Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקשנות מצד HOT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים החליטו חברת הוט לבטל לנו את ההערוץ אגו שהיה כמתנה מעל לשנה.

אבא שלי התקשר וביקש שישאירו לנו רק את הערוץ הזה, יש לנו חבילת בסיס + סרטים ומוסיקה.

הם החליטו שהם לא נותנים וביקשו 5 שקל לחודש, אבא שלי אמר שהוא מעוניין לבטל ואחרי 3 ימים יצרו איתנו קשר

ושאלו למה מעוניינים לבטל, אז הסביר להם שהוא מעוניין אך ורק בערוץ אחד, אגו, אבל הם ראש בקיר לא נותנים ובתמורה הציעו חבילות, ממירים אחרים והתעקשו לא לתת את אגו. לבסוף נתנו לנו את הוט VOD לשלושה חודשים חינם, אין לי מושג מה אני יעשה עם זה, גם ככה כל דבר בפנים עולה כסף.

השאלה שלי למה העקשנות הזאת לא לתת את הערוץ היחיד שביקשנו ולהציע דברים אחרים לא רלוונטיים?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

בתור אחד שעבד בחברה, תאמין לי אם היית יודע מה הולך שמה, היית מבין למה השירות כזה גרוע.

כל מחלקה אין לה מושג מה קורה עם השניה, כדי להפתר מהלקוח בטלפון אז זורקים אותו מתמיכה לתמיכה.

אתן לך דוגמא:

אני עבדתי כתומך טכני באינטרנט, התקשר לקוח לתמיכה טכנית של הטלויזיה, שאל אותם מזה החיבור USB מאחורה בממיר, אז הם לא ידעו מה לומר לו, במקום להסביר לו שאין לזה שימוש, אז הם העבירו אותו לתמיכה הטכנית של האינטרנט, הוא הגיע אלי והסברתי לו שאין לי מושג, אז הוא התעצבן(ובצדק) למה העבירו אותו סתם.

הרמה המקצועית של הנציגים שואפת לאפס, בשירות הלקוחות לנציגים אין מושג יותר מדיי חוץ מדברים בסיסיים, הטכנאים אינם מתוגמלים מבחינת שכר, לכן הם עושים מה שבא להם.

יש עוד הרבה דברים שאני יודע, אני מעדיף לא לרשום אותם כאן, אבל מבחינת חברה, לא הייתי ממליץ למישהו להיות מנוי שלהם בכבלים, כל עוד זה עובד - סבבה, ברגע שלא עובד, אותו לקוח יהיה מסכן, אפילו מאוד.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

זבל של חברה....

השבוע סוף סוף הצלחתי לקבל התייחסות לבקשה להעברת דירה, ובוצעה ההעברה.

הבעיה היא שעברתי כבר ב20.5 , ואנחנו כבר באמצע יולי ,דיברתי איתם בסביבות ה17 פעמים וכל פעם מרחו אותי עם חירטוט אחר, וזה רק בפעמים שהצלחתי להגיע לנציג ולא נותקתי בזמן ההמתנה.

בינתיים עשיתי קו בזק ו ADSL ואני לא צריך את האינטרנט שלהם יותר.

(ואני גם מחובר ל YES אז לא צריך טלויזיה מהם)

הם אפילו לא הבינו או הפנימו שמשהו לא בסדר קרה, וגם לא משנה מה עשיתי - לא הצלחתי לקבל זיכוי על התקופה ששילמתי עליה והייתי מנותק.

בסופו של דבר אחרי שהגעתי לאיזו מנהלת על, קיבלתי חודשיים חינם - נראה מה יהיה עם זה.

בכל מקרה, את המנוי הזה נתתי במתנה להורים שלי והעברתי אותו אליהם הביתה , כי אני לא מוכן ששום גורם שקשור ב HOT ייכנס אליי הביתה.

הטכנאים שלהם חבורה של כסילים, שלא מסוגלים לחבר כבל מהקיר למודם אינטרנט.

הם צריכים לקבל הדרכה מהטכנאים של YES. הטכנאי שהתקין לי YES כאן בבית, השחיל לי את החוטים בתוך הקירות בתעלות, ולא חיצוני מעל הפאנלים כמו הוט החאפרים.

