Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורנג' - בעיה רצינית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כשבועיים נרשמתי למבצע SMS חינם בכל השבוע.

הלכתי צעד קדימה וחשבתי לעצמי "הממ, בטח הם ידפקו אותי אז בואו נקליט"

הקלטתי את כל השיחות שלי איתם וביניהם שיחות שאומרות בוודאות שאין הגבלה למספר כמות ההודעות שאני אשלח, לא יחייבו אותי בשקל.

הורדתי תוכנה ששולחת הודעות דרך המכשיר, חיברתי את המכשיר למחשב ושלחתי 10,000 הודעות.

התקשרתי גם באמצע השבוע לוודא שהכל בחינם ופתאום צץ לו סעיף חדש שרק מוקדנית אחת (מתוך ה20 שדיברתי איתן) טרחה לציין, הגבלה של 5000 הודעות. ניחא, בגלל שהסעיף הזה הוא כביכול "חדש" הם הסכימו לוותר (בטוב ליבם) על ההגבלה החדשה שצצה (שד"א לא מצוינת בתקנון שלהם בשום צורה).

כמה מפתיע! היום קיבלתי חשבון מאורנג' על סה"כ 1200 ש"ח כולל מע"מ! באמת הפתעת השנה שחברה ישראלית תדפוק אותי.

התקשרתי והם אמרו לי שנשלחו SMSים לאחר סיום השבוע של המבצע. חשבתי על זה קודם והייתי חכם, סגרתי את המכשיר יומיים לפני סיום השבוע שניתן לי.

הפוסטמה שדיברתי איתה לא מוכנה להעביר אותי למנהל, התקשרתי פעם אחת, הבטיחו שמנהל יחזור אלי תוך חצי שעה, התקשרתי לאחר החצי שעה, והבטיחו שהמנהל יחזור אלי עד 13:00, עבר 13:00, התקשרתי ואמרו שיחזור אלי עד 15:00.

אני מתחיל לפקפק בהבטחות שלהם...

חשבתי קצת וניסיתי למצוא פתרון לשאלה "למה השליחה הופיעה בפירוט לאחר השבוע שבו שלחתי הודעות?" ואז מצאתי פתרון.

יש לי היכרות סבירה עם רשת GSM ואמרתי למוקדנית (שכמובן עטורת IQ וידע טכני) שיש ברשת הGSM מנגנון שנקרא ה SMSC שמרכז את שליחת ההודעות. מכיוון ששלחתי כמות עצומה של הודעות ככל הנראה נוצר תור מכיוון שהSMSC מוגדר ליירט כ30 הודעות בכל פעם (ממוצע). כנראה התור שנוצר על הSMSC גרם לו לסיים לשלוח את ההודעה אחרי שבוע המבצע.

עוד מעט מנהל אמור להתקשר אלי (מה שבטח לא יקרה, והם גם ימרחו את זה על תקופת החגים.. למה לעזאזל זה תמיד קורה לפני תקופת חגים?!) ואני אסביר לו אחד לאחד את התיאוריה שלי (למרות שאני לא אמור להבין בזה), וגם אציע לו להעלות טכנאי GSM על הקו בכדי לסיים את הפרשה.

מה הייתם מציעים לי לעשות?

חשבתי על:

1. לאבא שלי יש 2 חברות באורנג' עם כ30 קווים לכל חברה. לאיים עליהם שאני עובר לסלקום?

2. קומבינות... לצערי הדבר האחרון שאני רוצה להשתמש בו זה קומבינות (כמו בכל דבר במדינה שלנו).

יש חבר מאוד חזק שמכיר מקרוב את מנכ"ל אורנג', ויש חבר שיש לו ידידה שהיא הבת של סמנכ"ל אורנג'.

לעיונכם...

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הורדתי תוכנה ששולחת הודעות דרך המכשיר, חיברתי את המכשיר למחשב ושלחתי 10,000 הודעות.

הבנתי הכל, חוץ מהמשפט הזה.

איך לעזאזל הצלחת לשלוח 10,000 הודעות? למי?

זה מתחיל להישמע כמו "ספאמר נולד". מקווה שאני טועה ופשוט יש לך הרבה חברים שאתה מתכתב איתם.

