Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15,000 לסיטרואן c5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בשעה טובה התחדשתי היום בסיטרואן c5 משנת 2001 מנוע 2000 בנזין.

במונה הק"מ רשום 117000 ק"מ ורציתי לדעת מה צריך להחליף באוטו וכן איזה סוג שמן מנוע מתאים לרכב הזה.

כמו כן אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להדריך אותי היכן ממוקם המדיד של השמן גיר אוטומט ברכב.

חשוב לי לציין כי רכשתי את הרכב בסוכנות טריד אין כך שהמוכר לא ממש ידע לספר לי על עברו של הרכב מעבר למה שכתוב בבדיקה.

מחכה לתשובה, דמארי.:roll::idea::shock:

פורסם

שמן חצי סינטטי 15W50 בתקן SL, למרות שגם שמן 10W40 (ופחות) יעשה את העבודה.

חצי סינטטי לפחות, SL - חשוב מאוד.

פילטר אוויר - יש להקפיד להצטייד בפילטר שמתאים לארצות מאובקות, וכולל שתי שכבות סינון (חנויות חלפים ימכרו לך פילטר חליפי עם שכבה אחת).

מסנן שמן - מקורי או של יצרן חליפי מוכר וטוב. חבל להתפשר על רכיב חשוב כל כך.

המערכת ההידרופנאומטית זקוקה להחלפת שמן הידראולי אחרי 200 אלף ק"מ או חמש שנים. מכיוון שאין לך מושג אם זה נעשה בעבר, כדאי להיכנס למוסך מורשה ולבצע זאת. פעולה לא יקרה.

מה לגבי חגורת תזמון ? גם היא זקוקה להחלפה אם לא הוחלפה מעולם.

מפלס תיבה אוטומטית לא ניתן לבדיקה באמצעים פשוטים. זוהי תיבה אטומה, והיא תדאג לעדכן אותך באמצעות שלל נורות אזהרה אם משהו יטריד אותה.

• תוכן חדש...