Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש יעוץ מרצדס C220

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין כבר זמן רב לרכוש מרצדס C220 בין השנים 2001-2003 האם יש בין השנתונים האלה הבדל במשהו ואם כן האם הוא רציני מדובר רק על רכבי דיזל

פורסם

לפני שאתה קונה תבדוק את עלויות הביטוח לרכב זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה עוד אתם יכולים לספר לי על הרכב איך הוא האם הוא אמין האם יש בעיות בגיר מה התקלות שלו על מה צריך להסתכל בעיקר ברכב

פורסם

תבדוק שאין לו כובע צהוב :wink:

אתה תמצא רק מוניות לשעבר

עדיף כבר לקנות ממכרז של רכב ממשלתי

זה רק גרוטאות

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

קורסיקה, תאמין לי שבמקום לדבר שטויות היית מבזבז חמצן על משהו מועיל. יש הרבה רכבים מנהגי מונית במצב נהדר, גם כאלה שממש לא נסעו הרבה - תתפלא.

למצוא רכב פרטי זו בעיה, כמעט ולא נמכרו כאלה לידיים פרטיות. למצוא ממכרז ממשלתי זה שטות - לא תמצא רכב כזה שם. מה שאתה צריך זה לחפש רכב אחרי מונית, רכב שמור עד כמה שניתן (ויש כאלה) כזה שטיפלו בו ולא חסכו. הרכב אמין כל עוד מטפלים במה שצריך ולא דוחים כשיש תקלה. צריך להקפיד ולעקוב אחרי חום מנוע (הרבה עשו ראש מנוע מהסיבה הזו בדיוק).

השינוי אם אני לא טועה היה מדגמי 2005 - בעיקר בפנים הרכב.

din264, אני בודק בשבילך אל תדאג. ברגע שאני אשמע על מציאה גם אתה תשמע :)

IMG_0114.jpg

פורסם

איך בדיוק מצאת את הרכב השמור שלך?

אל תיתמם זה ידוע שנהגי מוניות לא אכפת להם לנסוע בגרוטאות כל עוד זה נוסע

ואני ממליץ לו אם כבר הוא רוצה לקנות רכב חדש וגם זול שיסתכל במכרז של רכב ממשלתי

ברור שאין שם מרצדס אבל יש שם פאסאט ואוקטביות דיזל עם ספר טיפולים וגם עם בדיקה לפני קניה

אני הולך לשתול עץ בשביל החמצן שיהיה בוקר טוב

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
ואני ממליץ לו אם כבר הוא רוצה לקנות רכב חדש וגם זול שיסתכל במכרז של רכב ממשלתי

ברור שאין שם מרצדס אבל יש שם פאסאט ואוקטביות דיזל עם ספר טיפולים וגם עם בדיקה לפני קניה

גם אם נתעלם לרגע מהעובדה שאתה לא ממש חבר טוב של סימני פיסוק, נשגב מבינתי להבין מדוע אתה ממליץ לפותח השרשור לחפש רכבים שהוא כלל לא מעוניין בהם, ובפרט כשהוא ציין שהוא מחפש רכב מאוד ספציפי.

אם אין משהו טוב להגיב, אין צורך להגיב בכוח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לי יש מרצדס C200 קומפרסור ואני באמת נהה ממנה, הרבה מאוד מאוד אמין, ואבא שלי נוסע המון, הרכב שנת 2005 עם 185 אלך קילומטר ובאמת עם רמת אמינות נצויינת,0 תקלות.

הרכב די חזק, נוסע טוב מאוד ויציב על כביש, מי שלא מחפש לעשות רייסים אז הרכב יספק אותו מעל ומעבר.

מבחינת נוחות אין מילה אחרת-מרצדס.

הביטוח גם לא בשמיים, לפני הרכ הזה היה לי קינג קצר והייתי משלם 13 וחצי בשנה(נהג צעיר.), ברכב הזה אני משלם 9000.

בקיצור אני מאוד מאוד נהנה מהרכב הזה, ובאמת יכול להמליץ.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מספר הערות מניסיון:

היה ברשותי C220 דיזל מודל 97 שהיה קודם לכן מונית. (עד שנגנב לצערי...)

לרכב היו 550000 ק"מ, ללא אוברול וללא כלום !!

חובה להקפיד על טיפולים בזמן - במיוחד נוזל קירור מקורי ושמן + פילטרים בזמן.

הגירים מחזיקים כ- 150000 עד 300000 ק"מ - תלוי באופי הנהיגה.

אציין כי מודל 97 שהיה ברשותי, היה בנפח 2155 סמ"ק ללא טורבו - 96 כ"ס ונסע מצויין כולל לירושלים.

ממוצע צריכת סולר - 1:13.5

אציין גם כי למיטב ידיעתי (אבל אני לא סגור על זה - שווה בירור נוסף) - רכבים שהגיעו כמוניות היו בעלי מתלים קשיחים יותר (מידי לטעמי) ורמת גימור בסיסית (CLASSIC לעומת ELEGANT)

מקווה שעזרתי במשהו

יובל

פורסם

כמעט כל הרכבים (אם לא כולם) מהדגם שהיה לך (W202) שנמכרו לנהגי מוניות היו CLASSIC. בדגם מ-2001 (W203) הרוב הגדול היו CLASSIC אם כי היו גם מעט ELEGANCE ו-AVANTGARDE (שלנו אגב AVANTGARDE).

פורסם

תתפלאו אבל מרצדס כל כך אמינה שזה כבר לא יאומן.

פגשתי מישהו שקנה מרצדס מונית שנת 2002,הוא צבע אותה והחליף לה את הסלון ב5000 שקל דרך המוסכניק שלי בטול כרם, הוא צבע צבע זהב-שמפניה כנ"ל הריפודים במפנים.

המנוע הגיע כבר ל950K ומניע בנגיע ועוד הבנאדם חסך ,ואמר שיסע עם המנוע הנ"ל עד שישבוק ,ואז הוא יעשה לו אוברול ,ישפר אותו ויהנה מרכב חדש.

אם היה לי הזדמנות גם אני הייתי עושה זאת ,אבל יש לי כבר מרצדס ישנה שעולה לי מספיק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...