Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולכם שותפים לדבר עברה! הוא רוצה לראות שיראה למה צריך לעודד אותו לחלל את היום הקדוש.

על זה אמר המשורר:

Well I was born an original sinner.

I was born from original sin.

And if I had a dollar bill

For all the things I've done

There'd be a mountain of money

Piled up to my chin...

My mother told me good

My mother told me strong.

She said Be true to yourself

And you can't go wrong.

But there's just one thing

That you must understand.

You can fool with your brother-

But don't mess with a missionary man.

Eurythmics - Missionary Man

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקשר לאלוהים אני לא אדם מאמין ואם אחרי שאסיים את הקדנציה על פני האדמה אגלה שטעיתי והוא באמת קיים אני כבר אסתדר איתו שם.

מה תסתדר, מה?!

מה תגיד?!

"השיווק שלך לא היה משכנע?"

"אם המורה לתנ"ך היתה יותר שווה היה יותר סיכוי שאלמד?"

"שלחת לי הודעות, אבל הטקסטים היו ארוכים, מייגעים ובעברית קשה ולכן לא קראתי/הבנתי/הפנמתי. אם היית לוקח את פינקלשטיין ועובד על סיסמאות קצרות וקליטות זה היה עובד!"

משהו בסגנון: "לגברים לא נימולים יש זין קטן".

או

"ביום כיפורים צמת, לא טעית!"

הסיכוי היחיד שלך זה לנסות להאשים את ההורים, אבל גם זה נותן לך זיכוי רק ב-13 השנה הראשונות...

פורסם

אתה תוקף את הבעיה בדרכים צפיוית כשהטיעון הוא לגמרי אחר. כשאתה מכין חביתה את מי יאשימו אם היא לא טובה?

אם הוא קיים וברא אותי אז הוא אחראי לבאגים בתוכנה שלי. הוא זה שנתן לי את ההיגיון שלי אז אם ההיגיון לא תקין הוא אשם.

בסוף הוא עוד יצטרף לפצות אותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

Hitman עם טימוטי אוליפנט

הזבל שבזבל, לא להתקרב

סרטים מומלצים:

סרטי באטמן החדשים (Batman Begins, The Dark Knight)

V for Vendetta

Lord Of War

Sin City

כל העונות של LOST (לראות מהתחלה), רק שעונה שלישית לא משהו

Family Guy, כל העונות (לא משנה מאיפה מתחילים לראות, זה סיטקום)

הסימפסונס, עונות 5-11 (הכי מוצלחות)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם הוא קיים וברא אותי אז הוא אחראי לבאגים בתוכנה שלי. הוא זה שנתן לי את ההיגיון שלי אז אם ההיגיון לא תקין הוא אשם.

בדיוק יש ב-Ynet על איזה עוכר-דין שתובע את מיקרוסופט על זה שהוא נדפק מהויסטה ולא מקבל XP במקום. כולנו יודעים שהוא צודק, אבל עם מונופולים כמו עם מונופולים, הם גם אחראים וגם יידפקו אותך.

זה מה יש.

פורסם

סרט חובה - המחברת - Buddha Collapsed Out of Shame.

מעבר לזאת: אני הולך עם ההסכם של רון קופמן(ה"קוף") - "אלהים" לא מטריד אותי כל השנה ואני לא מטריד אותו בעשרה בתשרי(יום הכפורים).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אבל עם מונופולים כמו עם מונופולים, הם גם אחראים וגם יידפקו אותך.

זה מה יש.

הוא לא מונופול. הוא אולי הגדול מכולם ועם מערכת השיווק הטובה ביותר אבל יש עוד ובכלל לא בטוח שהוא תופס מספיק מהשוק כדי להיות מוכרז כמונופול. אל תשכח גם שהוא הוציא שלושה מנואלים סותרים לאותו המוצר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תכבד טיפה, ממש קצת את האנשים שכן צמים פה. שכן יש להם ערכים לדת.

שאכפת להם ממנהגי ישראל.

ומה עם כיבוד זכויותי כאדם -

בפסח, שבו אסור לי לקנות אוכל?

ביום כיפור, שבו אסור לי לעשות כלום?

