Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהגיע גם תורי לפתוח שרשור על מפגשי עם הערס המצוי. היום לפני שעה קלה, נסעתי, ספק בהנגאובר ספק עדיין מסטול מהלילה, יחד עם אמא שלי לסבתא וסבא שלי. הגעתי לרחוב דו סטרי עם נתיב לכל כיוון עם פסי האטה די רציניים, עברתי כמה והתקדמתי אל פס ההאטה האחרון לפני כיכר, והבחנתי במראה בעונדה סיוויק לבנה מתקרבת אלי. עברתי את פס ההאטה האחרון והתחלתי לעבור לנתיב השמאלי כדי לעקוף רכב שחנה, הטמבל על העונדה כנראה היה חסר סבלנות וניסה לעקוף אותי לפני שאני עוקף, אני המשכתי בנסיעתי והוא בסופו של דבר נאלץ לבלום מה שכנראה מאוד הכעיס אותו, והוא חנק את הצופר של העונדה, והראה לי משהו עם היד. אני בתגובה הוצאתי לו את היד בתנועה של "מה הבעיה?" והמשכתי. זה כנראה עיצבן אותו עוד יותר והוא התחיל לצפור כמו מטורף ופנה אחרי בכיכר, אחרי כמה עשרות מטרים נעצרתי כדי להוריד את אמא שלי, והערס נעצר לידי, בן 30 בערך, צנום, עם הילדה הקטנה שלו מאחור, לא חגורה כמובן. בכל מקרה הוא ישר התחיל לצעוק מה אתה חותך וזה, אתה רוצה שאני אפרק אותך וזה ופתח את הדלת בתנועה שהוא עוד שניה יוצא אלי, אני הייתי רגוע, אמרתי לו שיסע ולא יבלבל את השכל, ואז כשהוא התחיל לצאת אמא שלי התחילה לצעוק עליו מאחור, אז הוא עושה לי יש לך מזל שאתה עם אמא שלך וזה, הסתובב רשם את המספר כנראה ונסע.

בכל מקרה לא יודע מה נסגר עם האנשים פה, כנראה החום בדרום דפק להם את הראש. גם מנסה לעקוף אותי כשהוא רואה שאני עוקף, גם צופר כמו משוגע ומנסה לתקשר איתי בפנטומימה, וגם מאיים ועוד שניה יוצא לסגור איתי חשבון באמצע היום, וכל זה כשהבת הקטנה שלו מאחור. אחרי זה תוהים למה הילדים של היום מתנהגים כמו שהם מתנהגים.

מה שכן, ספק אם הייתי כזה רגוע אם אמא שלי לא הייתה, ועוד כשאני בהנגאובר רציני, נדמה לי הייתי יוצא דופק לו מכות, ואחרי זה גם לבת שלו כדי שלא תלמד מאבא שלה. :-P

מי שיש לו עוד חוויות בסגנון (או חוויות בכלל) מוזמן לשתף.

פורסם

### נמחק ציטוט מיותר ###

הרבה אנשים כמוך משחקים אותה גיבורים גדולים עם ה"אם אמא שלי לא היתה איתי באוטו הייתי יוצא ודפוק לו מכות",

הכביש הוא לא מקום לסגור חשבונות, היית צריך לסגור את החלון ולהתעלם ממנו, אבל אם אתה רוצה למצוא את עצמך אחרי סורג ובריח (במקרה הטוב) אז צא ותן לו מכות, לבן אדם שלא ראית בחיים שלך ובחיים שלך גם אתה לא תראה אותו (ומה היית עושה אם הוא היה מוציא לך סכין ? או אקדח ? היית גם גיבור גדול ?) , אז בשביל מה לצאת החוצא ולהרביץ לו ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

דבר ראשון אני לא משחק אותה גיבור, הייתי הכי רגוע שאפשר. אם הייתי משחק אותה אז הייתי יוצא אליו. דבר שני, מי בכלל מנסה לסגור חשבונות? אני אשם שהוא נוהג כמו חמור ואחרי זה עוד מאיים עלי. ומה כבר עשיתי לו, כולה תנועה עם היד (זה לא שהוצאתי לו אצבע או משהו).

ולא יודע מה הייתי עושה אם הוא היה מוציא עלי נגב קומנדו מהתא מטען, אבל מן הסתם שאם הוא היה יוצא ומנסה להרביץ לי, אז לא הייתי יושב בשקט, ועוד כשהוא אשם.

