקדח לראשך ואכריח אותך. אבל לחסום רחוב שלם כדי שאף אחד לא יוכל גם אם ירצה? זו כבר חוצפה.

ומה עם תופעת זריקת האבנים על מכוניות שכן נוסעות ביום כיפור? נזק לרכוש + סיכוי לתאונה ששווה לסיכון חיים.

מה הערך העליון בתורה, תזכיר לי? חיי אדם משהוא, לא? זה אפילו יותר חשוב משמירה על השבת. ולא תאמין כמה דיונים היה צריך לעבור כדי להחליט שחיי אדם חשובים יותר משמירה על השבת.

כוונתי פה היא שמסתבר שזה לא מובן מאליו:shock::?.

בקיצור,

גלקטיקה היא יותר כמו אופרת סבון בחלל.

אגב מה שמעתי יש תוכנית ערפדים חדשה משהו? איך קוראים לה?

וסדרה בשם "צ'אק" נשמעת פסיכוטית מספיק כדי להיות מעניינת...

ממליץ על:

קלוברפילד

איירון מן

רובוטריקים

אנדיאנה ג'ונס וגולגלות הבדולח - חמוד אך מטומטם, לאוהבי ז'אנר ההרפתקאות של שנות השמונים בלבד

וול-E המצוייר היה חמוד למדיי

זהו.

ראה גם את השירשור הזה.

יצא לך קצת מתבכיין מדי, לא?

והלינק שנתת כבר מוזכר בשרשור זה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כבר בנושא, אחרי ש TV-LINKS נסגר, יש עוד אתרים בסגנון?

מצטרף לשאלה. בדקתי כל מיני חיקויים לאחר הסגירה (תוך סיכון ממשי של המחשב, אגב)

והתוצאה הייתה מאוד מאכזבת, כמעט שום לינק לא עובד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יצא לך קצת מתבכיין מדי, לא?

מה אתה רוצה, חצות הלילה+יום שלם על הרגליים בספירת מלאי.הרבה עצבים וחשק לכתוב "יפה" לא היה לי.

והלינק שנתת כבר מוזכר בשרשור זה.

לא ראיתי. קורה.אבל עדיף עודף מאשר חוסר...

ברווז אתה האליל (לא כמו ההוא ..) שלי :)

תודה. אבל:

פשוט כתיבה מעולה, הוצאת לי את כככככככככל המילים מהפה.

מה אתה רוצה, חצות הלילה+יום שלם על הרגליים בספירת מלאי.הרבה עצבים וחשק לכתוב "יפה" לא היה לי.:-D

מישהו ראה את הסדרה על שרה מ"המחסל" CRONICOLS משהו ויכול לתת דעה?

ראיתי רק את הפיילוט, לא אהבתי מי יודע מה, מקווה שהסדרה יותר טובה. אגיע אליה מתישהוא.

אם כבר בנושא, אחרי ש TV-LINKS נסגר, יש עוד אתרים בסגנון?

TV UNDERGROUND

שניר אתה צריך לקרוא מה הלך בשירשור על האיסור החרדי לנהיגה בקטנוע...

מצד שני, כשמצאתי אותו ראיתי שגם אתה כתבת שם כמה מילים. כבוד.

:-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

TV UNDERGROUND

:-D

לא עובד :(

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שיחקתם אותה עם הקישור לשרשור של עובדיה והאופנוע.

העביר לי שעה ראשונה של השעמום בכיפור :-)

ועכשיו בגלל קונדסון אני שוב רעב למרות "הארוחה המפסקת"...יאללה אני זז לנגב חומוס.

:lol:

פורסם
לא עובד :(

מאז אתמול יש לו בעיות משום מה, חששתי שרק אצלי, אני שמח שלא רק ועצוב בשביל כולם...

זה אתר מקיף מאד לסדרות טלוויזייה, וכולל גם סדרות מתורגמות לעברית:arrow:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק חבל שאין שם קישורים לטורנט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אפשר להעביר את יום כיפור בלהסתכל על מצלמות של כביש איילון לראות מי נוסע על אופניים ומי בכל זאת החליט שהוא נוסע עם רכב בכוון ההפוך שנה שעברה זה בידר אותי למשך הרבה זמן :-)

האמת רעיון ענק...

אבל יותר ענק מה זה שלפי האתר של נתיבי איילון יש עכשיו עומס בין רוקח-לשלום...:lol:

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...