בשבת, כשסוגרים רחובות מסויימים בעיר שלי ואת כמעט כל העיר בירושליים?

קצה הקרחון.

חייה, ותן פאקינג לחיות.

אני לא בא אליך בטענות על כך שאתה רוצה לצום\לא לאכול חמץ\להתחפש\לאכול סופגנייה\לגרום לנשים בעדה שלך להתלבש צנוע\לא לנהוג בשבת\לא לעשן תוך כדי הנהיגה בשבת\לקחת כסף מאנשים עבור ברכה טרייה מהיום של ה"משיח" שנפטר לפני עשור, ועוד ב-SMS.

אתה אל תגיד לי מה לעשות גם כן, ופה זה יגמר.

אתה בשלך- ואני בשלי. בלי הפרעות הדדיות.

ולמען הכנות וההגינות,

מה לעזאזל זה מעניין אותך מה הוא\אני עושים ביום כיפור?! אני זה לא אתה. תהיה אחראי עליך, ולא עליי. אני מספיק גדול כדי להיות אחראי על עצמי.

וחוץ מזה, את הבאגט עם חזיר וגבינ"צ אני שומר לפסח. ביום כיפור אני מסתפק בסתם פיצה מהסופר,יחד עם נקניק ושאר תוספות.

ואל תחשוב אפילו על לנצל את קלף ה"פגיעה ברגשות". העצבים שאני חוטף שבועיים בשנה על כך שאני לא יכול לקנות אוכל בסופר, כבר נהיים קיצוניים יותר ויותר משנה לשנה, וכבר מביאים אותי לסיכון של התקף לב(טוב, זה- והפיצה עם חזיר גם לא תורמת...). מה עם הפגיעה ברגשות החילונים?

אנחנו מפלצות? הרגשות שלנו לא מעניינים אף אחד? חשבת על זה שאתם, המאמינים הקלים,בינוניים וכבדים יחדיו, פוגעים בציבור החילוני ואפילו לא מצטערים על כך ביום כיפור?! ועוד באים אלינו בטענות שאנחנו החילונים אשמים.

מה עם רגשותיו של הציבור החילוני שרק רוצה לחיות בשקט, וחופש התנועה שלו מוגבל אחת לשבוע, חופש האכילה שלו - שבועיים בשנה, ועוד זבל כזה?

רבאק, אתה לא רוצה לנהוג בשבת, אני לא אצמיד אקדח לראשך ואכריח אותך. אבל לחסום רחוב שלם כדי שאף אחד לא יוכל גם אם ירצה? זו כבר חוצפה.

ומה עם תופעת זריקת האבנים על מכוניות שכן נוסעות ביום כיפור? נזק לרכוש + סיכוי לתאונה ששווה לסיכון חיים.

מה הערך העליון בתורה, תזכיר לי? חיי אדם משהוא, לא? זה אפילו יותר חשוב משמירה על השבת. ולא תאמין כמה דיונים היה צריך לעבור כדי להחליט שחיי אדם חשובים יותר משמירה על השבת.

כוונתי פה היא שמסתבר שזה לא מובן מאליו:shock::?.

בקיצור,

גלקטיקה היא יותר כמו אופרת סבון בחלל.

אגב מה שמעתי יש תוכנית ערפדים חדשה משהו? איך קוראים לה?

וסדרה בשם "צ'אק" נשמעת פסיכוטית מספיק כדי להיות מעניינת...

ממליץ על:

קלוברפילד

איירון מן

רובוטריקים

אנדיאנה ג'ונס וגולגלות הבדולח - חמוד אך מטומטם, לאוהבי ז'אנר ההרפתקאות של שנות השמונים בלבד

וול-E המצוייר היה חמוד למדיי

זהו.

ראה גם את השירשור הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז אתה האליל (לא כמו ההוא ..) שלי :)

פשוט כתיבה מעולה, הוצאת לי את כככככככככל המילים מהפה.

מישהו ראה את הסדרה על שרה מ"המחסל" CRONICOLS משהו ויכול לתת דעה?

פורסם

אם כבר בנושא, אחרי ש TV-LINKS נסגר, יש עוד אתרים בסגנון?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...