Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מיצובישי סופר לנסר 94' 1600 אוטומטית,

האוטו בלחיצה על הגז מעלה את הטורים גבוה אני משער 5 עד 6 סל"ד והמנוע שורק כאשר אני מאיץ.

אמרו לי אולי חגורה רופפת אבל אני רוצה לשמוע מה אתם אומרים אולי אתם יודעים משהו .

חשוב לציין שזה נהיה בזמן האחרון , תודה לעוזרים.

שי.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

יהיה קשה מאוד לעזור לך עם תיאור כזה של בעיה.

נסה להניע את הרכב, לפתוח מכסה מנוע ולהעלות את הטורים בעצמך מתוך המנוע עצמו ולנסות לאתר מהיכן הרעש נובע.

דרך אגב האם הרעש רק בנסיעה או גם במצב עצירה בניוטרל.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

הוא תיאר את השריקה במדוייק , כי גם לי זה קורה בפיאסטה , לטענת המכונאי שעשה טיפול 10 אלף זה מהחגורה ועוד הוא הוסיף ואמר שלא כדי למתוח יותר מידי כי אז יהיה לחץ על הגלגלים.

השאלה אם הוא צודק ואם כן אז מה יכול לקרות אם יש לחץ על הגלגלים ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

זה קורה רק שהאוטו בנסיעה כמו שאמרתי, ככה אמרו לי שזה מהחגורה,

וכמו שאמר ידידי לפניי אמרו לי גם לא למתוח אותה יותר מדי.

אז רגע למי שאין שריקה החגורה שלו מתוחה, ואין לו לחץ על הגלגלים?

אשמח לקבל תשובה.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

אם זה מהרצועה זה צריך לקרות גם בנסיעה וגם בעמידה עם לחיצה על הגז ! האם זו התופעה ?

במידה וזה אכן מהרצועה, השריקה בד"כ נובעת מרצועה יבשה. וגם אם לא ישנה מידה למתיחה לפי הוראות יצרן למתיחה חזקה עד רמה שלא תפגע במיסבי המכלולים שהיא מסובבת.

פורסם

אז אתה ממליץ למתוח אותה עד שלא ישמע רעש ולא נורא אם יהיה לחץ על הגלגלים או שבגלל שהיא ישנה אז עדיף להחליף חגורה ?

ומה יכול לקרות אם זה נקרע ?

פורסם

אם הרעש מופיע רק בנסיעה זה לא קשור לרצועה רופפת ויותר מתאים למערכת יניקת אויר או פליטה דולפת..

התחל בדיקה פשוטה האם בית של הפליטר אויר אטום וסגור עם כל הקליפסים שלו.

פורסם

אם אתה בטוח שזה מהרצועה. קנה חדשה כמה עשרות שקלים והחלף אותה. מתח אותה בערך עד למצב בו לא תוכל לסובב/לעקם אותה יותר מ-90 מעלות

פורסם

שריקה יכולה לבוא גם מהאלטנטור

היתה לי פעם בעיה כזאת וחייתי איתה ולאחר שהאלטנטור שלי התקלקל והחלפתי אותו השריקה נפסקה .

פורסם

שמע, לפני שבוע נכנסתי למוסך להחלפת כל הרצועות ברכב, כולל טיימינג.

לאחר שיצאתי מהמוסך , עמדתי ברמזור ונהיה לי חם, אז הדלקתי מזגן, בקגע שלחצתי על הדוושה החלה שריקה חזקה מכיוון המנוע, חזרתי אל המוסך, בידיעה שרצועת המזגן חורקת, כשחזרתי אליו הוא אמר לי: "אהה, אל תמתח יותר מידי כדי שלא יהיה לחץ על הגלגלות...". לא הסתפקתי בתשובה שלו, הלכתי למכונאי אחר שהציע לי להחליף רצועה :evil:

ממש...

לשיקולך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אם הרעש מופיע רק בנסיעה זה לא קשור לרצועה רופפת ויותר מתאים למערכת יניקת אויר או פליטה דולפת..

התחל בדיקה פשוטה האם בית של הפליטר אויר אטום וסגור עם כל הקליפסים שלו.

יכול להיות שאתה צודק לגביי הפילטר אוויר , זה קרה בדיוק לאחר טיפול 10000 בפיאסטה, היות והפילטר הוחלף ללא מקורי, והמכונאי גם אמר שהפילטר הקודם היה בכלל של פורד אריקה והוא לא היה מתאים אבל כשהיה של האריקה זה לא שרק.

• תוכן חדש...