Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי פיג'ו 205 שנת 94 מוזרקת שעברה 174,574 ק"מ. הרכב עבר טיפול 10 לפני כחודש שבמהלכו הוחלפו מסנן שמן, אוויר ודלק, שמן ומצתים בעלי של אלקטרודות של BERU.

רציתי לשאול לגבי צריכת דלק שאני עוקב אחריי האם מדובר בצריכה סבירה למודל או לא.

אז ככה פעם אחרונה שתדלקתי מיכל מלא, אני משתדל לתדלק מידל אחר שנורת הדלק נדלקת לה, והיא משמשת לי כאינדוקטור.

אז מהתדלוק האחרון ועד עכשיו עברתי 522 ק"מ שבוצעו בדרך בינערונית כולן עם מזגן בעוצמה המרבית (עד כמה שניתן ב205) אופי הנהיגה שלי רגוע עם רגל טיפה כבדה על הגז.

עכשיו הנורה נדלקה ובתחנת דלק נכנסו לי למיכל 44 ליטר, חיכיתי עד הקפיצה השנייה של המשאבה.

חישוב מהיר מביא אותי ל11.86 ק"מ לליטר. האם זה סביר?

תדלוק קודם שנבדק לפני הטיפול שציינתי ולפני שהיה לי מיזוג, משמע כל הנסיעות בוצעו ללא מזגן (טירוף :-() עברתי 562 ק"מ על 42 ליטר משמע 13.38 ק"מ לליטר שזו הצריכה הממוצעת שקיבלתי בתדלוקים שעברו גם.

אשמח לדעתכם ולעצתכם!

ערב טוב.

פורסם

האם יש משהו שניתן לעשות לבדוק על מנת להגיע לצריכה שציינת?

והאם אתה מדבר על צריכה הנ"ל עם הפעלת המזגן או בלעדיו?

סיבה מיוחדת למה לא למלא דלק עד הקפיצה השנייה?

תודה.

פורסם

לא.

עדיין מדובר על מנוע די קטן למרכב קטן, תצרוכת סבירה בהחלט לשנתון הנ"ל.

תסתכל מכוניות שנתונים 08, מנוע כפול משלך ומרכב כפול משלך מגיעות לתצרוכות דומות ואף יותר טובות.

בבעלות חבר שלי הונדה סיויק, בנזין, 1800, עם תצרוכת של 1:20 עירוני.

תסתכל על קסרה דיזל שנתונים נמוכים, 1:20, זו תצרוכת טובה.

כמובן שאין מה להשוות, מאז הטכנולוגיה התפתחה והגענו לתוצאות מרשימות.

התצרוכת שלך סבירה לגמרי, לא

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

הנזו תפסיק לדבר שטויות ותחשוב רק טיפה לפני שאתה עונה, שום הונדה סיויק 1.8 לא עושה 1:20 בעיר אפילו הונדה היברידיות לא עושות את זה וגם לא של חבר שלך פשוט אין מצב. ואם אתה מסתמך על מחשב הדרך אז על תסתמך עליו כי הוא לא מדויק.

כנס לאתר יצרן וראה שנתוני המעבדה של היצרן שזה האופטימלי של האופטימלי בגיר רגיל בעיר עושה 1:11.5 ואפילו מחוץ לעיר לא מגיעה ל 1:20 ובתנאי נסיעה רגילים זה בדרך כלל פחות תוריד איזה ק"מ וחצי לפחות .

אולי כדאי שאתה והחבר שלך תציגו את התוצאות שלך להונדה ותזכו באיזה פרס על חסכון, עד אז על תדבר שטויות.

גם סיטרואן C3 חדשה עם מנוע 1400 לפי יצרן (בדיקה כרגיל בטח במעבדה) עושה 1:12 בעיר אך בפועל בטח לא יותר מ

1:11 וזה עם כל הטכנולוגיה.

ומה אתה בכלל מערב בזה רכב דיזל מה הוא קשור חוץ מהשטות שכתבתה שהרכב עושה 1:20 שזה אין מצב עם הנהג הכי חסכוני אולי 1:16 ,1:17 לא יותר מזה.

מנוע כפול בוא תראה לי רכב עם מנוע2.8 ליטר שיצרוך בעיר פחות מ 1:8 וגם זה נתון טוב ולרוב הצריכה הרבה יותר גרועה,אחרי זה תדבר.

לפותח השרשור צריכה עירונית ברכב כזה בלי מזגן הוא באזור ה 1:12.5 פלוס מינוס, עם מזגן זה יורד ל 1:12 אולי קצת פחות.

מחוץ לעיר ניתן להגיעה לצריכה של 1:14 ומאוד חסכוני אז גם 1:15 (אבל זה ממש קשה)

• תוכן חדש...