Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 2 שאלות לגבי רנו קליאו בי:

1) האם לכל הרנו קליאו בי (שנת 2000) הקלאץ' גבוה באופן גורף או שרק אצלי זה ככה ואז צריך להחליפו?

2) אחת הדלתות (דלת ימין-אחורית) לא נפתחת וננעלת באמצעות השלט - רק ידני או באמצעות הלחצן שבתוך הרכב,מה זה יכול להיות והאם אפשר לפתור זאת לבד? (ניקוי קורוזיה או משהו כזה),

ואיך אני פותח את הפלסטיקים שמכסים את מנגנון הנעילה בדלת? (מהצד הפנימי של הדלת ברכב)???

פורסם

2) אחת הדלתות (דלת ימין-אחורית) לא נפתחת וננעלת באמצעות השלט - רק ידני או באמצעות הלחצן שבתוך הרכב,מה זה יכול להיות והאם אפשר לפתור זאת לבד? (ניקוי קורוזיה או משהו כזה),

לא הגיוני! שלט האזעקה באמצעות המוח שלה, פותח את כל הדלתות, (ונועל) באמצעות חוט אחד לפקודת פתיחה וחוט אחד לפקודת סגירה.

החוטים האלה מחוברים בדרך כלל למתג ההפעלה הפנימי, זה שממנו אתה טוען שהנעילה עובדת כראוי, אינני מאמין שיש חיבור שונה ברכב שלך, וגם אם כן, ברגע שנפתחת דלת הנהג, כולם אמורים להפתח, למעט מקרים מסויימים שכל האחרים למעט הנהג לא נפתחים, אבל אז, זה סיפור אחר, ובכל מקרה, לא מתאים למע' הנעילה החשמלית שברכבך.

אם כך, הרי שלחיצה על השלט, כמוה, כלחיצה על הכפתור הפנימי.

בדוק שנית את הפרטים המדוייקים לתקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בנושא הקלאץ-

קלאץ' מחליפים רק כאשר ההצמדה לקויה או מטעמי נוחות כאשר הוא הפך לקשה מאד. גבוה או נמוך אינן סיבות.

בתגובה 4 הכוונה הייתה שיש מנגנון למתיחה אוטומטית של הכבל, מה שגורם לו להתחיל את מהלך ההפרדה גבוה ככל שניתן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סבבה,בקשר לקלאץ' קיבלתי את זה שההצמדה בקליאו אמורה להיות גבוהה,אבל בקשר למנגנון הנעילה - זאת עובדה גמורה לכך : יש לי תקלה שאני לוחץ על פתיחת נעילה וזה לא משנה אם זה מהשלט או מהמפסק אשר ברכב עצמו ששולט על הנעילה ,הדלת האחורית אינה נפתחת.האם למישהו יש פיתרון לזה?

פורסם

לבדוק שמגיעים מתחים למנוע החשמלי, אם מגיעים ,להחליף מנוע נעילה.

אפשר להמשיך את התרד' גם עוד כמה חודשים. כמו שאתה רגיל.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...