Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשיתם אותי כל כך רעב על הבוקר אני חושב רק על הארוחת צהריים עכשיו.

חאלס..8)

אני ממליץ לכם לנסות קצת audiophills cd's.

מילא אם המוזיקה שם הייתה טובה:) אבל קשה להקשיב לשירים כאלה כל הזמן. מה עם מה שאנשים אוהבים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חשבתי שהוא התכוון לאמר שכל יותר לנגב חומוס עם דיסקים של אודיופילים

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אופס, טוב, קשה לצפות ממני לחשוב על הבוקר. החומוס טשטש אותי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמה פעמים אני צריך לאמר לך להפסיק ללעוס דיסקים של אופיס דיפו!

הם מאיכות ירודה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שני דברים.

1)זה רשמית אחד הת'רדים הטובי והמצחקים!

2)אליקו, אם באוכל עסקינן, י=חשבתי על זה, ואפשר להכין מפגש הבא מוקפצים על הסאבים שלך :-P

ועוד דבר, מי שאמר ש"אנחנו במרכז" לא מבינים כלום בחומוס, שיסע בשיש בצהריים לחומוס אדהם ו/או מרכז החומוס האסלי ברח' יפת ביפו. יש לנו ייצוג מכובד, (שלא נדבר על האגדה לבית אבו עלי/עלי קראוון)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אבל תשאירו את הרמקולים בבית - בשביל לשמור עליהם

8)

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה לכולם עזרתם מאוד , אבל לגביי דבר אחד פה אף אחד לא רשם רמקול שמתייבש או לא ידוע איך להגיד זאת נכון מקווה שאתם מבינים , איך מגיעים למצב הזה ואיך להימנע מימנו ? כי אני מכיר מלא אנשים שהרמקולים שלהם מתייבשים והם ביצעו הכל כמו שרשתם פה ולא התעללו בהם, אפילו היה זמנים שלא היו נוגעים בהם.

פורסם

קצת ממני:

אל תנסה להקפיץ פלאפון עם סאב, פלאפון זה דבר שביר ורגיש לתדרים נמוכים.והם עפים רחוק:twisted:

אל תשפוך קפה על הסאב,נסיון של חבר

גומי של רמקולים מתייבש אם הזמן,לכן תחליף רמקולים כל ...8 שנים

ודקה רדבול ורדיו דיסק לא הולכים ביחד, חפש שרשור

תכוון את המערכת כמו שצריך וכך תשמור על הרכיבים לאורך שנים

אל תנסה להחליף דיסק תוך כדי נהיגה בפקק, זה עלול לעלות בפרמיה (חפש)

לגבי חומוס כבר דובר

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אכן ת'רד משעשע, מגיע לנו אחרי מה שעברנו כאן לפני יום-יומיים:wink:

ואפילו משמש ישירה- דבר שמייבש את הגומי על הרמקול

לכסות אותם בשמש כשאינך נוסע, ולא רק בכדי להסתירם מפני גנבים, אלא גם מפני השמש.

כן דיברו על רמקול שמתייבש. הוא מתייבש מהשמש, או מהזמן. אם תשתדל לכסות אותו כשאינך ברכב, זה אחלה.

אדי, אתה מחנה את הפורשה בבית ונוסע עם הלנטיס? [מקורי, 320KBPS]

ליאון, אם כוונתך הייתה לדיסקים שאוהבים, זמרים, זמרות, להקות, רק בהקלטות אודיופיליות, אתה צודק לגמרי, זה כיף במערכת מעולה, לשמוע הקלטה מעולה. אך אם כוונתך הייתה להרכבים עלומים, המוכרים לאודיופיליים בלבד, או לחלופין, 'מוסיקה מיוחדת', תרשה לי לחלוק עליך ולומר, שמערכת, טובה ככל האפשר, נועדה להשמיע לי את מה שאני אוהב בצורה מיטבית. היא לא נועדה לחנך אותי לשמוע מה שאני לא אוהב לשמוע, גם אם זה נשמע מדהים אצלי במערכת. תאר לך שקנית נעל אלגנטית חדשה, ומאד נוח לך בה. עכשיו תתחיל ללמוד ריקודי סלון?

