Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה משווה מגבר מונו בלוק 500W RMS באחוץ עיוות נמוך

ומגבר של לנזר מגושר ולהוציא מימנו 300W RMS

וכשניסיתם להוציא מימנו יותר כבר שמעתם גרוע.

וב400W RMS המונו לא מתאמץ והלנזר נלחם על החיים שלו בשביל להגיע לעוצמה כזו.

ותאמין לי אף אחד לא צריך עוצמה כזו ברכב! אם הכול מכוון והבוקסא כמו שצריך וזה סאב טוב גם בעוצמה של 300W RMS אתה מפרק את האוטו וגם את האוזניים שלך.

ובמחיר של המגבר המונו של רוקפורד אתה קונה את מפעל לנזר עם כול הסינים הקטנים שבפנים.

ומעניין אותי לראות את הבדיקה הזאת כי זה לא נראה לי שהלנזר עבד ככה....

:?:!:

תמיר

** צחק צחק תראה עם הסאבים של קליפורניה בום אני שם אותם באוטו שלך הם מפרקים לך הכול! וזה קרה ברנו של חבר שלי.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

חחח אני מזמין אותך לראות ... אני משווה כדי שתראה שמגבר שמעיף סאב הוא לא בהכרח חזק או מטורף כמו שאמרתם על הלאזנר אל שהוא לא מספיק חזק ומעוות את הסאב המגברים שגבוהים הם רק כדי לאשר את זה שהסאב כן יכול להגיע יותר גבוה ולדייק ... :D

גם אני התחלתי אחי ממערכת שהיתה מורכת מקליםורניה בום סאב ומגבר ואמת כול האוטו שלי היה רועד אבל איפה זה ואיפה מה שיש לי היום :D

אני בטוח שאתה תתחיל לשפר את המערכת שלך אתה תצחק על המערכת שלך עכשיו ...

פורסם

טוב טוב! בואו נבהיר כמה דברים!

1. לא אמרתי שלנזר חברה טובה ומעלה! סה"כ אמרתי שהיא חברה בסדר! ולא זבל סיני!

2. שמעתי מגברים שרק חלום של כולכם לשמוע! לדוגמא audiobahn 4000rms

שישנו רק בחו"ל!!! ואגב משם חזרתי לפני כמה חודשים! וראיתי ושמעתי דברים שרק במהיר ועצבני רואים ושומעים!!

3. fastgt--איזה מערכת בדיוק יש לך--שנדע גם אם אתה כזה גאון הדור!?!?!??

ואל תתנשא מעליי עם הדיבור הגועלי שלך!

4. הידע שלי בכלל לא מצומצם! חלום ילדות שלך חצי מהידע שלי!!!!!!!!

5.ליובל-- המגברים שאני שמעתי אתה לא תראה בטלויזיה אפילו!

6. אין מה להשוות לאנזר עם dls זה כמו להשוות סובארו ומרצדס!

ולסיכום- כל הגאונים שחושבים שהם תותחים--אל תתנשאו ! כי ראינו עד היום מה הידע שלכם!

ובמקום לבקר כל פעם ישר----תקראו טוב טוב את המילים הרשומות פה!

ואל תוסיפו למילים שרשומות פה! אלא קחו את המילים כמות שהן! ואל תבינו איך שאתם רוצים!

:evil::mad:

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

תראה אני לא יודע מאיפה אתה יודע מי אני מה אני ראיתי, בוא נגיד רק שבארה"ב כבר היתי פעמיים ...

בכול מקרה עם היתה קורא טוב אתה מה שכתבתי היתה ראוה שאף אחד פה לא מתנשא עלייך אלה בא להראות לך מניסיון של אנשים עם ציוד כז או אחר ...

בקיצור אחי במקום להתעצבן ולזרוק משפטים שאתה בכלל לא יודע מה התשובות עלייהם תשאל או תביע דעה ...

מקווה שהבנת אותי אחי

פורסם

בקיצור ולעניין! לנזר חברה בינונית לא מעולה אבל בינונית!

ואני בעלים גאים של מגבר לנזר 430!

עוד מעט (חודש) מגיע לי מחו"ל (ניו יורק) 2 מגברים חדשים לקומפוננט ולסאב

הדגם הוא MXB-2250 של חברת קראנץ' crunch

וגם סאב חדש בדרך!

בקיצור יהיה טוב!!!!

לילה טוב!

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

ל"הלו מאדאם" היקר, לא ניסיתי להעליב או לפגוע סה"כ צוטטתי את הדיבור הגועלי שלך (תקרא שוב ותבין...).

לגבי המערכת שלי: (תיזהר לא להזיל ריר על המקלדת.... בעצם אתה לא מכיר ציוד טוב מלנזר אז לא משנה ) :lol:

HU ALPINE 9815

סאב IMAGE DYNAMICS IDMAX12" שבטוח לנזר וייב היה אוכל\מרים\גוזר וכו...

