Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר החליט להחליף את הרכב הנוכחי שלו (ML-320) באחד אחר (ככל הנראה X5 4.4),והזמין אותי להצטרף אליו לקניון הרכב.

בקצרה על ה"קניון":

מדובר במפלס חנייה שלם בתוך חניון,שבו יש הרבה דילרים למכירת רכבים מיד שנייה.

למעט הברקות בדמות רכבים "סטנדרטיים" פה ושם,רוב הרכבים שם הינם יוקרה\ספורט\על.

לאחר שיטוט קצר בחניון נתקלנו ב-GT-R החדשה של ניסן.

זו לא הפעם הראשונה שיוצא לי לראות אותה בהונג קונג,יש כבר לא מעט כמוהה על הכבישים,כולל מגרסת ה-BLACK הייחודית, אבל זו בהחלט היתה הפעם הראשונה שיצא לי באמת להכנס לרכב ו"לשחק" איתו קצת.

מראה חיצוני:

הרכב פשוט ג-ד-ו-ל, במקביל לניסן חנתה 911 טורבו שהיתה נראית פשוט כמו מכונית צעצוע לעומת הניסן.

היא מאוד מרשימה עם מראה מאוד כוחני,במיוחד כשמסתכלים על הרכב מהפרופיל עם הגלגלים הענקיים והקאליפרים המפלצתיים.

החזית מאחורה דיי גבוהה עם רבעיית מפלטי ניקל במצד אחד מובלטים אבל מצד שני מצליחים לשמור על מראה סולידי משהו.

מבפנים:

תנוחת הישיבה מאוד נוחה,המושבים עם תמיכה צידית מעולה,חובקים בדיוק במידה (במושב של בוקסטר למשל היה לי מאוד מאוד צר ו"מחניק",לא משנה כמה ניסיתי לכוון).

לוח השעונים בשילוב עם הדש בורד פשוט מדהים !

במרכז הקונסולה יש מסך מגע שבו אפשר להחליף בין 8 קונפיגורציות שונות של שעונים,כולל BOOST,לחץ אויר בצמיגים, חום שמן ומים,טמפ' צמיגים,סל"ד,קמ"ש ועוד בערך 7000 שעונים אחרים.

מתגים שמתחת למסך המגע שולטים על כיולי שילדה שונים.

מבחינת איכות חומרים והרכבה, במילה אחת- "וואו !".

ניסן שיחקו אותה בגדול עם איכות חומרים שלא מביישת לדעתי אפילו את מיטב התוצרת הבווארית,ואף מתעלה עליה.

חבר שלי שכאמור בעצמו בעלים גאים של מרצדס חדשה בעצמו היה בהלם מאיכות החומרים וההרכבה ותמך בדעתי.

החומרים בתא הנוסעים מאוד נעימים למגע,כל הדש בורד עטוף במעין בד עם תפירה מאוד מדוייקת,וזה ממשיך אל הדלתות והמושבים עם איכות פשוט מעולה.

מי שלא היה יודע שהרכב מתוצרת יפנית היה בטוח שמדובר ברכב גרמני מהשורה הראשונה.

מנוע:

את המנוע מעירים משנתו בעזרת לחיצה על כפתור ה-START שבקונסולה שבין 2 המושבים הקדמיים,אין צורך במפתח.

המנוע מתעורר בשאגה עם צליל בשרני,שהשילוב בינו לבין העובדה שהיינו בתוך חניון סגור גרמה לי לעשות רק דבר אחד:

לתת הרבה גז......

לסיבוב לא יצאנו מפאת חוסר זמן (היינו באמצע יום עבודה...),אבל כבר דיברנו עם הנציג מכירות לגבי יציאה לסיבוב מבחן, וככל הנראה שזה יקרה שבוע הבא.

לסיכום,

מספיק לשהות ברכב הזה בדיוק 5 דקות,כדי להבין שלמכוניות העל יש היום מתחרה יפני רציני,מה גם שיש לניסן ערך מוסף בכך שהיא מכונית ל-4 אנשים,בניגוד לרוב רכבי העל.

