Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דייהו לאנוס שנת 2000 עם 54000 ק"מ

הרכב נמצא אצלי שלושה שבועות ובזמן האחרון הרכב פתאום לא מגיב לדוושת הגז באמצע נסיעה ומתחיל לעבוד על 2 פלאגים ונדלקת המנורה של הצאק אנגיין והרכב נכבה כאשר אני מוציא את אחד מחוטיי ההצתה הרכב חוזר לעבוד על 4 פלאגים החלפתי סליל הצתה במוסך המרכזי והבעיה חזרה נאמר לי במוסך שכנראה המרימיים ההידראוליים נתפסים וזה גורם לכך שאין לסליל הצתה מינוס וזה לא מוציא ניצוץ לפלאג ויש צורך לפתוח ראש מנוע ולהחליף את המרימיים בעלות של 3200 ש"ח רציתי לדעת האם זאת יכולה להיות התקלה בתודה מראש

פורסם

צריך ללכת מהקל אל הכבד:

לבדוק חוטי הצתה, לבדוק את הפלאגים, לבדוק את תקינות המפלג, לשלול בעיה חשמלית אחרת.

קשה לי להגיד לך מה הבעיה על סמך התכתבות. מהיכן אתה בארץ? אם מהמרכז אני יגיד לך לאיזה מוסך לקפוץ שם יאבחנו לך את הבעיה.המוסך נימצא בראשל"צ. פנה אלי בפרטי.

למה המרימים ניתפסים?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כמו שנאמר, אין צורך להיות פזיזים וישר ללכת לקרוע את הראש מנוע בעלות אסטרונומית.

ועדיף שתשתמש בסימני פיסוק, כך הנכד שלי בן ה8 חודשים יוכל להבין את מה שכתבת.

תודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא נשמע לי הגיוני, מה הקשר בכלל בין הסליל למרימים?

מה הכוונה שאתה מוציא את אחד הכבלים? הרי המנוע לא יעבוד על בוכנה אחת.

הוא נכבה ואז הוא חוזר לעצמו? אולי תנסה סתם לכבות ולהניע.

אם הצלחת להחזיר אותו לעבוד אז כנראה זו סתם בעיית מגע איפשהו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...