Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה משטרתי (הזוי) בתל-אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי קיבלה הביתה דו"ח משטרתי הזוי על חניה לא חוקית (תחנת מוניות) בתל-אביב באישון לילה לפני מספר חודשים.

(אחסוך בדיחות - אני יודע שאשתי ו/או אני לא היינו שם לבצע את העבירה).

הפרט המזהה היחיד בדו"ח הוא מספר הרכב - כך הגיע הדו"ח לביתנו דרך הסבה ע"י חברת הליסינג.

"תיאור העובדות המהוות את העברה": סעיף זה ריק לחלוטין.

"תיאור המעשה": לא צייתת לתמרור ב-58....

מן הסתם, באיזשהו שלב בטיפול התבלבל מספר הרכב באחר וכך הגיע הדו"ח אליה (או שהתאריך/שעה אינם נכונים, או השד יודע מה).

אנחנו מתכתבים עם המשטרה אך לעת עתה זהו שיח חרשים ("הרכב בשימושך ולכן הדו"ח שייך לך").

הערכות מנומקות בנוגע לסיכוי הרשעה ע"ס נתון בודד של מספר רכב?

עצות שימושיות מעבר להמשך ההתכבתבות עם המשטרה? כדאי לנסות בטלפון? להופיע במשרדיהם?

תודה.

פורסם

תשמע יש 2 אופציות

או שאישתך הייתה עם הרכב וכנראה בגלל סיבה מסוימת היא לא רוצה שתדע שהיא הייתה שם

או שהייתה טעות במספר של הרכב

הכי פשוט תבקש תמונה של הרכב

היום פקח חייב לצלם את הרכב לפני שהוא רושם את הדו''ח ולכן חייבת להיות תמונה של הרכב

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אשתי קיבלה הביתה דו"ח משטרתי

היום פקח חייב לצלם

פקחים עוד לא עובדים במשטרה. המשטרה עוד לא מצלמת עבירות שכאלה.

דרור,

תבקש את העתק הדו"ח המקורי. יכול להיות שיתברר שמדובר ברכב אחר לפי פרטים נוספים כגון צבע, דגם וכיו"ב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
עצות שימושיות מעבר להמשך ההתכבתבות עם המשטרה? כדאי לנסות בטלפון? להופיע במשרדיהם?

אל תצפה מהמשטרה לפעול בהגיון או בהגינות.

כל מכתב שלך לרשות כלשהיא חייב להיות מכתב רשום.

כל שיחת טלפון מוקלטת (כל נייד היום יכול להקליט שיחה). רשום תאריך ושעה, ועם מי דברת.

בסופו של דבר, כנראה שהם לא יבטלו לך את הדו"ח. או שתשלם או שתלך למשפט.

אם החלטת ללכת למשפט, אז אתה צריך הוכחות לכך שהדו"ח הוא בטעות ושאמרת להם ולא ביטלו. כל הניירת לצורך שני הדברים האלה. אתה צריך להוכיח שהדו"ח טעות כדי לצאת זכאי (ככה זה הצדק אצלנו), ואתה צריך להוכיח שהם ידעו כדי לקבל פיצויים.

אם יש לך כוח ואתה מספיק מסודר, אפשרי בהחלט. בהצלחה!

דני

פורסם

זה רכב בליסינג תבדוק אולי היה נהג אחר מצויין בזמנו? או שחברת הליסינג או העבודה ייצטרכו להוכיח את זה שהרכב היה בחזקתך בזמנו!

תבדוק אם הגורם המטפל בעבודה שלך?

אולי השאלת לחבר / מכר את הרכב?

:roll:

פורסם

אל דאגה, אשתי לצדי ובסך הכל אני משוכנע כי מדובר בטעות נוספת של המשטרה:

גם לפני כשנה בוטל דו"ח מהירות הזוי לא פחות על רכב הליסינג של אשתי לאחר אי אילו התכתבויות והתנצחויות.

תודה למייעצים, אני אדרוש כעת את הדו"ח המקורי בכתב יד ונראה מה יקרה הלאה.

שוב תודה.

פורסם

עזוב את האפשרות שאשתך מסתובבת בלילות מחוץ לבית.

חשבת פעם על מה עושה רכב הליסינג שלך בשעות שאתה ישן? אולי הוא יוצא לאורגיית תדלוקים עם כל הרכבים בשכונה, והכל ע"ח הדלקן שלך? Spooky... :roll:

פורסם
אל דאגה, אשתי לצדי ובסך הכל אני משוכנע כי מדובר בטעות נוספת של המשטרה:

גם לפני כשנה בוטל דו"ח מהירות הזוי לא פחות על רכב הליסינג של אשתי לאחר אי אילו התכתבויות והתנצחויות.

תודה למייעצים, אני אדרוש כעת את הדו"ח המקורי בכתב יד ונראה מה יקרה הלאה.

שוב תודה.

אני חושב שכאן נמצאת התשובה שלך

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

:roll: אני רואה הפאראנויות של החבר'ה פה, חבל"ז:

במקרה של הדו"ח לפני שנה אם כבר חופרים לתוך זה - בילינו יחד שבת עם הילדים בבריכה בשפלה בעת שהרכב השובב יצא לו לבד מהחניון, קפץ לכביש בגין בירושלים כדי להצטלם לבוק המשטרתי (על עבירת מהירות) ומיד חזר לחניה בשקט בשקט, כאילו כלום לא קרה 8)

ובכן, לאחר מכתב למשטרה ודרישה לראות את צילום העבירה החליטה המשטרה בטוב לבה הרב (ולא משום סיבה אחרת) לבטל את הדו"ח - מבלי שחשפה את הצילום ה"מרשיע" כמובן. הרי לפי הרמיזות כאן - בטח יטענו תיכף שבמרבית המקרים המשטרה מוותרת סתם כך על דו"חות וזאת כדי לשמור על שלמות המשפחות בבתי ישראל...

וואלה, עכשיו באמת רואים ששמר היה הכי קרוב לאמת :shock:

באמת שמצחיקים אתם.

לא נורא, למגיבים לענין אני מודה ולפחות מבחינתי אפשר לנעול בינתים (...מכתב נוסף למשטרה נשלח היום).

פורסם
בילינו יחד שבת עם הילדים בבריכה בשפלה בעת שהרכב השובב יצא לו לבד מהחניון, קפץ לכביש בגין בירושלים כדי להצטלם לבוק המשטרתי (על עבירת מהירות) ומיד חזר לחניה בשקט בשקט, כאילו כלום לא קרה 8)

מאוד מוזר, עכשיו אני נזכר (אגב, יש לי מנוי לבריכה הקרובה, ואני גר בשפלה) ששבת אחת נקראתי לטפל בתקלה דחופה במתג סלולארי בי-ם, ורכב הליסינג שלי סירב להיפתח עם השלט, עד כדי כך שנאלצתי להשתמש בטכניקות פריצה ידועות.

לשמחתי, התקלה הסתדרה ממש דקה לפני שהגעתי (במהירות שיא) למתג, כך שיכולתי לחזור לשכשך בבריכה :roll:.

פורסם

אתה צריך לשנות מ"אחד שמבין" ל"אחד שמדבר (יותר מדי)".

תנוח קצת מחיפושיך הבלתי נלאים אחר הפאנץ' האלמותי.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...