Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסיפורים האלה תמיד יש שני צדדים,

כמו שאלעד אמר "כשתעבור נתיב כמו בן אדם".

אז מהצד שלך אתה צודק, וכמו שכבר נאמר לפני, ברוב המקרים שאני מאותת שאני רוצה לעבור נתיב, הרכב לידי פשוט מאיץ ככל שהוא יכול בשביל שאני לא יוכל להכנס, וזה ממש מעצבן.

מצד שני, אני מודה שאני לא תמים, ואני כן נוסע מעל למהירות המותרת ברוב המקרים, מישהו אמר טיסה?, נו אז חוזרים לתגובה של אלעד, בולשיט טיסה, כל אחד טוען אחרת למה מהיר מדיי ומה לא, מי צודק? החוק? אין לי תשובה לזה.

בכל מקרה, אם אני נוסע לי (טס) באיזור מסויים במהירות קבועה של 70 קמש בעיר, (כן זה לא חוקי זה מסוכן, אני יודע שתחפרו) ופתאום רכב שנמצא קצת לפניי מתחיל לאותת ורוצה לעבור נתיב כי נתיבו חסום, אך הוא נוסע משמעותית לאט יותר ממני, בוא נגיד 45 קמ"ש, בשביל לתת לו להכנס אני לא רק צריך להוריד את הרגל מהגז, אני צריך להאט משמעותית מאוד, בלימה חזקה, אולי אפילו בלימת חירום.

וזה הקטע המעצבן, שעוברים נתיב צריך לתת זכות קדימה לרכב שנמצא כרגע בנתיב שרוצים לעבור אליו, לתת זכות קדימה זה אומר לא להפריע לו בכלל בתנועה, לא לגרום לו להאט או לסטות מהדרך.

אני לא מהאנשים שהולכים ראש בקיר ונותנים גז כדי לא לתת למישהו להכנס, אם מישהו נוסע קרוב למהירות שלי ואני צריך להאט קלות, להוריד את הרגל מהגז וואלה שיכנס. אבל בלימה חזקה בשביל לתת למישהו להכנס לא באה בחשבון.

אני לא יודע מה קרה במקרה הזה, אבל אולי הבחור שמאחוריך טס במהירות מטורפת לחלוטין, אז בפועל לא נתת לו זכות קדימה, גרמת לו להאט, אז פה אתה לא בסדר.

חפרתי.

פורסם
כנראה שהגיע גם תורי לפתוח שרשור על מפגשי עם הערס המצוי. היום לפני שעה קלה, נסעתי, ספק בהנגאובר ספק עדיין מסטול מהלילה,

אולי גם נהגת כמו מסטול?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הופה.... עוד ערס קטן באמצע הדרך.

מדבריך ניתן לראות שאין שום הבדל בינך לבינו.

זה שלך יקח קצת יותר זמן להתעצבן, לא עושה אתכם שונים.

שניכם לא בוחלים בפתרון "זעם הכבישים" שלכם באלימות.

תמיד אומרים שערס לא יודע שהוא ערס.

אני לא ערס, וגם לא קטן... ואם לא שמת לב, אני לא התחלתי לאיים עליו שאני אצא ואפרק אותו, אלא זה הוא שעשה את זה. ולוקח לי הרבה זמן להתעצבן, אבל כשמישהו עושה שטויות ואחרי זה עוד רוצה לצאת ולכלות בי את זעמו זה כבר קצת מוגזם.

שתי מילים

שוקר חשמלי.

רק אבל רק אם הוא יוצא אלייך ואתה מאוים.

על זה אני אוותר בינתיים, אני לא צריך אמל"ח ברכב, אני עדיין לא בהארלם (אבל עם המצב כיום זה עוד עלול להשתנות :? )

אני לא יודע מה קרה במקרה הזה, אבל אולי הבחור שמאחוריך טס במהירות מטורפת לחלוטין, אז בפועל לא נתת לו זכות קדימה, גרמת לו להאט, אז פה אתה לא בסדר.

חפרתי.

כמו שכתבתי, בדיוק עברתי פס האטה והתחלתי בעקיפה, ככה שהוא לא יכול היה לבוא במהירות מטורפת כי העונדה שלו הייתה מתפרקת באוויר, וכשהייתי כבר עם חצי רכב בנתיב השני, הוא החליט לנסות ולהידחף ביני לבין המדרכה השמאלית.

פורסם
כמה שטויות בתגובה אחת :shock:

• כשתעבור נתיב כמו בן אדם ותאותת מספיק זמן מראש, האמן לי שאוריד את הרגל מהדוושה ואתן לך להכנס בשמחה. מצד שני, אם לא אותתת, מאין לי לדעת שאתה בכלל רוצה להכנס? :roll: מעניין שגם כאן האמביוולנטיות נמשכת, שכן התייחסת גם לזה בהמשך.

נו שוין, לפחות בעניין חוסר הכבוד לרכוש הזולת אני מסכים איתך לחלוטין.

איזה שטויות! 90 אחוז מהנהגים בארץ ידביקו את הדוושה גם אם תאוטט ותוציא מהאוטו שלט גדול שאומר:"בבקשה תן לי להכנס לפניך"

אף אחד לא שאל איך אתה תגיב לזה מדובר פה על הנהגים בארץ לא עליך.

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...