הייתי כבר בתהליכי הכנת תביעה נגדם, אבל מכיוון שהעניין נסגר בצורה שהיא איכשהו סבירה יחסית להוט,

והעורך דין שלי רוצה יותר כסף ממה שהייתי משלם על המנוי הזה עד סופו, החלטתי לרדת מזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבא שלי התקשר ואמר להם שמעוניין לעבור מהוט לYES בגלל המצב עם הוט, אז הם אמרו שאין בעיה

תעבור(YES) וניתן לך את כל החבילות יחד עם 4 ממירים. אבל ממה שהבאנו זה שבעצם 2 ממירים הם חינם ועל השניים האחרים לאחר כמה חודשים מתחילים לשלם תשלום חודשי.

בינתיים נסתפק ב-VOD שלהם לשלושה חודשים ואז באמת נשקול את המעבר.

המנהלת שלי היום הייתה בזמנו מנהל תקשוב הוט בנשר, והיא בהתליכי מעבר דירה, אז היא התקשרה לבדוק מה הם ההטבות לכאלה שעוברים דירה, כי היא יודעת שיש, אז אותה נציגה החזיקה אותה לפחות 10 דקות על הקו בבדיקה עם מישהו מוסך כנראה ובסוף אמרה לה שאין והתחילה לחרטט אותה מסביב...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

נשמע ממש הזוי, בזמנו ביטלו בYES ערוץ שהיה כלול בחבילה ששילמנו עליה (כי הורידו את הערוץ לגמרי), התקשרתי ושאלתי איך זה שאנני משלם אותו סכום על חבילה ומקבל פחות ערוצים, אז הם נתנו לי את ערוץ אגו במקום.

פורסם

הם מתעקשים כי זה עובד.

אתם רציתם משהו בחינם והם נתנו לך משהו אחר שהם יודעים שלא תשתמש בו ובינתיים אתה מחוייב להם כך שממילא בסוף תישבר ותשלם על הערוץ. אני במצב דומה פשוט עברתי ליס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו בכל דבר יש למטבע שני צדדים.

אני לקוח של הוט,לפני כחצי שנה שעברתי דירה והתחברתי אליהם קבעו התקנה בזמן שהתאים לי(כמובן דאגתי לזה מראש ולא חיכיתי לרגע האחרון),הגיע טכנאי מקצועי,תוך 3 שעות רישת לי את כל הבית בכבלים שלהם בתוך הקירות בתעלות שהוכנו מראש בשיפוץ כולל טלויזיה,אינטרנט וטלפון לאחר 4 חודשים רציתי להעביר נקודת אינטרנט מהחדר של הבת לסלון,תוך יומיים הגיע טכנאי ותוך חצי שעה של עבודה העביר את הנקודה ועוד ניקה בסיום העבודה את האזור שעבד בו,ככה שלא ניתן להכליל . בתור לקוח מאוכזב של YES ובתור אחד ששיווק את YES בעבר גם להם יש לא מעט סיפורים של שירות לקוי ויחס מחפיר ללקוחות ככה שבאמת לדעתי זה עניין של מזל של הנציג שנתקלים בו ושל הטכנאי שמגיע הביתה.

אין לי שום אינטרס לחברה זאת או אחרת(למידה ומישהו חשב שיש לי רווח כלשהוא מהכבלים),הצורה שבה אני בוחר את נותני השירותים לבית שלי הם שילוב של יחס ומחיר בסופו של דבר , וכמו בכל חברה (במיוחד חברות התקשורת) מעט עקשנות והתעקשות על דברים מסויימים ומחירים מסויימים מניבים תוצאות חיוביות.

פורסם
אבא שלי התקשר ואמר להם שמעוניין לעבור מהוט לYES בגלל המצב עם הוט, אז הם אמרו שאין בעיה

תעבור(YES) וניתן לך את כל החבילות יחד עם 4 ממירים. אבל ממה שהבאנו זה שבעצם 2 ממירים הם חינם ועל השניים האחרים לאחר כמה חודשים מתחילים לשלם תשלום חודשי.

בינתיים נסתפק ב-VOD שלהם לשלושה חודשים ואז באמת נשקול את המעבר.

