Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לבדוק רכב מיד שניה. הרכב: רנו קליאו B שנת 2001 מנוע 1400 סמ"ק ידנית.

עד כמה שהבנתי לאחר תחקיר מעמיק לגבי הרכב הנ"ל הופתעתי לראות כי המנוע שראיתי היום בעל 8 שסתומים (75 כ"ס)

במקום 16 שסתומים (98 כ"ס) כפי שאמור ליהיות בו. בוסופו של דבר וויתרתי על הרכב הספציפי. לפני שעזבתי את המקום בדקתי

את רשיון הרכב ולפיו הדגם הינו RXT ולעומת זאת על הדלת של הרכב היה כתוב RT.

בקיצור סיפור דיי מסריח, למרות שהאדם ניראה אמין, ובוודאות אינו סוחר (ילד לפני גיוס).

מישהו מוכן להסביר לי מה הלך שם?

תודה, איתי.

פורסם

משרד הרישוי טועים בהרבה מקרים ברישיון הרכב, וכותבים דגם לא נכון ממה שצריך להיות. כך שבמקרה הזה אני חושב שעשית טעות בכך שלא נתת לרכב עצמו צ'אנס.

פורסם
משרד הרישוי טועים בהרבה מקרים ברישיון הרכב, וכותבים דגם לא נכון ממה שצריך להיות. כך שבמקרה הזה אני חושב שעשית טעות בכך שלא נתת לרכב עצמו צ'אנס.

כן נתתי לו צ'אנס, עשיתי סיבוב והוא היה חלש מידי לטעמי. בנוסף לזה שהעניין שלא ברור לגבי נפח המנוע הפחיד אותי ש"טיפלו" ברכב.

יש דגם של רנו קליאו B ידנית 1400 סמ"ק שנת 2001 עם מנוע 8 שסתומים (75 כ"ס) ??

תודה, איתי.

פורסם

אני חושב שגם אני ראיתי קליאו B מדגם RXT שהוא רק 8 שסתומים,

יכול להיות שהייתה תקופה שמכרו את הקליאו B עם מנוע כזה וההבדל בין ה RT ל RXT היה איבזור בלבד - צריך לבדוק את זה.

לשאלתך, אני חושב שכן, לא זוכר בוודאות.

פורסם

ראיתי טעויות אפילו בין מחירון לוי יצחק לדגמי רנו, קנגו וכו'. ראיתי קנגו RN עם מראות חשמל שנת 2001.

במחירון לא הצלחתי למצוא את הרכב. מראות חשמל יש רק ב-RT.

אבל תמיד קיימת אפשרות שהחליפו דלת או פס קישוט שעליו מוטבע הדגם.

מכונאים ותיקים של רנו מעדיפים לקנות לעצמם רכב עם מנוע 8 שסתומים, מהיותו פשוט יותר ואמין יותר (עד כמה שרנו יכול להיות אמין).

ה-16 שסתומים חזק יותר אבל מבקר יותר במוסך.

פורסם

בשנתון 2001 נמכרו שני הדגמים 8 שסתומים ו 16 שסתומים.

הדגם עם 16 שסתומים מהיר מאוד, אך הדגם עם ה 8 שסתומים הוא דגם פשוט יותר ואמין יותר ובנוסף קל יותר לטיפול, זהו המנוע הוותיק של רנו מהקליאו דגם 1.

פורסם

אם זה לא מספיק מובן מהודעתי הקודמת התכוונתי ששני המנועים מוצלחים מאוד, אך המנוע עם 8 שסתומים פשוט יותר ובנוסף אמין יותר, אך למרות זאת הייתי מעדיף את 16 שסתומים בגלל הבדלי הביצועים.

לגבי קליאו אוטומט אישית הייתי מפחד לקנות, למרות שאין לי נסיון אישי אך הבנתי שהוא לא אמין.

• תוכן חדש...