פורסם
מה שכן, ספק אם הייתי כזה רגוע אם אמא שלי לא הייתה, ועוד כשאני בהנגאובר רציני, נדמה לי הייתי יוצא דופק לו מכות, ואחרי זה גם לבת שלו כדי שלא תלמד מאבא שלה. :-P

הופה.... עוד ערס קטן באמצע הדרך.

מדבריך ניתן לראות שאין שום הבדל בינך לבינו.

זה שלך יקח קצת יותר זמן להתעצבן, לא עושה אתכם שונים.

שניכם לא בוחלים בפתרון "זעם הכבישים" שלכם באלימות.

תמיד אומרים שערס לא יודע שהוא ערס.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
הופה.... עוד ערס קטן באמצע הדרך.

מדבריך ניתן לראות שאין שום הבדל בינך לבינו.

זה שלך יקח קצת יותר זמן להתעצבן, לא עושה אתכם שונים.

שניכם לא בוחלים בפתרון "זעם הכבישים" שלכם באלימות.

תמיד אומרים שערס לא יודע שהוא ערס.

או יותר נכון שהגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

אלה הם מקרים קלאסיים של כותרת בעיתון "...נהרג בגלל ויכוח על עקיפה...",לפותח השרשור:אני לא יודע בן כמה אתה אבל כדי שתלמד שכדי לפעמים (במיוחד שמדובר על נהיגה )כדי להבליג על מעשים של טיפשים אחרים,לפעמים "בליעת הצפרדע" היא לא טעימה כל כך אבל אין ספק שהיא בריאה הרבה יותר.

פורסם

את הערס ברכב השני אתה לא יכול לשנות.

גם אם תרביץ לו 100 פעם.

הדבר היחיד שאתה יכול לשנות בסיטואצייה כזו,

היא את ההרגשה שלך לגביו ולגבי פעולותיו.

זו הגישה שלי בכל אופן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נהיגה בישראל...

פתחת נושא כואב...

כמה מהנקודות העיקריות:

- הגענו למצב שאנחנו ממהרים (חותכים, טסים ב130) כדי להגיע הביתה, בלי שום סיבה אמיתית למהר, סתם כי אנחנו רגילים.

- כולם חותכים. בכל מצב שאפשר.

- אם תנסה להיכנס לנתיב אחר, הרכב שמאחורה בנתיב המבוקש ידביק דוושה בכדי שלא תהיה לפניו חס וחלילה!

- בירוק מהבהב מאטים? הצחקתם אותי... אולי מדביקים. נהגים עוברים בכתום במקרה הטוב, כולנו רואים אנשים שעוברים באדום לא פעם.

- קטנועים. אין אחד שלא עובר על החוק. נוסעים כל הזמן בשוליים, עוקפים מכל הצדדים.

- החוק. קטנוע נכנס בך? רוב הסיכויים שתבלה בכלא.

- אכיפה. מהירות. 91 קמ"ש?! אלוהים ישמור עברת עבירה שהיא 12% מהגורמים לתאונות דרכים! (כל הגורמים האחרים לא באמת חשובים! בעצם הם כן! אבל למי יש כח לאכוף?!)

- איתות. מה זה?

- קנית רכב חדש. תוך שבוע יהיו לך שריטות מצד אחד, דפיקות עגלת קניות מצד שני, דפיקות דלת ("יאללה יש לי ליסינג מה קרה") ושריטות מהג'ינסים של החבר'ה שנשענים לך על האוטו (האוטו שעלך לך 128% מיסים. שילמת פעמיים והוספת עוד כסף, בשביל חתיכת פח. למה? כי הממשלה יכולה. כי אנחנו אפסים ואנחנו לא עושים כלום כדי למנוע את זה).

פורסם
נהיגה בישראל...

פתחת נושא כואב...

כמה מהנקודות העיקריות:

- הגענו למצב שאנחנו ממהרים (חותכים, טסים ב130) כדי להגיע הביתה, בלי שום סיבה אמיתית למהר, סתם כי אנחנו רגילים.

- כולם חותכים. בכל מצב שאפשר.

- אם תנסה להיכנס לנתיב אחר, הרכב שמאחורה בנתיב המבוקש ידביק דוושה בכדי שלא תהיה לפניו חס וחלילה!

