Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג צמיגים פירלי P6000 לא חדשים במיוחד, ושמתי לב שהם כל הזמן נמצאים בלחץ של 13PSI, כלומר אני מנפח אותם ל29 כמו שאמור להיות אצלי ברכב, חוזר למחרת והם שוב ב13, חוזר אחרי שבוע והם עדיין ב13. כלומר לא כמו פאנצ'ר, אלא קבוע 13PSI, שניהם. בדקתי עם הצמיגים הקדמיים שלי לבדוק שהמפוח תקין, והם יצאו בסדר גמור. יכול להיות זה הגיל? חובה להחליף?

פורסם

יכול להיות שהאוויר בורח בחיבור בין הצמיג לג'אנט, או שאולי הצמיג גמור ויש עליו סדקים והוא לא יכול לעמוד בלחץ.

ממליץ לך לפנות לפצ'ריה לבדיקה.

פורסם

1. מומלץ לרכוש מד לחץ אישי לבדיקת לחץ האוויר בצמיגים ולבדוק לבד

2. ייתכן שיש לך דליפה מהשסתום של הצמיג

3. אם הלחץ ירד ל-13 PSI אז נראה לי שהצמיג היה יורד מהג'אנט ובוודאי היית מבחין שהצמיג נראה ללא אוויר

משהו כאן מוזר...נסה לנפח את הצמיגים בתחנת דלק אחרת.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי מדובר בצמיגים גמורים.

לא חייב להיות פנצ'ר כדי שלחץ האויר יירד.

כנראה שהצמיגים סדוקים, וכדאי להחליף אותם לפני שהם יתפוצצו.

גם לי היה לחץ אוויר נמוך תמידית בקליאו 94' הישנה שלי,

וביום שקניתי רכב חדש התפוצץ לי הצמיג בקליאו.

פורסם

לנסוע עם 13PSI זו סכנת נפשות - קודם כל !

ראיתי כבר לא מעט אנשים שמגיעים להדרכות של נהיגה מתקדמת (!) עם לחצים כאלו...

בהרבה מקרים, הצמיג כבר גמור אחרי מצב כזה, בשל סדקים בדופן, ויש להחליפו במיידי.

מומלץ אם כך להיוועץ בבעל מקצוע, כדי לראות האם יש פנצ'ר בלתי נראה, בעייה בג'אנט, או כל דבר אחר.

אני אישית ממליץ על "צמיגי רמת אביב", יש םש בחור בשם אייל, שבאמת יש לו מושג אמיתי בבטיחות של צמיגים.

בכל אופן, אם נסעת עליהם במצבם על 13PSI, ייתכן שחובה להחליפם (אפילו הגיוני), ויפה שעה אחת קודם.

בלי קשר, מומלץ להחליף צמיגים כל תקופה של 4 שנים, גם אם "יש הרבה בשר על הצמיג!" :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טוב תודה על כל התגובות, אני אחליף לחדשים במהרה. כנראה יש סדקים שנפתחים בלחץ יותר גבוה ומשחררים אויר ובלחץ נמוך שוב נסגרים.

• תוכן חדש...