Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשישי שרון 29-8-08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הגענו למפגש, ומספר דקות לאחר שדוממתי את המכונית שמתי לב לנזילה של משהו בלתי מזוהה.

מסתבר שצינורית הדלק שמובילה ממשאבת הדלק למאייד פקעה והחלה לטפטף נוזל יקר באוקטן גבוה.

לעזרתי נחלץ איש יקר וחבר אמת, אסף בקר, שלקח אותי באודי קופה שלו לביתו, שם ראיתי לראשונה את המוזיאון לתולדות אודי :-), לקחנו צינור דלק (באיכות גבוהה, אגב)ארגז כלים, ותוך מספר דקות הוחלף הצינור הסורר בחדש.

תודה רבה אסף וכל החברים ממפגשישי שרון, גדולים אתם !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתמול הגענו למפגש, ומספר דקות לאחר שדוממתי את המכונית שמתי לב לנזילה של משהו בלתי מזוהה.

מסתבר שצינורית הדלק שמובילה ממשאבת הדלק למאייד פקעה והחלה לטפטף נוזל יקר באוקטן גבוה.

לעזרתי נחלץ איש יקר וחבר אמת, אסף בקר, שלקח אותי באודי קופה שלו לביתו, שם ראיתי לראשונה את המוזיאון לתולדות אודי :-), לקחנו צינור דלק (באיכות גבוהה, אגב)ארגז כלים, ותוך מספר דקות הוחלף הצינור הסורר בחדש.

תודה רבה אסף וכל החברים ממפגשישי שרון, גדולים אתם !

ועל זה נאמר ------------ ה " סנדלר הולך יחף " :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
ועל זה נאמר ------------ ה " סנדלר הולך יחף " :lol:

הוא היה ערום

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שלום.

זה מה שקורה כאשר נוסעים במכונית של עניים!!!

בעל הרכב קמצן לא מוכן לבזבז שקל אחד על חתיחת גומי!!!

מתוך נסיון וידע אישי הוא כול הזמן מיסתובב במיפעל ליצור חלקי גומי ומיתחנן כול מיני מציאות :roll:.

אגב הפרסומת של ולוו היתה "פעם ולוו תמיד ולוו " ואנחנו המכונאים תיקנו את הטעות והפרסום החדש היה

"פעם ולוו אף פעם ולוו" :lol:.

אם תצתרך מכונאי פנה אלי בפרטי ואים תהיה בראש שלי ואם תביא עוגה מעשה ידיה של עליזה הגדולה אולי אולי אני יעזור לך .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

זה מה שקורה כאשר נוסעים במכונית של עניים!!!

בעל הרכב קמצן לא מוכן לבזבז שקל אחד על חתיחת גומי!!!

מתוך נסיון וידע אישי הוא כול הזמן מיסתובב במיפעל ליצור חלקי גומי ומיתחנן כול מיני מציאות :roll:.

אגב הפרסומת של ולוו היתה "פעם ולוו תמיד ולוו " ואנחנו המכונאים תיקנו את הטעות והפרסום החדש היה

"פעם ולוו אף פעם ולוו" :lol:.

אם תצתרך מכונאי פנה אלי בפרטי ואים תהיה בראש שלי ואם תביא עוגה מעשה ידיה של עליזה הגדולה אולי אולי אני יעזור לך .

בברכה בני ל.

היי בני

אני צריך אותך לוולוו שלי,והחברה שלי מבשלת מעולה...:wink:

• תוכן חדש...