Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-70K, לא דחוף, קחו את הזמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יד שניה ,

כרגע יש לי סוזוקי סוויפט, היא לא סוחבת טוב בעליות, (צריך לכבות מזגן או לעלות טורים..)

אני מחפש רכב אחר אוטומטי שיתאים לנסיעות בין עירוניות בעיקר,

שסוחב טוב עליות אבל יחסית חסכוני בדלק, רצוי שיהיה נוח ומהנה לנהיגה,

אני חשבתי על הונדה ג'אז, או טויטה קורולה RUN-X (שמעתי שאת שתיהן קשה למצוא)

יש לכם רעיונות או המלצות נוספות?

אני אשמח מאד לעזרה כי כרגע אני די מבולבל.

אני מגביל את סכום הקניה עד 70 אלף.

תודה רבה!!

אוהד.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

מה כל כך דחוף?

הונדה ג'אז מצויינת.

RUN-X? אתה צריך רכב משפחתי?

אולי טויוטה יאריס - גם קשה למצוא אבל זהו רכב מצויין (למי שלא צריך בגאז' בגודל סביר).

שני הרכבים אמינים, חיסכוניים מאוד וסחירים מאוד.

יאריס יותר זולה לאחזקה מאשר ג'אז (ביטוח מקיף יותר זול, מרווח טיפולים יותר גדול).

אבל בגלל הקושי במציאת מכונית שמורה (של שני הדגמים), אם תהיה לך הזדמנות לשים יד על ג'אז במצב טוב - אל תוותר.

לידיעתך, גם יאריס וגם ג'אז שמורות וללא תאונות נמכרות מעל מחיר המחירון (שגם ככה יקר)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא צריך רכב משפחתי, אנחנו זוג צעיר כרגע,

הדגש הוא על רכב בלי בעיות לסחוב,חסכוני,ומהנה לנהיגה.

תודה רבה

(אגב זה היה קצת דחוף כי אנחנו כבר מוכרים את האוטו שלנו ואנחנו גרים במקום רחוק שקשה מאד להסתדר בלי רכב..)

I don't drive fast, I fly low

פורסם

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

• תוכן חדש...