מוסיקה היא סובייקטיבית. לאחד החלום לשמוע ג'אז ווקאלי, נניח Diana Krall, במערכת מדהימה. ולשני - אינפקטד או נינט במערכת מדהימה. אז לשכנע את הגרופיז של נינט שדיאנה קרול נשמעת אחלה במערכת? [או הפוך?:wink:]

ואיך אפשר בלי ביקורת חומוסיות בת'רד זה?

עכרמאווי בעיר העתיקה, אבו שוקרי המקורי, בעיר העתיקה. [ולא "אבו שוקרי" מאבו גוש]. גם מחר, אחד מהם יזכה בביקור ממני.

פורסם

:

לכן תחליף רמקולים כל ...8 שנים

הרמקולים שלי באמת בניי 7 שנים אז כנראה זאת הבעיה

ומה הסיפור עם שילוב אוכל עם המערכת ? , זאת תזונה לא נכונה lol:

פורסם

צביקה (שורלאק) - אתה ירושלמי אבוגוגו וזה לא פייר - מישהו אמר אבו-גוש?

וS2DON - לגבי התייבשות והתפוררות הרמקולים כמו שרשמת - אני אסביר למה הכוונה.

ממברנות של רמקולים (החלק שאתה רואה מול הפרצוף - החלק שזז ובועט מול העיניים) יכולים להיות עשויים מכמה חומרים.

רמקולים פשוטים לרכב ורמקולים ישנים היו עושים מקרטון - עד היום עושים ממברנות קרטון.

הבעיה היא שקרטון אכן מתייבש ומתפורר בשמש וגם גומי סראונד שעוטף את הממברנה ביחד איתו.

סה"כ ממברנת קרטון נחשבת לאחת כזו שמוציאה ברוב המקרים צליל מאוד נעים - אבל בתחום הרכב זו בעיה לא קטנה.

היום אתה תוכל למצוא ממברנות מPPC - ניילון במילים אחרות.

ממברנות מקוולאר.

ממברנות קרטון מצופות לקה

ממברנות על בסיס PPC מחוזקות בבד\נייר (פוקל K2P למשל - היה פה ת'רד שהראה איך מכינים אותם)

וכו'...

האפשרויות הן לשים בד אקוסטי מעל הרמקול שיעזור לשמור עליו, לא לקנות מראש רמקולים ביתיים לרכב או רמקולים עם ממברנת קרטון.

יש כאן חברי פורום שקנו את הרבולייטור של סקאן ספיק שהוא וופר מדהים ויקר - הבעיה היא שהוא עשוי מקרטון והוא לא מיועד לסביבת רכב והוא הרבה יותר פגיע לנזקי רטיבות בתוך הדלתות ולנזקי חום (שמש קצת פחות) - אני מקווה שבכל זאת הם עשו רמקול עמיד.

זה בגדול...

Pioneer TS-X150

פורסם

lanosforce תודה על השיעור המרתק, אני ניהנה ללימוד כאן דברים חדשים כול פעם מחדש =],

רק דבר אחד קטן אתה יכול בבקשה להגדיר "רמקולים פשוטים?" בעניין שצויין, כי אני לא מבין עם הכוונה לסטים ללא אימא ואבא או אולי לסטים ברמה נמוכה , וגם "רמה הנמוכה" נמדדת שונה אצל כל אדם..

פורסם

אם כבר פתחתי תרד אז נחסוך עוד פתיחת תרד (רואים שחלומות אכן מתגשמים?:lol: )

רכשתי והרכבתי את הבניות הללו ברכב :

https://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=89419&d=1183198447

https://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=89418&d=1183198447

שמתי לב שהבניות בקלות מקבלות מכות כלות מהרגליים כשנכנסים או יוצאים מהרכב ואני חושש להזיק לבניות או לרמקולים ,

יש למישהו איזה רעיון על משהו שאני יכול להוסיף לבניות כדי שישמור לי על שלמותם ושלמות הרמקולים ?

• תוכן חדש...