Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשדרג את המכנס שלך לאחד מרופד היטב, ואת הנעליים תחליף לנעלי בלט.

ועכשיו ברצינות, הבניות באמת בולטות מספיק כדי להפריע בהתחלה, אבל אתה תתרגל ותלמד להיזהר. תלמד להיכנס ולצאת מבלי להיתקל בהם או רק לנגוע בהם בעדינות. לגבי המכות; כלות, אם תכנסנה בנעלי עקב חדות, תוכלנה להזיק. אך ממכות קלות על הבניה אין מה לפחד, בהנחה שהבניה נעשתה כראוי, היא חזקה מספיק.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תיגע בהם שהם עובדים.

אל תשטוף אותם במים.

אל תבעט בהם.

אל תדחוף עליהם מברגים.

אל תשפריץ עליהם ספריי לניקוי חלונות.

אל תילחץ עליהם.

אל תמרח עליהם חומוס:(

אל תדחוף לפיתה :wink:

פורסם
אמאל'ה, איזו תיבת פנדורה פתחת כאן..

לצערי, אני מומחה בחוסר טקט ופתיחת תיבות פנדורה.

תתחדש על הבניות - אחלה דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תשדרג את המכנס שלך לאחד מרופד היטב, ואת הנעליים תחליף לנעלי בלט.

אם תכנסנה בנעלי עקב חדות, תוכלנה להזיק.

שמע אני עדיין לא התנסיתי בנעלית נעלי עקב , אבל בעתיד , אלוהים גדול.. :lol: ועכשיו ברצינות , אימי גם נוהגת ואת אחותי מסיעים תמיד והיא מרבה לנעול נעלי עקב , עם רק אני הייתי נוהג ברכב זה טיפה שונה ..

אולי בכל זאת למישהו יש רעיון איך אפשר לכסות את הבניות !?

פורסם

1. תחליף את המשפחה.

2. שהמשפחה תחליף נעליים.

3. תחליף את הבניות.

4. תחליף את הלחץ והפחד מהמכות, להנאה ממוסיקה טובה ונעימה.

רק תשובה אחת נכונה :-)

אי אפשר לכסות את הבניות, מעט זהירות וזהו.

פורסם

זהירות ונשים , לא הולכים ביחד.

ואפשר אולי תשובה רציני?! אינני רוצה לזרוק את החברה מהחלון בזמן נסיעה אם היא תזיק לבניות או לרמקולים החמודים שלי (אבל זה מה שאני יעשה , אם היא לא תיזהר (@#$@#$

פורסם

עזוב אותך נעלי בלט, הייתי הרבה שנים בחיי באומניות לחימה והיו לי נעלי אומנויות לחימה שבתכלס זה נעלי בלט לגברים שציירו עליהם סמל של אגרוף בשביל הגבריות, לא מרגש, עדיין יש לי אותן אם אתה כל כך רוצה. - רק אל תנסה ללבוש חוטיני, הפסדתי פעם אחת בהתערבות עם אחת האקסיות וזה לא נעים! זה לא נעים...

אוף איך החוט הזה נכנס ועוד עם שני הכדורים האלה :?שלנו

טוב... ונחזור לעניינינו (שוב - זאת היתה התערבות והפסדתי בה בכבוד ועמדתי בזה כמו גבר - או איך שלא תרצו לקרוא לזה :-D)

שמת בניות אתה צריך להיות שלם עם המשמעות של זה - אתה יכול לשים משקפי מגן, אתה יכול לנסות לרפד את כל הדיפון או לצבוע אותו בצבע של הבניות ככה שזה פחות יבלוט אבל מעבר לזה - אין מה לעשות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר לסכם את השאלה שלך באמת במילה אחת. זהירות. אין מה לעשות מעבר לזה, חוץ מלצאת מהסרטים/לחצים, להרגע, ולהנות מהמוסיקה כמו שאמר לאנוס.

אגב, לאנוס, את הספר קיבלת?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש אני אצטרף לשאלות קיטבג שיש כאן:

התקנתי ברכב שלי מערכת חדשה עם רמקולים טודק אוביישן וטוויטר MT23 שידרגו אותי באותו מחיר במקום ה- MT22.

אמרו לי שבימים הראשונים לא להפציץ בראש עם המערכת והווליום...

כמה זמן לא להפציץ ולשמוע בווליום סביר?

תודה מראש,

דורון ריבניק.

פורסם

במקום להתקטבג- היית יכול לעשות חיפוש,

כאן

כאן

וכאן .

נ.ב.

דוטק מגיע עם MT11 או MT-12 ,

בד"כ משדרגים לMT-22,

אבל הMT-23 זה כבר הטויטר ששיך לסט קומפוננט ELATE ,

תבדוק שאתה לא טועה.

בכל מקרה ה22 הוא שדרוג מומלץ , ה23 הוא "אובר-קיל ".

מידן.

נ.ב.נ

80% מההודעות בשרשור הנ"ל לא שוות את המקום שהן תופסות על המסך,

אנשים גולשים לדחקות חומוס וחצילים,

ואח"כ מתפלאים שרמת הפורום דועכת,

שרשור שיכול להיות מעניין ומועיל - מתמסמס .

.

ZZR

פורסם

אני לא טועה בכלל!

לא היה במלאי את ה- mt22 ושדרגו אותי בעלות של 300 שקלים ל- mt23.

אני גם ראיתי בעיניים מה שהתקינו לי.

אמנם אובר-קיל אבל זה היה השדרוג וזה הרבה יותר טוב מה- mt12.

למה לי להתנגד לכזה שידרוג?

פורסם
lanosforce, יש דברים שהשתיקה יפה להם. :shock:

מה לעשות - כל גבר צריך אקסית משוגעת בחיים שלו, אקסית מבוגרת בחיים שלו ואחת שמתחתנים איתה - עברתי את כל השלוש.

לגבי הספר - כן קיבלתי אותו, כלומר הוא ממתין לי אצל אליקו - אבל בקרוב הוא יהיה אצלי - אני אשמור עליו ואחזיר לך אותו.

לגבי הMT23 - אם אתה חותך אותו על הקרוס הפסיבי אז תיקח בחשבון שנקודת החיתוך משתנה כי הוא 6 אוהם.

לא קריטי אבל עדיף לקחת טוויטר שמותאם מראש להתנגדות מול הקרוס הפסיבי שלו.

Pioneer TS-X150

פורסם

ואו , אדי :|

זה פורום אודיו :arrow:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...