Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעננינת ברכישת פיג"ו 206 וההתלבטות אוטומטית או גיר ידני. אני חוששת שלגיר הידני לא יהיה שוק כשארצה למכור לאור המגמה. האם נכונה שמועה ששמעתי ממוסכניק שאלה עם הגיר הידני שלהן יותר טובות?

מה דעתכם עם הפולו, ואני מוכנה לשמוע כל הצעה נוספת בסקאלת המחירים הזאת.

תודה.... :roll::roll:

פורסם
שלום

אני מתעננינת ברכישת פיג"ו 206 וההתלבטות אוטומטית או גיר ידני. אני חוששת שלגיר הידני לא יהיה שוק כשארצה למכור לאור המגמה. האם נכונה שמועה ששמעתי ממוסכניק שאלה עם הגיר הידני שלהן יותר טובות?

מה דעתכם עם הפולו, ואני מוכנה לשמוע כל הצעה נוספת בסקאלת המכירים הזאת.

תודה.... :roll::roll:

מה שהמוסכניק ספר לך זה לא שמועה, זה נכון לגבי כל רכב ...

אם אפשר לא לקנות גיר אוטומט אז לכי על זה כי הגיר גורע מהביצועים של הרכב, נותן תחושה של השהיה, מעלה את צריכת הדלק ולבסוף יוצא גם יותר יקר לתחזוקה ...

אבל מצד שני בארץ שלנו לכל רכב ידני יש בעיה קטנה במכירה (כל עוד הוא לא רעלי :wink:) אבל במקרה שלך יש דיי הרבה 206 ידניות וזה לא מאזדה או טויוטה שבכלל לא רושמים במפרט שלהם שאפשר להזמין ידני ובשביל להזמין ידני צריך להפוך עולמות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראשית - ברוכה הבאה לפורום!

אם התקציב סביב 100 ולא משנה לך 3 דלתות יאריס TS יכולה להיות אופציה זריזה ומאוד נחמדה גם למי שלא מחפש הנאה מנהיגה בלבד. היא פחות נוחה מהפג'ו צריך לקחת את זה בחשבון.

הפולו יקרה בתור חדשה....

סה"כ הפג'ו יכולה להיות אופציה נחמדה. על איזה דגם חשבת? XS? או 1.4?

בקיצור - כמה דלתות את צריכה?

מה התקציב המדוייק?

ותישארי עם הגיר הידני, תמיד יהיה מישהו שיחפש אחד כזה (לדעתי) במיוחד בפ'גו שכמו שציין REDROSE רבים מהם נמכרו עם גיר ידני.

ולגבי הרנו שאת מוכרת , תבדקי ה"פ.

פורסם

אני מתענינת ב- Xline אני יודעת שזה הדגם הפושטי שלהם- אבל אני ממש לא בקטע של נהגת שודים. נוסעת לי לאט לעבודה ובחזרה...... המוסכניק דיבר ספציפית על הדגם הזה במיוחד כבעייתי ולכן רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד גרוע באיזיטרון שלו

אני מצטערת שאני יוצאת עכשיו ממש מטומטמת , אבל של איזה חברה זה יאריס?

תודה

פורסם

אם את מדברת על Xline אז בהכרח את מדברת על מנוע 1.4 שהגרסה האוטמטית שלו קצת איטית.

המלצתי לך היא להוסיף כ-3000 ש"ח ולקנות C3 1.6 ידנית

בהצלחה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אגב, ראיתי היום במוסף ידיעות אחרונות שהיא מקום שני במשאל קוראים למכוניות מיני- כך שגיליתי בסוף לבד של מי היא.

פורסם
אגב, ראיתי היום במוסף ידיעות אחרונות שהיא מקום שני במשאל קוראים למכוניות מיני- כך שגיליתי בסוף לבד של מי היא.

קראתי את המוסף, זה מה שקורה כשנותנים לישראלי הממוצע להחליט. מקום ראשון מזדה 6 במשפחתיות גדולות ובתואר מכונית השנה. מקום ראשון למזדה 3 במשפחתיות (מקום שני קורולה ומקום שלישי, אוי לבושה, מזדה לנטיס).

בנוגע ליאריס - היא מכונית מצוינת. אם אין לך בעיה עם ידני ה-TS תתן לך יותר כיף וגם לא תהיה בעיה למכור - השוק שלה הולך להיות מעולה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
http://www.vehiclesnet.org.il/catalog/index_3.htm#

איתי תמונה ואני לא רוצה את זה. ככה זה עם בנות- הצורה קובעת יותר מהביצועים... מה גם שבמיקרה הזה אני לא רואה פער בביצועים

תודה בכל אופן למי שעזר

לא הבנתי כלום. מישהו גם אמר משהו על ביצועים? על איזה רכב את מדברת?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הביצועים שרשומים שם הם לגירסת ה1300

וגם האתר לא ממש מעודכן ומראה תמונה אחת די לא מייצגת של הרכב

הרכב שהציעו לך הוא הTS שהוא מנוע שונה לגמרי ומראה שונה למדי

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...