Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם למכור או לתקן רכב שלא זז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות מכרים רכב יונדאי אלנטרה סטיישן שנת 1997, יד ראשונה, שעבר 270,000 ק"מ ולא זז ממקומו משך למעלה משנה.

שאלותי:

1. מה ההליכים להחזיר אותו לכביש - הרכב ללא טסט.

2. המחשבה היא למכור את הרכב תמורת מקסימום כסף, האם עדיף למכור לפירוק או לתקן ואז למכור.

תודה מראש לעונים.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

הרכב הוא משנת 95, אוטמטי שמור מבפנים פחות מבחוץ.

מחיר המחירון הוא בסביבות 13 אלף.

אודה לתגובות.

פורסם

החזרה לכביש: תשלום אגרות רישוי שלא שולמו (להבנתי, שנתיים), מבחן רישוי וטיפולים.

מה הסיבה שלא נהגו בו שנה ? הלך המנוע ? אם כן - אז להחליף מנוע. אם לא - אז לא. תן פרטים כי קשה לי לנחש.

בכל מקרה יש לגרור אותו למוסך, לבצע טיפולי החלפת שמנים, בדיקת בלמים, בדיקת צנרות וצמיגים שאולי התייבשו, התנעה, גרירה למבחן רישוי (אין לרכב טסט או ביטוח בתוקף) ואח"כ לבטח אותו.

אם אתה רוצה למכור אותו - פרסם בלוח, לא פה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מודה על תגובתך.

לא נהגו בו שנה כי הבעלים נסע לחו"ל בפתאומיות וכשחזר האוטו (מן הסתם...) לא הניע.

אני לא מבקש לפרסם את הרכב למכירה.

אני מבקש להעזר בניסיונם של אנשים בשאלה האם להשקיע בהליך הההחזרה לכביש כפי שפירטת באדיבות ואז למוכרו, או למוכרו במצבו כרגע לפרוק/לפרטי.

פורסם

אם הרכב הועמד כרכב תקין ונוסע, אזי יתכן וכרגע אינו מניע בגלל תקלה פעוטה.

אם קיים מנתק הצתה/אימובילייזר/וכד' - יכול להיות שהם אלה שהתקלקלו ומונעים הנעת הרכב.

אגב, בהודעה ראשונה כתבת שהרכב שנת 97, בהודעה אח"כ כתבת שהרכב שנת 95.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הרכב היה תקין באופן כללי לפני ההשבתה ?

אינני מכונאי , אבל מנסיוני , אחרי שנה + הרבה אטמים מתייבשים , ככה שעלולות להתחיל נזילות ברגע שהמכלולים יחזרו לעבוד .

קח בחשבון שיכול להיות שעכברים עשו שמות בצמת החשמל .

אם הרכב יתוקן הבעלים לא יחזור לנהוג בו ?

הוא בטוח ימכור?

אם מצבו החיצוני לא משהו כנראה שלא תקבל מחירון, ככה שאולי כדאי למכור לחלקים.

(תעשה חשבון של עלות שתי אגרות+גרירה+ טיפולים)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...