- בירוק מהבהב מאטים? הצחקתם אותי... אולי מדביקים. נהגים עוברים בכתום במקרה הטוב, כולנו רואים אנשים שעוברים באדום לא פעם.

- קטנועים. אין אחד שלא עובר על החוק. נוסעים כל הזמן בשוליים, עוקפים מכל הצדדים.

- החוק. קטנוע נכנס בך? רוב הסיכויים שתבלה בכלא.

- אכיפה. מהירות. 91 קמ"ש?! אלוהים ישמור עברת עבירה שהיא 12% מהגורמים לתאונות דרכים! (כל הגורמים האחרים לא באמת חשובים! בעצם הם כן! אבל למי יש כח לאכוף?!)

- איתות. מה זה?

- קנית רכב חדש. תוך שבוע יהיו לך שריטות מצד אחד, דפיקות עגלת קניות מצד שני, דפיקות דלת ("יאללה יש לי ליסינג מה קרה") ושריטות מהג'ינסים של החבר'ה שנשענים לך על האוטו (האוטו שעלך לך 128% מיסים. שילמת פעמיים והוספת עוד כסף, בשביל חתיכת פח. למה? כי הממשלה יכולה. כי אנחנו אפסים ואנחנו לא עושים כלום כדי למנוע את זה).

כמה שטויות בתגובה אחת :shock:

• אולי די כבר להדביק את המילה "טיסה" לכל נהיגה במהירות העולה על 110 קמ"ש? מכוניות אינן טסות - הן נוסעות. כן, גם כשהן נוסעות במהירויות שלדעתך הן מהירות מאוד, הן עדיין נוסעות. השימוש במילה "טיסה" בהקשר של נסיעה מהירה נעשה מטעמים פופוליסטיים זולים שנועדו בעיקר כדי לתת גושפנקא לאכיפה חסרת הפרופורציות של העבירה הזאת. מעניין לציין שבהמשך התגובה שלך אתה בעצמך מביע תרעומת על אותה אכיפה דרקונית. אתה לא יורה לעצמך ברגל עם ההתייחסות האמביוולנטית שלך?
  • כשתעבור נתיב כמו בן אדם ותאותת מספיק זמן מראש, האמן לי שאוריד את הרגל מהדוושה ואתן לך להכנס בשמחה. מצד שני, אם לא אותתת, מאין לי לדעת שאתה בכלל רוצה להכנס? :roll: מעניין שגם כאן האמביוולנטיות נמשכת, שכן התייחסת גם לזה בהמשך.
  • ממש לא מזמן היה פה דיון בנוגע לדו"ג. לפני שתשתלח שוב ברוכבי הדו"ג, אני מציע לך לקרוא בעיון את הדיון. הנה, אפילו השקעתי וחיפשתי לך אותו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=210302

נו שוין, לפחות בעניין חוסר הכבוד לרכוש הזולת אני מסכים איתך לחלוטין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמו אצל פינצ'רים, תמיד יהיו יוצאי דופן , שיתקפו אותך.

כן, אני מודע לזה.

פעם נשך אותי פינצ'ר ברגל, שהייתי עם מכנסי קיץ. בהחלט לא נעים.

אבל כמו ערסים - דרכתי על הפינצ'ר.

אביחי

פורסם

שתי מילים

שוקר חשמלי.

רק אבל רק אם הוא יוצא אלייך ואתה מאוים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני מסכים עם אלעד, השימוש במילה "טיסה" יוצרת קונוטציות

שתופסות כותרות ומשמשות מטרות שאינן המטרות (נראה לי לפחות) של חובבי הרכב.

הדבר שהכי מפריע לי בחוסר התרבות על הכבישים ?

אתה משייט לך במהירות מסויימת, בנתיב שלך, והכל בסדר.

מישוה מחליט לעבור נתיב, הוא רואה שאתה מגיע מאחוריו מהר יותר.

בחו"ל - הוא ימתין שתעבור אותו, יאותת, ויעבור מאחורייך.

בישראל - הוא ייכנס לך לנתיב, אתה תבלום, לא מעניין אותו.

אגב, לא מזמן ביליתי מס' ימים עם ג'יפ די גדול ברחבי הארץ, דווקא פתאום היה שיפור מה,

אנשים פחות "נדחפים" לך לנתיב... מעניין למה. :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...