המנהלת שלי היום הייתה בזמנו מנהל תקשוב הוט בנשר, והיא בהתליכי מעבר דירה, אז היא התקשרה לבדוק מה הם ההטבות לכאלה שעוברים דירה, כי היא יודעת שיש, אז אותה נציגה החזיקה אותה לפחות 10 דקות על הקו בבדיקה עם מישהו מוסך כנראה ובסוף אמרה לה שאין והתחילה לחרטט אותה מסביב...

יש הטבות מסוימים ב HOT ויש הטבות מסוימים ב YES.

קחו את הדברים יותר בנחת ותחילטו מה יותר מדבר אליכם.

רק ככה תחליטו איזה חברה עונה לכם יותר על הציפיות.

יש גם אגו בYES ואישית אני גם ממליץ לכם לשקול לעבור לYES. בהרבה פרמטרים הם יותר מועדפים מHOT.

פורסם
לפני כמה ימים החליטו חברת הוט לבטל לנו את ההערוץ אגו שהיה כמתנה מעל לשנה.

אבא שלי התקשר וביקש שישאירו לנו רק את הערוץ הזה, יש לנו חבילת בסיס + סרטים ומוסיקה.

הם החליטו שהם לא נותנים וביקשו 5 שקל לחודש, אבא שלי אמר שהוא מעוניין לבטל ואחרי 3 ימים יצרו איתנו קשר

ושאלו למה מעוניינים לבטל, אז הסביר להם שהוא מעוניין אך ורק בערוץ אחד, אגו, אבל הם ראש בקיר לא נותנים ובתמורה הציעו חבילות, ממירים אחרים והתעקשו לא לתת את אגו. לבסוף נתנו לנו את הוט VOD לשלושה חודשים חינם, אין לי מושג מה אני יעשה עם זה, גם ככה כל דבר בפנים עולה כסף.

השאלה שלי למה העקשנות הזאת לא לתת את הערוץ היחיד שביקשנו ולהציע דברים אחרים לא רלוונטיים?!

בדיוק אותו הדבר הם עשו לנו. חבילה בסיסית והיה את אגו ביטלו את אגו בתמורה רצו לתת את הVOD בחינם שכל דבר שאתה מזמין משם עולה כסף - אין מתנות חינם.

אבא שלי ביטל את המנוי ושם לעצמו צלחת.

אני בגלל הלימודים לא צופה יותר בTV.

HOT וYES אותם תכנים משעממים.

פורסם
כמו בכל דבר יש למטבע שני צדדים.

אני לקוח של הוט,לפני כחצי שנה שעברתי דירה והתחברתי אליהם קבעו התקנה בזמן שהתאים לי(כמובן דאגתי לזה מראש ולא חיכיתי לרגע האחרון),הגיע טכנאי מקצועי,תוך 3 שעות רישת לי את כל הבית בכבלים שלהם בתוך הקירות בתעלות שהוכנו מראש בשיפוץ כולל טלויזיה,אינטרנט וטלפון לאחר 4 חודשים רציתי להעביר נקודת אינטרנט מהחדר של הבת לסלון,תוך יומיים הגיע טכנאי ותוך חצי שעה של עבודה העביר את הנקודה ועוד ניקה בסיום העבודה את האזור שעבד בו,ככה שלא ניתן להכליל . בתור לקוח מאוכזב של YES ובתור אחד ששיווק את YES בעבר גם להם יש לא מעט סיפורים של שירות לקוי ויחס מחפיר ללקוחות ככה שבאמת לדעתי זה עניין של מזל של הנציג שנתקלים בו ושל הטכנאי שמגיע הביתה.

אין לי שום אינטרס לחברה זאת או אחרת(למידה ומישהו חשב שיש לי רווח כלשהוא מהכבלים),הצורה שבה אני בוחר את נותני השירותים לבית שלי הם שילוב של יחס ומחיר בסופו של דבר , וכמו בכל חברה (במיוחד חברות התקשורת) מעט עקשנות והתעקשות על דברים מסויימים ומחירים מסויימים מניבים תוצאות חיוביות.

הייתי 7 שנים בהוט, ועקב כמות התקלות האדירה שלהם (זה היה ב5 או 6 דירות שונות,בשתי ערים שונות) ,

יצא לי להתקל בעשרות טכנאים, ולא היה אחד שידע מה הוא עושה.

