Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקני הנשיפה שיש בפאבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לא יודע אם כולם מכירים אבל זה איזה טרנד כזה שהפך להיות בפאבים ומועדונים ממש בכניסה יש מכונת נשיפה כזו שמשלמים משהו כמו 5 שקל וזה כאילו בודק את רמת האלכוהול בדם, השאלה שלי אם זה אמין.

והדבר השני זה מה הכמות המדויקת שמותרת בחוק לשתיה, כל פעם יש לנו ויכוח לגבי זה...

מה ההרגל שלכם בנושא הזה?

פורסם

כמות האלכוהול המותרת לנהיגה:

240 מיקרוגרם לליטר אוויר נשוף (בבדיקת הינשוף - מעל 240 = נהיגה בשכרות) / 50 מ"ל אלכוהול ל-100 מ"ל דם.

אחרי כל מנת אלכוהול (330 מ"ל בירה/150 מ"ל יין/30 מ"ל וודקה וכו'...) יש להמתין 40 דקות. אחרי 2 מנות יש להמתין יותר מ-80 דקות!

כמובן שבנאדם בגובה 1.90 יצטרך להמתין פחות זמן מאשר בנאדם שגובהו 1.50 אם שתו אותה כמות אלכוהול, כי כמות הדם אצל הבחור הגבוה מעט גדולה יותר.

לגבי אמינות מכשירי הבדיקה, שום דבר לא 100% אמין חוץ מבדיקת דם. הכי קרוב זה הינשוף. הנשיפון גם קרוב מאוד, כל מה שיש בפאבים ובמועדונים, לא הייתי מסתמך על זה. נהג תורן זה הפיתרון, או לא לשתות בכלל, נקודה.

Xbox12341

פורסם
כמות האלכוהול המותרת לנהיגה: 50 מ"ל אלכוהול ל-100 מ"ל דם.

נראה לי שיש לך פה טעות קטנה.

למיטב ידיעתי, אם בכל 100 מ"ל דם היו 50 מ"ל אלכוהול, סביר להניח שהבנאדם היה מת (או לפחות בדרך לשם) :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הוא התכוון ל 50 מ"ג של אלכוהול ב 100 מ"ל של דם.

כאן יש את כל הנתונים על המשקאות והריכוזים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המכשירים האלה לא אמינים בכלל ואסור להסתמך עליהם.

מבחינה פיזית זה לא אמין כי הקש לא יוצר אטימה וסטריליות מושלמות, מי יודע מה נשאר במכונה מהאיש הקודם.

חוץ מזה, מנסיון אישי זה פשוט לא אמין.

TFSI Power

• תוכן חדש...