קומפוננט

- סט קומפוננט XETEC GRAVITY שלקח את מוראל הייבריד ע"פ מגזינים יוקרתיים בערך ב30 מקומות אבל לך בטח יש סט הרבה יותר טוב שאפילו לא חלמתי עליו.

נעבור להגברה (טיפה אבל טיפה פחות טובה מלנזר וייב :lol::lol::lol: )

- XETEC P-4 מסדרת PRESTIGE

- XETEC GRAVITY MONOBLOCK G1200

- קבל 1FARAD דיגיטלי של חברת POWER-AMPER

- אקוליזר 30 ערוצים של PHOENIX GOLD

- בידוד נוזלי של CASCADE AUDIO ( מי צריך בכלל בידוד, סתם בולשיט, העיקר שהלנזר מעיף תסאב ...)

זוהי המערכת שמחכה להרכבה חודש הבא (הHU והסאב בדרך מארה"ב...) שגם אותה מתישהוא אחליף לדוגמא את הסט הקדמי אני כבר חושק להחליף לגנסיס אבסולוט שלקח את הRAINBOW REFENCE כבר שני מבחנים ברציפות.

דרך אגב בין החלקים שהיו לי בעבר ORION, GENESIS, FOCAL, PPI, NAKAMICHI, CLARION, DLS, PHOENIX GOLD, PLANET-AUDIO, ROCKFORD

אני לא בא להשוות למי יש יותר גדול אלא רק הבעתי את דעתי וניסיתי לשנות את גישתך לאחרים (זלזול וחוסר כבוד!) ,בכל אופן אם תקבל או לא זאת כבר בעיה שלך...

פורסם

לא האבסולוט ניצח את הריינבאו רפרנס בשני מבחנים שונים אלא האלפיין F1(התבלבלת כי שניהם מבוססים על הSCAN SPEAK), בכל מקרה על שלושתם אתה יכול להמשיך לפנטז :tongue:

רועי אמר דבר נכון והוא שאין צורך להשוות "גדלים" (רק שזה בא אחרי שהוא כבר השווה :? )

לכל אחד הטירוף והתקציב שלו בתחום. אין זה אומר שהאחד צריך להתנשא מעל השני אבל כן צריך לכבד את דעתם של אלו שמנוסים יותר בתחום ושלהם היה ציוד רב ובין היתר איכותי יותר.

דבר אחד במיוחד שאני מסכים עם רועי הוא שביטויים כמו: בן ז***, שד טזמני, סקאד מבגדד וכל תיאור אחר שכזה הוא לא רציני ונשמע קצת ילדותי.

פורסם

אני גם מסכים שצריך להמנע מביטויים שונים כמו בציינת -אייל!

אבל זה מרגיז! מאיפה את היודע מה יש לי באוטו?!?!??!?-- לfastgt

אני מבסוט עם הקומפוננט של audiobahn abc525t שיש לי באוטו!

ואם אני רוצה אני מביא אכבר מערכת! אבל העדפתי להשקיע כמה גרושים יותר ולקנות אוטו יותר טוב---- שברולט לומינה ltz עם כל התוספות מנוע 3800!!

אתה מבין- לכל דבר בחיים יש סדר עדיפויות!!

8)

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

קודם כל אני שמח שאתה יודע לשים לעצמך גבולות (זה כבר דבר יפה בפני עצמו) ואני מקווה שלהבא לא תזלזל באנשים אחרים שסה"כ רוצים לעזור לאחרים ולתרום לפורום.

ודבר שני בחתימה שלך יש את רשימת הציוד... (שאלת מאיפה לי לדעת...)

lanzar vibe 430

kenwood kac-626

pioneer ts-a6980r

audiobahn abc525t

orion co12

pioneer premier deh-p750mp

פורסם

נו יפה...

אז מה רע ברמקולים?? גם באחוריים וגם בקומפוננט?!?!?!??!!?

מה רע ברדיו דיסק?!?!?!?

אמנם המגברים והסאב דורשים תיקון אבל התיקון בדרך! ואגב גם הקומפוננט מוחלף!

אחי כל המערכת המפורטת למטה עלתה לי -224 דולר!!!!!--הכוונה למערכת הנוכחית- זו שנמצאת בחתימה!

ככה תראה המערכת שלי עוד חודש-+:

hu -pioneer deh-p750mp

pioneer ts-a6980r

audiobahn abc5002q

2 מגברים של crunch mxb-2250

סאבוופר audiobahn aw1205q

קרוסאובר (בנוסף לזה של הרדיו-דיסק) Audiobahn AX303X

וזהו! אני יותתר מזה לא מתכוון להשקיע בחיים! גם אם אני אהיה מולטימיליונר!

:lol:

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...