Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מזגן ברכב,פורד קונקט 08'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפורד קונקט 2008,מים של המזגן כפי הנראה זולגים לתא נוסע ,מרטיבים את השטיח ויוצרים ריח נוראי,האם ניתן לתקן לבד או שחייב להכניס למוסך? אומנם רכב באחריות אך אין לי אפשרות להיכנס למוסך עד שישי הבא,והריח הורג אותי.

תודה מראש,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יתכן וצינור הניקוז ניסתם או ניקרע.

אני מציע שתפנה למוסך המורשה יש לך אחריות לא? למה לתקן בעצמך אם יש אחריות...

אתה יכול לנסות ולחפש את הגורם לבעיה, תנסה לאתר את הצינור, לדעתי לא תוכל לתקן זאת בעצמך מאחר ואתה לא מכיר את הרכב והיכן עובר הצינור ניקוז וכו..

פורסם

אינני סבור כי המים של המזגן יוצרים ריח רע, זה מים נקיים מאוד. יש לי הרבה נסיון עם פורד קונקט, אך לכל אורך השנים לא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר. אתה בטוח שאלה מי מזגן? וכיצד הגעת למסקנה הזאת? האם המים שחודרים הם נקיים ונטולי צבע?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מים שספוגים בשטיחים

בקונקט השטיחים הם גומי, אלא אם כן המים נאספו מתחת לשטיחים. לפני שנמשיך לדון הייתי רוצה לשמוע מפותח השרשור יותר פרטים על התופעה.

כמו כן הייתי רוצה לדעת האם המים גם מטפטפים על האספלט, או שהכל נכנס אל תא הנוסעים?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

המים מגיעים לשטיח מתחת לגומי ,הזרימה מתחילה מצד הנוסע,מהכיוון העליון מעל הגומיה המקשרת עם תא המנוע,אם יתאפשר לי מחר אני יצלם ,בנתיים אני נוסע בלי מזגן אז יבש שם וגם הריח די נעלם ,לכן אני בטוח שזה מהמזגן,כמו כן מי קירור לא חסר, בשיחה עם מוסך ג'וסטו [בעל הרכב] זאת בעייה ידועה,אך לא מיתאפשר לי להכניס את הרכב עד אחרי כיפור לכן אני מעדיף לסדר לבד במידה וזאת תקלה קטנה,לעזרתכם אודה,בברכת שב"ש ,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שלום לך

שתי אפשריות לבעיה שהזכרת.

1.נזילה במערכת חימום של הרכב שיתכן ריח בגלל המים הירוקים ברכב.

2.נזילה ממערכת המזגן שנוזל מים מהעיבוי.(הריח נובע מחיידקים במים של המזגן שקיימים עקב עובש או פעולה כימית)

ב2 המקרים מומלץ להיכנס למוסך למיזוג אויר לרכב ולתקן את הבעיה כי היא תלך ותחמיר עוד יותר והריח יהיה מאוד חזק.

בכל מקרה לאחר כניסה של מוסך מרכזי לדרוש להכניס את הרכב לתנור צביעה לייבוש המים שהצבר בפנים הרכב.

אמסוט רוני

פורסם

היי לך.

לי זה נשמע דווקא סתימה בפתח יציאת הנוזלים של יחידת הקרור הנמצאת בתוך הרכב.

מצב זה קורה,בהיעדר פילטר אויר למפוח המזגן.

הרבה אבק, עלים וכל מיני חיות מצתברים שם,אוטמים את הרדיאטור וחוסמים את תעלת הניקוז שביחידה.

בדוק אם יוצאים מים הצינור הניקוז.הוא נמצא בצד ימין של הרכב,על קיר האש,בחלקו התחתון.

אם לא יוצאים מים,באפשרותך להעביר חוט השחלה דרך צינור העודפים בזהירות ולנסות לשחרר את הסתימה.

אך למצב כזה הפתרון האידיאלי הוא לפרק את היחידה ולנקותה מכל הלכלוך.

זאת במידה ובאמת מדובר בסתימה.

בכל אופן,

מומלץ לך לבדוק מהי הסיבה אצל בעל מקצוע,ובכך תדע במה מדובר ואיך כדאי להתייחס לנושא.

אגב...

לך,ולכולם...

חשוב מאוד!!!

להפעיל מזגן גם בחורף!

כך שומרים על שימון המערכת,ניקיונה,ותקינותה.

מזגן שאינו בשימוש מתקלקל מהר יותר ממזגן בשימוש תמידי.

שנה טובה.

• תוכן חדש...