Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

שלשום קניתי גולף GTI שחורה 3 דל' שנת 2007 יד ראשונה כחדשה עם גיר DSG, יש לציין אוטו מדהים!!! :-)

יש לי ברכב את המערכת המקורית שהגיעה מהיצרן, היא נחמדה מאוד אבל מין הסתם היא מוגבלת, ללא מסך, אין MP3, לא מקבלת דיסקים DVD ועוד כמה חוסרים...

אני מעוניין לשים מסך מולטימדיה שיתאים לרכב עם כל הפיצ'רים השימושיים, DVD, MP3, GPS, דיבורית BT, חיבור חיישני רוורס למסך, קריאה של כל הפורמטים הידועים של סרטים ומוזיקה, חיבור בעתיד למגברים וסאב ועוד...

בחיפושי ברשת מצאתי מערכת מולטימדיה של CASKA שטוענים שהיא המערכת המקורית היחידה שמאושרת ע"י פולקסווגן לגולף ואף מציגה נתוני לחץ אויר בצמיגים ועוד.

הנה קישור: http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9595

מה דעתכם? האם אכן זו המערכת שתתאים לי יותר מכולן לרכב שלי או שיש במחיר הזה מערכות טובות ומתאימות יותר?

פורסם

רשום שם שהוא מכשיר מקורי של גולף והוא אף מציג נתונים ממחשב הרכב כמו לחץ אויר בצמיגים.

אם יש מכשירים יותר טובים שיתאימו לגולף ויציגו נתונים דומים ואף יותר אשמח לקבל ממכם המלצות, תודה.

פורסם

יש מכשירים טובים יותר השאלה כמה תרצה להשקיע.

הCASKA הוא טוב אבל לא הכי טוב . PANASONIC טוב אבל יקר.

אם זכרונני אינו מטעה אותי בגולף המדוברת אפשר לשים כל דאבל דין כמעט שיראה מקורי.

אגב התמונה היא בכלל מפאסאט ויש CASKA בצורת דאבלדין רגיל גם.

פורסם

קיימות 3 חברות בארץ אשר מביאות יחידות דבל דין לרכב בהתאמה מלאה לרכב ע"פ פנל הרדיו,היתרון של המכשירים האלה בתוספות הנילוות אליהם די וי די,ניווט,בלוטוס,MP מסך טא'צ ואפילו שימוש בהם מההגה עצמו.

נכון שאולי באיכות המכשיר הם פחות מהמותגים אבל הם עושים את העבודה כראוי,ולו כל אחד רוצה דרישות סאונד בשמיים.

ישנם פנלים מתאמים לרוב דגמי הרכבים ואז ניתן להתקין כל דבל דין שרוצים חסרון עלויות יתרון אפשר להעביר את המכשיר מרכב לרכב עם פנל בהתאם.

מצ"ב תמונה של טוראן שבו מותקנת גם יחידת דבל לרכבי פוולקסווגן

פוולקסווגן טוראן (3) (Medium).jpg

פוולקסווגן טוראן (Medium).jpg

פוולקסווגן טוראן (7) (Medium).jpg

פוולקסווגן טוראן (5) (Medium).jpg

פוולקסווגן טוראן (1) (Medium).jpg

פוולקסווגן טוראן (4) (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

מכשירים באיכות ירודה (לטעמי מהניסיון הקצר שלי איתם) לא הייתי מתפתא לקנות אותם על שפע הפיצ'רים שמערכת כזאת מציעה במחיר כזה תוכל למצוא מכשיר מהחברות המובילות עם פחות פיצ'רים.

פורסם

טב אז תעזרו לי בבקשה לבחור מכשיר איכותי מהמותגים המובילים בתקציב של סביב ה- 10,000 ש"ח ושיכלול המון פיצ'רים כמו GPS, MP3, DVD, דיבורית BT, חיבור דיסק קשיח, חיבור לחיישני רוורס ושיתאים לגולף.

תודה.

פורסם

לדעתי מחשב זה פתרון אופטימלי, גם בפחות כסף...

אפשר לעמוד ב-5000 ש"ח חופשי עם מחשב פצצה עם יותר ממשה יש בכול מכשיר. חוץ מזה, התוכנות ניתן לשדרג בעלות נמוכה יותר מאשר לשדרג מכשיר.

לגבי איכות הסאונד תלוי בכרטיס קול ובמכשיר יוניט, בגדול אפרי לעגיה לאיכות כמו ביוניט אבל בפחות כסף.

כך יעוץ אצל אנשים שיש להם ניסיון בפרויקטים דומים, הם גם יעזרו לך.

פורסם

תודה אבל לא בא לי להתעסק עם מחשב באוטו עם כל ההתרונות והחסרונות שלו.

אני מחפש מכשיר מולטימדיה איכותי.

פורסם

לדעתי יהיה לך קשה מאוד למצוא מכשיר כמו שאתה מחפש ב10K בארץ מהחברות המובילות אני במקומך מחפש לייבא מכשיר כזה.

IBIZA 20vt

פורסם
לדעתי יהיה לך קשה מאוד למצוא מכשיר כמו שאתה מחפש ב10K בארץ מהחברות המובילות אני במקומך מחפש לייבא מכשיר כזה.

למה אתה חושב כך? סתם בחיפוש קצר שעשיתי מצאתי את המכשיר הזה: AVH-P6050DVD של פיוניר

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=539&catid=11&subcatid=47

נראה שיש בו את כל מה שאני מחפש ואפילו יש לו צ'ינג'ר מובנה ל 6 דיסקים, מה רע..? השאלה שלי היא האם יש יותר טוב?

פורסם

כן, יש יותר טוב, זה מחשב :wink:

פשוט אני בונה לעצמי גם מחשב לרכב, אז ממליץ לך בחום.

לגבי מחשיר מולטימדיה, כך כול המוטגים המובלים בשוק אודיו לרכב, ותשווה בנהם, זה בגדול.

לגבי סאונד זה רק לשמוע, כי הם ממש שונים בנהם.

בהצלחה

• תוכן חדש...