Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך להחליף ממיר ברכב. לא דווקא בגלל שהוא מזהם או נותן ערכים לא נכונים, אלא בגלל שהוא עושה רעשים מעצבנים (מן חריקות כאלה)

רציתי לדעת מה ההבדל בין ממיר מקורי לתחליפי, מה ההבדל במחירים ובעצם מה כדאי מבחינת עלות\תועלת?...

תודה לעוזרים.

פורסם

אין הבדל בין מקורי לבין חליפי מחברה טובה, אחרי הכל סיטרואן לא מייצרת רת הממיר אלא קונה אותו מספק חיצוני.

המלצה שלי אם הוא תקין תעזוב אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הוא תקין אבל אם המנוע שלך היה תקין אבל מרעיש ונשמע כמו גרוטאה, לא היית מסדר את זה?!

הממיר עושה רעשים של גרוטאה, זה מעצבן אותי ואני רוצה להחליף.

בגלל זה לא שאלתי אם להחליף או לא אלא שאלתי מה ההבדל בין המקורי והתחליפי. אמרת שאין הבדל בין חברות טובות אז תוכל להגיד לי איזה חברות נחשבות טובות?

פורסם

אתה בטוח שזה מהממיר ?

בכל מקרה אני ממליץ לך על "זברה" ברשל"צ. אחלה בחור שם.

הוא מוככר גם דרך קובי (אקסטרים טיונינג) ממירי FREE FLOW במחיר שלדעתי שווה לך לבדוק.

פורסם

בחיית רבק למה אני צריך פרי פלו על סיטרואן קסארה מנוע 1.6 אוטומטית?

וכן אני בטוח ב99 אחוז כי הראו לי את זה במוסך מורשה פיג'ו אחרי שלא האמנתי להם שזה באמת הממיר אז העלו את האוטו על ליפט והראו לי שנותנים מכה לממיר הוא עושה את הרעש שאני שומע בכל תזוזה וקפיצה של האוטו.

• תוכן חדש...