עדיין, 10,000? וואו... :shock:

פורסם

אולי הוא מקליד בקצב של סופרמן? אכן 10000 זה מספר בלתי הגיוני בעליל

ולענייננו - נסה לדבר עם המנהל ולהסביר את הדברים על הצורה היפה ביותר ושתגיעו לפתרון

אם לא יילך - במלחמה כמו במלחמה..צריך להתלכלך מעט

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתחיל לצאת עם הבת של הסמנכ'ל

החובות כבר לא יעניינו אותך יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בלי להתייחס בכלל לעניין, אני רק יכול לומר שמגיע לך.

מי שמפגיז ספאם ומטריד את האחרים (אין משהו שיותר מרגיז אותי משיחות/SMS ספאם למכשיר הפרטי שלי),

מגיע לו לאכול אותה בכיס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בעברית זה ניקרא "הונאת פירסום", אתה מוזמן לנסות את "מזלך" בבית הדין לתביעות קטנות, שם סכום התביעה מוגבל ל 17000 ש"ח. חוזה שאינו ניכתב (אבל מוקלט) והינו החוזה היחידי בו היתה מעורבת העסקה הוא החוזה התקף, אם יש בידיך את הקלטת השיחות שבהן אשת המכירות אומרת לך בוודאות כי אין הגבלה על כמות ה SMS שאתה שולח זה ניקרא "חוזה" ואילו הם תנאי החוזה. רצוי ללכת לעורך דין עם תמליל השיחה בכדי שהוא יחתום על הדבר ויאמתו. אם נישלח לביתך חוזה ואתה חתמת עליו עדיף אולי שתקרא את האותיות הקטנות. אם לא חתמת על חוזה כזה ואכן התקיימה השיחה והיא מוקלטת, סביר להניח כי תזכה ותזוכה בכל הוצאות המשפט. אגב, בגלל צורת המחשבה שלך קיימים כיום בישראל הגבלות על יבוא "אישי" של כלי רכב, לרבות אופנועים, מוצרי חשמל מסוגים מסויימים, חלקי חילוף לרכבים (ובינהם חלקי קוסמטיקה לרכבים ישנים), שינויי "מיבנה" ברכבים (פעם לא היתה הגבלה ברורה על החלפת מנועים או צמיגים, לא סתם "צץ" החוק הזה). בחו"ל לפני שנים רבות טבחו ביהודים בכל רחבי אירופה בגלל שחלקם היו בעלי תושיה עיסקית כמו שלך, כיום אנחנו קוראים להם "תכמנים". תעשה את חשבון הנפש לך ותחליט לבד. גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בלה...בלה...בלה...ניסוח משפטי... גילי

כל מה שאמרת תקף, אני מסכים 100%, אך רק אם המקליט טרח ליידע את המוקלט שהוא מוקלט.

חוק עזר למניעת האזנות סתר, או משהוא הזוי דומה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשבועיים נרשמתי למבצע SMS חינם בכל השבוע.

הלכתי צעד קדימה וחשבתי לעצמי "הממ, בטח הם ידפקו אותי אז בואו נקליט"

הורדתי תוכנה ששולחת הודעות דרך המכשיר, חיברתי את המכשיר למחשב ושלחתי 10,000 הודעות

בקיצור, ניסית לדפוק את אורנג' ולא הצלחת. לא שאני אוהד גדול של אורנג', אבל מגיע לך על כל הספאם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כל מה שאמרת תקף, אני מסכים 100%, אך רק אם המקליט טרח ליידע את המוקלט שהוא מוקלט.

שאתה חלק מהשיחה אתה לא חייב ליידע את הצד השני שהוא מוקלט.

פורסם

I STAND CORRECTED.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אך רק אם המקליט טרח ליידע את המוקלט שהוא מוקלט.

אם אני לא טועה, ההגדרה היא שמספיק שאחד ממשתתפי השיחה (במקרה הזה - המקליט) ידע שהשיחה מוקלטת.

פורסם

החוק להאזנת סתר הוא למקרה שצד ג' מאזין לשיחה.

כל עוד אתה אחד המשתתפים בשיחה - זכותך המלאה להקליט אותה וההקלטה תקפה בבית המשפט.

לפותח השרשור,

אתה מהיחצנים ששולחים זיליון הודעות על מסיבה ואח"כ מתפלאים למה מנתקים להם בפרצוף כשהם מתקשרים? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...