Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כשלוש שעות ראיתי שוטרת נוהגת תוך כדי שיחה בפל', ועוקפת בצורה מסוכנת - רכב ממול נאלץ לסטות לשוליים. לא יכולתי לצלם ויש ברשותי רק מס' הרישוי. יש אפשרות לעשות משהו עם זה? תלונה ללא סימוכין תטופל ברצינות?

השוטרת הייתה לבדה, האורות דלקו והסירנה לא עבדה. היא לא הייתי בתפקיד - זה ברור לי כיוון שנסעתי מאחוריה והיא התעכבה כמוני מאחורי משאית איטית בלי כל אפשרות לעקוף.

פורסם

אני אגיד לך ככה- גם אם תגיד תלונה על השוטרת או כל דבר אחר אני בטוח שלא יתייחסו לזה ברצינות.

אפילו לתלונות של אנשים שגונבים מחנויות לא מתחייסים ברצינות, אז אתה חושב שלשוטרים מהתחנה עצמה יעשו משהו? הצחקת אותי.

אבל תנסה, אולי יקרה במשטרה האטומה הזאת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לא התכוונתי להתקשר לתחנת משטרה ולקטר באזני היומנאי המשועמם. יש גוף שנקרא מח"ש שמן הסתם כן מטפלים בתלונות מסודרות. השאלה היא אם יתיחסו לתלונה ללא תמונה או הוכחה אחרת. לא נראה לי.

פורסם

אם יש לך כח להתעסק עם זה,בהחלט כדאי להגיש תלונה.

הרי יכול להיות שזה לא המקרה הראשון (סביר להניח שלא ...) וישנן תלונות נוספות ואם תיהיה כמות של

תלונות כבר לא יוכלו להתעלם מהן.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

1. זה שהיא התעכבה מאחורי המשאיות לא אומר שהיא לא בתפקיד.

2. האם היו כחולים על הגג? היו מדבקות של "משטרה" לרוחב הניידת או שמדובר בניידת לבנה עם צ'קלקה אחת למעלה? אם האחרון הוא הנכון, לא מדובר בניידת סיור/תנועה, אלא ניידת של שוטרת מנהלית/בילוש.

3. אם זה היה אזרח והיית מתלונן עליו, הוא היה מזומן למשרד/יחידת התנועה ונחקר. בגלל שזה שוטר, גם אם תתקשר 100 זה לא יעזור. רק המחלקה לחקירות שוטרים יכולה לחקור זאת, אבל הם בד"כ מתעסקים בכל מה שקשור לעבירות פליליות שעושים השוטרים. בנושא התעבורה הם ישאירו אותך בסטנד-ביי לנצח, מניסיון.

4. יש דרך להתלונן על הניידת ושהשוטרת תיענש או לפחות תקבל נזיפה, אבל בשביל זה צריך לפעול לאט ובחוכמה. אם אתה נחוש דבר איתי במסרים.

Xbox12341

פורסם

אם היא היתה בתפקיד היא היתה כורזת למשאית לרדת לשוליים. מדובר בניידת של מתנ"א עם כיתוב מלא. היא נסעה לפני מצומת קדרים עד צ' עמיעד, בצפון, למי שלא מכיר. היתה תנועה ערה ממול, והיא זגזגה בנסיונות כושלים לעקוף.

פורסם

הבעיה היא כזאת: אין מישהו שמצוות לניידת באופן קבוע, כל פעם אתה מקבל רכב אחר.

יש לך מספר ניידת, אבל זה לא בהכרח אומר מי נהג בה.

אפילו אם יש לך את התאריך והשעה זה לא בהכרח יעזור, כי לך תדע עד כמה הרישומים שלהם אמינים/קיימים/נאכפים.

שוטרים ירשו לעצמם לעשות מה שהם רוצים על הכביש כשהם בתפקיד, ולעשות עם זה משהו זה סיפור.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הזכרת לי עכשיו.

לפני איזה חודש וחצי חודשיים, כשעדיין עבדו ברחוב הארבעה, קצינת משטרה בדרגת ס. ניצב עם רכב משטרתי. החליטה שהיא נכנסת לרחוב אין כניסה. ככה. לאור יום. עם עשרות אנשים עדים. היא לא ידעה (או שלא התאים לה) שצריך לעשות סיבוב (200 מטר) בשביל להגיע למקום חפצה.

כשאנשים התחילו להעיר לה, היא עשתה פרצופים והתחילה לעשות פרסות _בתוך_ הצומת.

דין שונה אזרח -> שוטר.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

הבעיה היא כזאת: אין מישהו שמצוות לניידת באופן קבוע, כל פעם אתה מקבל רכב אחר.

יש לך מספר ניידת, אבל זה לא בהכרח אומר מי נהג בה.

אפילו אם יש לך את התאריך והשעה זה לא בהכרח יעזור, כי לך תדע עד כמה הרישומים שלהם אמינים/קיימים/נאכפים.

שוטרים ירשו לעצמם לעשות מה שהם רוצים על הכביש כשהם בתפקיד, ולעשות עם זה משהו זה סיפור.

יש או אמור להיות רישום מחייב. אם אין - זו כבר עילה לחקירה בפני עצמה. זה אולי ההסבר להשתוללות, חוסר האחריות לרכב.

פורסם

ברצוני לתקן את כולכם בגלל שאני מכיר את החוק במקרים הנ"ל, (8 שנים במג"ב), מה שהיית צריך לעשות באותו הרגע הוא:. לחייג 100 ולציין את מס' הרכב ומיקומו וסוג העבירה, הבעיה היא שאתה חייב להזדהות ולתת פרטים מלאים, מה שהיה מונע ממך מלכתחילה מלהתלונן.

לשיקולך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

כל עוד אין לך הוכחות לא יתייחסו לתלונה שלך כלל וכלל , אפילו אם תתן את כל הפרטים על הניידת שנסעה לא יסתכלו לעבר התלונה שלך.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

צא מנקודת הנחה שאפשר להאשים כל אחד בנהיגה בסלולרי,

בהנחה שהנהג מודה שהוא היה ברכב לבד[והוא הסיע את הרכב], לחברות הסלולר יש רישום לגבי מיקום/מעבר הפלאפון מאנטנה לאנטנה, תו"כ רישום שיחות, אפשר להצליב את הנתונים וככה לדפוק כל אחד.

הבעיה? זה לא יקרה, לא לי, לא לך, ולא לאף אחד אחר, או לקרמנישט, כי המשטרה מנסה בכוח לדפוק אותו והיא תעשה כל מה שהיא יכולה.

----

פורסם
כל עוד אין לך הוכחות לא יתייחסו לתלונה שלך כלל וכלל , אפילו אם תתן את כל הפרטים על הניידת שנסעה לא יסתכלו לעבר התלונה שלך.

תשמע, אם תהיה רציני אני מוכן לעשות איתך ניסוי, מה שאתה צריך לעשות בהגישך את התלונה לקחת את פרטי השוטר שמקבל את התלונה, ותראה איך יתייחסו אליך ברצינות, כמובן שיקללו אותך שבוע בערך, אבל אתה איש של עקרונות, זה לא מטריד אותך.

ותגדיל לעשות אם תבקש את הקצין התורן..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...