Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם, יש לדוד שלי צ'נג'ר ברכב והוא טוען שהוא לא קורא לו דיסקים צרובים,

האם יש איזושהי דרך לשנות את זה? יש איזה משהו בצריבה שיכול לגרום לו לחשוב שהדיסק לא צרוב?

ואיך בכלל הוא יודע שהדיסק שמכניסים לו הוא צרוב ולא מקורי?!

אם אוכל לקבל קצת מידע עבור זה, ואם יש דרכי התחכמויות עם זה?

בתודה מראש לכול החברה פה :)

יום טוב.......

Naor_Saada

פורסם

תראה, מדובר בציוד שסביר להניח שהוא מאוד ישן, אני מניח שמדובר על תחילת עד אמצע שנות ה90 לא?

סביר להניח שתחילת שנות ה90.

אל תשכח שרוב נגני הCD בשנים הראשונות או יותר נכון בעשור הראשון בשוק לא קראו צרובים מסיבה פשוטה מאוד שלא היו צורבים בשוק הפרטי.

תחשוב שצורב במהירות קוואד (4X) בזמנו היה עולה בין ה1500 שקלים ל3000 שקלים - היו זמנים

:-P, אני זוכר שאת הצורב HP שלי קניתי חלק בתלושי קניה, חלק מחסכון וחלק בתשלומים - איפה היום אתה שומע על דבר כזה?

וגם הפורמט הפיסי של דיסק צרוב שונה לחלוטין מזה של דיסק מקורי - אז בשנים הראשונות חוץ מבמחשב, לא היה ניתן לקרוא צרובים.

רק איזה שנתיים שלוש אחרי שהצורבים פרצו לשוק התחילו גם לייצר יחידות CD שגם יודעות לקרוא צרובים וכמובן - בתחום הרכב, לפחות בארץ, הטכנולוגיה תמיד מאחרת לבוא.

אז הסבירות שהצ'ינג'ר שלך הוא משנות ה90 + לא קורא צרובים - לא מפתיע בכלל.

חוץ מזה - כל HU בסיסי היום קורא MP3 - תעבור הלאה, אלא אם כן יש סיבה מסויימת להתעקש על צ'יינג'ר כל כך ישן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...