למי שמעוניין להציץ במבחר המכוניות בקניון המכוניות מוזמן להכנס ללינק הבא:

http://www.automall.com.hk/eng/main.swf

למי שסקרן לדעת את המחיר בשקלים לרכבים שיש שם מוזמן לעשות את החישוב הבא:

תחלקו את המחיר הנקוב (HKD) ב-7.8 ואז תכפילו ב-3.47 (שזה בערך שער הדולר היום).

דוגמא:

600,000HK\7.8X3.47

=

266,923 שקלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כלום כסף :p

בארץ (אם תגיע - בכלל) סביר להניח שתעלה X3 אם לא יותר :shock:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מי

לסיכום,

מספיק לשהות ברכב הזה בדיוק 5 דקות,כדי להבין שלמכוניות העל יש היום מתחרה יפני רציני,מה גם שיש לניסן ערך מוסף בכך שהיא מכונית ל-4 אנשים,בניגוד לרוב רכבי העל.

.

הפוך גוטה, הפוך נראה לי שכיום ישנה די הסכמה כללית שהGT-R היא הסמן הימני אליו צריכים עולם הרכב לשאוף. אין ספק הניסן הזאת שוברת כל נתוני מסלול וכביש שהיו מקובלים למכונית כביש (ולא מכוניות אקזוטיות לא ריאליות). אני פשוט נדהם כל פעם לקרוא עליה כי היא פשוט בלתי מובנת בנתונים שלה. אני ממש לא מצליח להבין איך המכוניות הזאת מבצעת את כל מה שהיא מבצעת.

לסיכום, אם בכלל היית נוסע עלייה, אז באמת הייתי מקנא בך לחלוטין.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

נשמע מגניב לחלוטין לגור בהונג קונג - מת להתחלף איתך ומחכה כבר לתמונות :twisted:

עריכה: טוב, בא לי לבכות... עם 175,000 שקלים אתה קונה שם M3 שנת 2003 :cry:

פורסם

להגיד שהמכונית הזאת צריכה להיות הסמן הימני של עולם הרכב זה לא נשמע לי הגיוני מכמה סיבות:

1.היא באיזשהו מקום יוצרת נישה משל עצמה,כי היא משלבת ביצועים של מכונית על עם מרכב "משפחתי" ורמת גימור ואיכות שלא מביישת רכבי יוקרה גרמניים.

2.לא נראה לי שהנינג'ות היפניות האחרות (קרי אסתי ואחותה איבו) יילכו לכיוון הזה,וכשהן יעשו את זה ניסן כנראה תדאג להוציא הברקה חדשה שתתעלה על זה,כי לאורך כל הדרך,עוד מימי הסקייליין האגדתית היא לא ממש היתה ברת השווה למתחרות היפניות האחרות,אולי ל-GT3000 של מיצובישי שגם לה היתה גרסת טווין טורבו,אבל מאז ומתמיד פוטנציאל השיפורים של הסקייליין היה פשוט מטורף (כמו במקרה של הסופרה לבית טויוטה).

אני לא יודע איך ה-GTR באמת תתברג,זה משהו שבאמת יהיה מעניין לראות,כמו גם איך המתחרות באמת הולכות להגיב, כי כרגע בנישה שלה היא פשוט ללא תחרות,במיוחד כשנכנס הפקטור של המחיר למשוואה.

לגבי היכולות המדהימות שלה, קראתי לא מעט מבחנים שעשו לרכב הזה מול רכבים אחרים,ואחרי כל כתבה כזאת אני רק אומר "שאפו" לניסן.

MAYRUN,

המחירי קנייה פה של המכוניות אכן שערורייתיים לגמרי,והמחירים שמוצגים שם באתר ניתנים די בקלות למיקוח עד כדי הורדה של 15-20% ברוב המקרים,מה גם שאלה מחירים של דילרים.

ישנם אתרי יד שנייה של רכבים פרטיים (כמו יד 2 שכזה),ששם המחירים זולים משמעותית.

לדוגמא ראיתי קליאו ספורט 2001 עם קילומטראז' נמוך (לרוב כשכותבים את זה לשנתון כזה מדובר על משהו כמו 20-40K) ב-60K HKD= כ- 27K שקל.

את הבומבה הגדולה אתה מקבל בהוצאות של שכירת חנייה חודשית,שזה נע בין 600$-1000$ (אמריקאי) לחודש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...