אחד האבסורדים שהיו, שהיתה לפני איזה 3 שנים תקלת אינטרנט שלא הצליחה להיפתר, הטכנאי היה אצלי במשך שבוע בכל יום , החל מיום א' עד יום ו' ורק אחרי 6 ימי עבודה עלו על הבעיה , וגם כך זה לא הסתדר בצורה הכי טובה.

אחד הפתרונות המפוקפקים היה להחליף את הסלילה בכל הבית , כלומר לקדוח את כל הקירות שוב ! וברור שזה לא עזר.

אם זאת היתה דירה בבעלותי, הייתי זורק משם את הטכנאי עם הממירים ושלא יחזור.

אם היו את ערוצי הספורט בלוויין, אני לא בטוח שלא הייתי מתנתק לגמרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אולי יש לך מזל רע?

כאשר גרתי עם הורי ,כל השנים לא הייתה לנו בעיה עם הוט,כמובן שבכל חידוש חוזה היו את מס' הימים של ויכוחים עד שהשגנו מה ביקשנו אבל עם טכנאים לא היו בעיות מעולם,לא אצלי,לא אצל הורי ,לא אצל גיסי ולא אצל אחותי בבית,ככה שבאמת אני לא יודע מה הסיבה שכל הפעמים שהיו אצלך טכנאים,אף אחד לא ידע את העבודה.

אני בטוח שלא הוט ולא יס חברות מושלמות ולכולם יש לקוחות מרוצים יותר ומרוצים פחות.

פורסם

לגבי תקלות בממיר וכ'ו אני לא נתקלתי יותר מדי אנחנו מנויים כבר מעל ל-10 שנים להוט יחד עם זאת שאף פעם גם לא יצאנו לנו לצאת בוויכוחים איתם שאנחנו רוצים יותר ממה שיש לנו בחינם.

ואף פעם גם לא חשבנו לעבור לייס מכיוון שהספיקו לנו הערוצים והמחיר של הוט... אבל עכשיו כשהם מתחילים לעשות

דווקא ולתת כל דבר שהוא לא קשור למה שאני מבקש זאת באמת סיבה לבדוק מה קורה ב-YES.

לגבי חבילת ה-VOD זה באמת לא שווה כלום כי כל דבר עולה כסף ומה שלא יש מיליוני שידורים חוזרים שלו בטלויזיה הרגילה, מה שבחינם זה הדמי שירות (שברמת העיקרון יותר יקר מהתשלום החודשי לערוץ אגו).

נראה לי בעוד חודש נתקשר לבטל את כל החבילה אין לי באמת מה לעשות 3 חודשים עם VOD, הדבר היחיד שאני רואה בטלויזיה זה ערוץ אגו, כל התוכניות על המכוניות.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם
אם היו את ערוצי הספורט בלוויין, אני לא בטוח שלא הייתי מתנתק לגמרי.

איזה ערוצי ספורט יש בHOT שאין בYES? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אז אולי יש לך מזל רע?

כאשר גרתי עם הורי ,כל השנים לא הייתה לנו בעיה עם הוט,כמובן שבכל חידוש חוזה היו את מס' הימים של ויכוחים עד שהשגנו מה ביקשנו אבל עם טכנאים לא היו בעיות מעולם,לא אצלי,לא אצל הורי ,לא אצל גיסי ולא אצל אחותי בבית,ככה שבאמת אני לא יודע מה הסיבה שכל הפעמים שהיו אצלך טכנאים,אף אחד לא ידע את העבודה.

אני בטוח שלא הוט ולא יס חברות מושלמות ולכולם יש לקוחות מרוצים יותר ומרוצים פחות.

התשתית של הוט מתבססת על התשתית של הכבלים, ז"א החברות לשעבר: תבל,גוונים, ערוצי זהב, מת"ב (אולי שכחתי עוד אחת או שתיים), חלק מהאיזורים יש תשתית טובה, שמה אין תקלות.

אך הבעיה היא באיזורים שהתשתית גרועה, מי שגר באיזורים כאלו, עדיף שיהיה מנוי של YES.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...